Jag gjorde en reklamation av en kaffebryggare. Efter lite missförstÃ¥nd visade det sig att kundtjÀnst och reklamationsavdelningen tog saken pÃ¥ allvar och var mycket professionella. SÃ¥ högsta betyg till... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket serviceminded. Har ett par gÃ¥nger bestÀllt produkter som det varit fel pÃ¥. Det har aldrig varit nÃ¥gra problem att fÃ¥ det Ã¥tgÀrdat vare sig det handlat om Ã¥terköp eller reparation. Snabba och pe... ãã£ãšèŠã
Först sÃ¥ vart min bestÀllning sen med ca 1v fast det stod att varorna fanns i lager. Sen nÀr det vÀl kommer sÃ¥ saknas det 1st lite stekpanna. FÃ¥r inge svar ifrÃ¥n deras kundservice. Ett tips till er so... ãã£ãšèŠã
SÃ¥hÀr i julklappstider shoppas det ju en del online och den digitala shoppingupplevelsen pÃ¥ Bagaren och Kocken slÃ¥r mÃ¥nga om inte alla upplevelser jag haft i Ã¥r. Det Àr sömlöst pÃ¥ ett sÀtt som gör att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bagaren och Kocken Àr en av Sveriges största nÀtbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglÀdje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bÀttre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.bagarenochkocken.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Får inte ivÀg bestÀllningar i tid
Får inte ivÀg bestÀllningar i tid! Riktigt irriterande. Hade jag kommit ihåg det hade samma produkt bestÀllts från Amzon för 100 Sek mindre och framme dagen efter! Ordern lagd för fem dagar sedan och Ànnu ej skickad.
Proffsigt företag som jag kan rekommendera
Proffsigt och snabb Ã¥terkoppling gÀllande en reklamation. SÃ¥ fint bemötande, jag Àr jÀttenöjd och rekommenderar denna firman ð€
Först sÃ¥ vart min bestÀllning sen medâŠ
Först så vart min bestÀllning sen med ca 1v fast det stod att varorna fanns i lager. Sen nÀr det vÀl kommer så saknas det 1st lite stekpanna. Får inge svar ifrån deras kundservice. Ett tips till er som handlar, öppna vid erat utlÀmningsstÀlle och kolla så allt Àr med. Annars skicka tbx direkt.
Kjapp og veldig imÞtekommendeâŠ
Kjapp og veldig imÞtekommende kundeservice som hjalp meg ekstra selv om de hadde sendt en mail om at de var fullbooket om dagen. Supert
VÀrdelös service nÀr ett fel uppstår
sinnessjukt
Hej Best varan den 260330 sedan 8 dagar innan sista mottagning sinnes
Jag Àr tyvÀrr mycket missnöjd med bÃ¥deâŠ
Jag Àr tyvÀrr mycket missnöjd med både leveransen och kundhanteringen från detta företag.
Jag lade min bestÀllning förra söndagen och alla varor fanns i lager vid köptillfÀllet. Trots detta har PostNord Àn idag fortfarande inte mottagit paketet enligt spårningen.
Redan på onsdagen medgav företaget att Àrendet inte hade prioriterats korrekt, men hÀvdade samtidigt att paketet var skickat till PostNord. Dessa uppgifter stÀmmer uppenbarligen inte överens med transportörens information, vilket upplevs som både vilseledande och oacceptabelt.
Under hela processen informerades jag inte om någon försening, trots att leveranstiden var av stor vikt för mig och detta tydligt kommunicerades.
Sammantaget Àr jag besviken över bristen på transparens, kommunikation och pålitlighet. Jag förvÀntar mig bÀttre nÀr det gÀller både leverans och kundservice.
Uppdaterat :
Jag har haft upprepad kontakt med er kundtjÀnst. Förseningen bekrÀftades först efter att jag sjÀlv påtalade den, och under processen har ni varken skickat ersÀttningsvaror, aktivt försökt lösa problemet eller erbjudit någon kompensation.
Först igÃ¥r â över en vecka efter min första kontakt och efter flera mejl fram och tillbaka â föreslog ni att âprioriteraâ en ny bestÀllning. Samtidigt kunde ni inte ens garantera att den skulle skickas nÀsta dag. Det Àr i praktiken inte en prioritering, utan en helt vanlig ny bestÀllning. Med lÃ¥g prioritet...
Kompensation togs dessutom endast upp efter att jag sjÀlv krÀvde det, och den var mycket begrÀnsad. Inte heller kunde ni erbjuda expressleverans för att rÀtta till förseningen.
Sammanfattningsvis upplever jag att Àrendet har hanterats passivt och utan vilja att faktiskt lösa problemet.

LÃ¥ng leverans tid
Lång leverans tid, fick fel produkt hemskickad, långsam eller ingen återkoppling från kundtjÀnst. Har nu skickat tillbaka den felaktiga produkten men har ingen aning om min rÀtta bestÀllning. Det Àr över två veckor sen nu. KundtjÀnst skulle skicka min produkt, blev aldrig av, hörde av mig och då stod min bestÀllning stilla. Inte nöjd.

Bagaren och Kocken ããã®åç
So disappointed in dealing with this company
So disappointed in dealing with this company. Upon struggling with the Website due to not being able to change Invoicing address for buisiness's I requested to place an order through customer service. It took 10 emails from me and 5 from your company to get this resolved just so I could spend money at their company. Honestly I don't generally write reviews or send feedback but this company inspired me to do so. I cannot think of a time when I have had worse service. After all this because it took over 2 weeks to get this completed and one of the products the knife sharpening was 500kr dearer even though I explained this should be the original price due to you guys taking so long to process a simple order. Avoid this company if you require any actual service

Bagaren och Kocken ããã®åç
Det blir inte Bagaren och kocken nÀsta gång
Jag har reklamerat kaffekokaren jag köpte.
Nu har det gått över en månad, och från att höra, det hÀr löser vi till total tystnad!
Otroligt trist, och min nÀsta kaffekokare eller annan köksutrustning kommer jag INTE köpa hos Bagaren och kocken.

Bad delivery experience
Ordered a pizza oven and it was shipped outside the advertised time frame resulting in arriving while i was abroad. This is now sent in a package center 20km away and postnord wants money to bring it back. I was not given the option to change the date ahead since ''the date was locked'' from BK.

Proffsig kundtjÀnst
Jag gjorde en reklamation av en kaffebryggare. Efter lite missförstånd visade det sig att kundtjÀnst och reklamationsavdelningen tog saken på allvar och var mycket professionella. Så högsta betyg till dem. DÀremot var det lite svårt att komma i kontakt med B&K just nÀr jag försökte - kanske tillfÀllig personalbrist?
Kolla upp hur garantin fungerar, innan ni litar på att ni har en garanti.
Jag Àr så missnöjd bagaren och kocken. Köpte Steba bakmaskin i november 2025, lång leveranstid. I mars slutade den att fungera, blandar inte och ett högt ljud hörs. Gjorde en reklamation via deras hemsida. Först skulle man skicka in ett foto på apparaten, vÀnta flera dagar. Sedan kom ett meddelande om att skicka in en film, vilket jag gjorde för 5 dagar sedan. IstÀllet för att direkt skicka en paket lapp och begÀra in apparaten för lagning. Långsam kundtjÀnst. Den Àldre person som inte har en mobil med kamera kan inte reklamera en vara från dem. Jag reklamerade varan, skickade in foton och videor som de begÀrde. Min reklamation blev godkÀnt av bolaget som tillverkat bakmaskinen, dvs Tyskland. Krångligt, och tog 1 månad. Ponera att tillverkningslandet varit Kina istÀllet, som det Àr ibland, hur hade reklamationen gått då. Jag fick iaf pengarna tillbaka. Systemet för reklamationer lÀgger allt arbete på kunden. Det kan vara vÀrt att kolla upp det, innan man litar på att man har en garanti.

KundtjÀnsten svarar vÀldigt lÃ¥ngsamtâŠ
Jag uppdaterar min recension eftersom jag nu har fått pengarna tillbaka. Woken började flaga redan efter några anvÀndningar trots normal anvÀndning, och jag fick först höra att det berodde på hur jag vÀrmde pannan. Det kÀndes ganska mÀrkligt med tanke på att produkten sÀljs som en wok för hög vÀrme.
Efter flera mejl godkÀndes reklamationen Àndå och beloppet återbetalades. Bra att det till slut löste sig, men processen tog onödigt lång tid och kundtjÀnsten borde hantera sådana hÀr Àrenden smidigare från början.

Bagaren och Kocken ããã®åç
Trevligt bemötande från kundtjÀnst!
Trevligt bemötande från kundtjÀnst som var villig att kompensera för den försening Bagaren och Kocken bidragit till.
Varning!!!!
Varning!
Ville reklamera en stekpanna med 5 års garanti som var helt kass efter 9 månader. Efter en lång mailkonversation dÀr dom till slut bad mig rengöra min Non stick panna med Svinto vilket medförde att belÀggningen skadades och pannan blev totalförstörd. NÀr jag begÀrde en ny panna eller pengarna tillbaka blev deras svar
TyvÀrr kan vi inte bistå dig mer i detta Àrende.
Det tar ca 10 dagar mellan varje svar från supporten vilket Àr helt oacceptabelt. Det verkar som dom bara förhalar Àrendet tills kunden tröttnar.
Hos Bagaren och Kocken kommer jag aldrig att handla mer, så nonchalant och tråkigt bemötande mot sina kunder gör det valet lÀtt.
Uppdatering
Efter inlÀgget på Trustpilot fick jag en återkoppling
av mitt Àrende som såg ut så hÀr
Tack för återkoppling!
Vi kommer att skicka ut en ny vara till dig. Du får mer information om din order via mejl så snart den har lÀmnat vårt lager.
Om du har några ytterligare frågor eller funderingar Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig. Den reklamerade stekpannan kan du vÀnligen kassera.
I dag kom det en ny stekpanna, Tack BoK, nu kÀnns det som det blev rÀtt.

Mycket serviceminded
Mycket serviceminded. Har ett par gånger bestÀllt produkter som det varit fel på. Det har aldrig varit några problem att få det åtgÀrdat vare sig det handlat om återköp eller reparation. Snabba och personliga svar. KÀnner mig trygg med att bestÀlla från Bagaren och Kocken och kan varmt rekommendera!
Packar varor som krattor
Packar varor som krattor, en Moccamaster i en stor flyttkartong utan något som helst skydd i lådan. Bryggaren har farit runt i kartongen och kannan gått sönder. Oerhört långsam återkoppling på reklamationen, vÀntat i snart en vecka. Skulle nog hålla mig borta från denna sida och gå till cervera.

BristfÀlligt emballage
Skickar ni paketen utan emballage blir det att handla hos er konkurrent i framtiden... Vem vet vilken skada min köksmaskin tagit pga ert inkompetenta förhållningssÀtt.
Sedan anvÀnder ni fel storlek på kartongen nÀr produkten enbart tar upp 1/4. Köp in fler storlekar eller utbilda er personal.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ