Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse. Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder. Fem stjerner herfra 👌
企業が回答しました
Helt genial oplevelse. Marco Braz kom med det samme og fiksede vores lås inden for 10 min. Super sød og imødekommende gut. Kan varmt anbefales
当該企業による記述
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Supergod service, jeg fik akut hjælp samme dag jeg ringede. Låsesmed Marco var hurtig, professionel og super behagelig.
Han var rolig, imødekommende og meget professionel – og fik hurtigt løst problemet - virkelig behagelig og tale med med godt humør og god energi
Jeg kan varmt anbefale ham til andre!

Super god og hurtig service af Pierre og Sebastian

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Rigtig god service og hurtig hjælp. Venlig og imødekommende! Vi er glade og kan anbefale

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse.
Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder.
Fem stjerner herfra 👌

Super hurtig hjælp. Marco var meget rar og hjælpsom . Flere af hans slags 😀👏

Kan varmt anbefales

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Havde låst mig ude om aftenen.
Marco var der som et lyn og fik mig ind igen.
Min måde at have bygget døren på, samt hunden der gøede konstant for at forsvare ejendommen gjorde det bestemt ikke til en nem opgave.
Super flink fyr. Meget professionel, og fair pris.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Besøg hos sønnen blev lige reddet af Mike fra Bagger. Han fik lige guided os ud af lejligheden, hvor låsen var gået i baglås.
Vidste godt at de havde styr på deres service.
Tak Mike.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Mike reddede min aften. Min lås var gået i kage - baglås, så gæsterne kunne ikke komme hjem. Mike guidede mig så jeg fik det fixet i løbet af 5 min. Hvilken service - jeg kan varmt anbefale Bagger igen.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
God service og vejledning af ung frisk medarbejder. Der var blevet mulighed for at komme en dag tidligere end aftalt og det passede os godt.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

Bagger Låse & Alarm A/S からの回答
I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。