Rigtig god service
Vi har kÞbt komplet nyt badevÊrelses inventar og et blÞdgÞringsanlÊg mod kalk i vandet.
Alt er bare leveret i top kvalitet og til aftalt tid
Alt er bare leveret i top kvalitet og til aftalt tid
God service, super opfÞlgning â en meget positiv oplevelse og specielt mht leveringstiden da denne blev reduceret fra 6 til 2 uger efter en snak med Anja.
Desuden lever de leverede LUARA porcelÊnsvaske fuldt ud op til forventninger â et godt produkt.
/Per
Svendborg
Ubehagelig oplevelse med firmaet Bad og Varme SÞnderborg. Jeg bestiller keramiske pakninger til to vandhaner. Da det viser sig, at det ikke er muligt at fremskaffe keramiske pakninger, vÊlger firmaet, uden at informere os, at installere almindelige gummipakninger. Det betyder at vandhanerne fortsat ikke virker. Det ville have vÊret god skik at informere os om, at man ikke kunne levere den Þnskede vare, hvorefter vi ville havde haft mulighed for at finde en anden lÞsning. I stedet sender Bad og Varme en regning på knap 4000 kr. for udskiftning af fire gummipakninger! Da vi klager over regningen, går firmaet med til at slå halv skade, da de delvist indrÞmmer at have begået en fejl. Men det efterlader os stadig med en regning på knap 2000 kr. for en vare, vi ikke har bestilt og to vandhaner, som fortsat ikke virker. Vi har forsÞgt at tale med ejeren, som desvÊrre blev meget ubehagelig og nÊgtede at drÞfte sagen yderligere.
Vores oplevelser med firmaet begyndte med, at leverancen af armaturer svigtede - det var nÞje aftalt hvad der skulle bruges og dette blev oplyst bestilt, men man havde lige glemt at bestille håndvaskarmaturet. Dette viste der sig efterfÞlgende at vÊre lang leveringstid på.
DernÊst viste det sig, at man lige havde glemt at stramme vandfordeleren i skunken, hvilket medfÞrte vandskader på gulvet i skunken og på loftet i både bryggers og kÞkken. Dette forsÞgte man selv fra firmaets side udbedret blot med opstilling af en varmekanon, men vi kontaktede vores forsikringsselskab og de hyrede SSG til vandskaden, som også medfÞrte skimmelangreb og tog mange uger at udbedre - tÊnk hvis vi ikke havde kontaktet vores forsikringsselskab, hvor ville vi ikke havde stået i dag med skimmelskader m.m.
Da alt så langt om lÊnge var på plads troede vi, blev vores håndklÊdetÞrrer forsÞgt opsat med skader på vores nyopsatte klinker til fÞlge.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse med dette firma, der således på ingen måder kan anbefales til andre.
Fik lavet noget VVS arbejde, hvor der skulle installeres en ekstra pumpe. Det viste sig at pumpen drillede og ikke rigtig virkede som den skulle. Hvilket resulterede i at medarbejderen gjorde alt hvad han kunne for at finde ud af årsagen. Han var flere gange ude og tage billeder af systemet, for at kunne sende disse videre til fabrikanterne for at finde årsagen. Det viste sig til sidst at det var pumpen der var defekt. Jeg talte flere gange i tlf. med medarbejderen omkring pumpens opfÞrsel, også udenfor hans almindelige arbejdstid. Flemming som medarbejderen hed, var simpelthen fantastisk flink og servicemindet. Vi har kun ros til firmaet.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã