Bagger Låse & Alarm A/S レビュー 236

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse. Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder. Fem stjerner herfra 👌

5つ星のうち5の評価

Helt genial oplevelse. Marco Braz kom med det samme og fiksede vores lås inden for 10 min. Super sød og imødekommende gut. Kan varmt anbefales

企業情報

6. セキュリティー システム設置業者

Bagger Låse & Alarm A/S について

当該企業による記述

Bagger Låse & Alarm A/S
Siden 1975 har vores virksomhed udviklet sig fra at være udelukkende et låsesmedsfirma til at være en af Danmarks største sikringsvirksomheder

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for mekanisk- og elektroniske løsninger, samt stort set alt inden for brandsikring til private og erhvervskunder.

Med omkring 100 dygtige og erfarne eksperter stræber vi altid efter at leverer høj kvalitet og forståelig sikkerhed til vores kunder. Vi lægger vægt på at have en åben og tillidsfuld dialog med vores kunder og sørger for at tilpasse løsningerne til specifikke behov.

Bagger Låse & Alarm A/S er en pålidelig partner, der altid gør vores bedste for at sikre kundernes sikkerhed.

4.8

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg stod i en virkelig ubehagelig…

Han var rolig, imødekommende og meget professionel – og fik hurtigt løst problemet - virkelig behagelig og tale med med godt humør og god energi
Jeg kan varmt anbefale ham til andre!

2026年4月19日

Hej Karina

Tusind tak for den flotte og personlige anmeldelse samt de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Pierre kunne hjælpe dig trygt igennem en ellers ubehagelig situation. Vi lægger stor vægt på, at vores låsesmede ikke kun er professionelle, men også bringer ro og god energi med sig, når det brænder på. En særlig tak for de pæne ord om Pierres humør og vejledning – det giver vi med stolthed videre til ham. Tak for tilliden og din varme anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Super god og hurtig service af Pierre…

Super god og hurtig service af Pierre og Sebastian

2026年4月19日

Hej Adam

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både Pierre og Sebastian. Vi sætter stor pris på de pæne ord om deres hurtige og gode service – det giver vi med stolthed videre til dem begge. Tak for tilliden!

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og hurtig hjælp

Rigtig god service og hurtig hjælp. Venlig og imødekommende! Vi er glade og kan anbefale

2026年4月18日

Hej Mette

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at I er glade for resultatet og har haft en god oplevelse med vores service. Vi lægger stor vægt på at være både venlige og imødekommende, så det er skønt at vide, det er blevet bemærket. Tak for jeres tillid og for den varme anbefaling!

5つ星のうち5の評価

Jeg havde glemt min nøgle og havde i…

Jeg havde glemt min nøgle og havde i den forbindelse af Pierre fra Bagger Låse.

Med kreativ tænkning fik vi åbnet en dør uden indgreb og ny låsecylinder.

Fem stjerner herfra 👌

2026年4月18日

Hej A Smed

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Pierre kunne hjælpe dig ind igen ved hjælp af lidt kreativ tænkning. Vi forsøger altid at finde den mest skånsomme løsning for kunden, så det er dejligt at høre, at I slap for både indgreb og en ny låsecylinder. Tak for tilliden og de pæne ord!

Super sød ung mand og hurtig service

Super sød ung mand og hurtig service

2026年4月16日

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores medarbejder – vi gør altid vores bedste for at sende både dygtige og smilende folk ud til vores kunder. Tak for tilliden!

Super hurtig hjælp

Super hurtig hjælp. Marco var meget rar og hjælpsom . Flere af hans slags 😀👏

2026年4月16日

Hej Jeannette!
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du fik super hurtig hjælp og havde en god oplevelse med Marco. Vi er helt enige – vi er også meget glade for at have ham på holdet! Tak for de pæne ord og for at dele din oplevelse med os.

perfect service

perfect service, even on a night call!

2026年4月15日

Hi Alberto
Thank you so much for the great review and the 5 stars!

We are thrilled to hear that you were happy with our service, even during a night call. We know how important it is to get help quickly when issues arise outside of normal hours, so we’re glad we could be there for you. Thank you for your trust!

Best regards,
Thomas Bagger on behalf of the entire team at Bagger Låse & Alarm

Helt genial oplevelse

Kan varmt anbefales

2026年4月15日

Hej Oscar
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en "genial" oplevelse hos os. Vi er stolte af at kunne rykke hurtigt ud, og det er skønt at høre, at Marco fik fikset jeres lås på rekordtid med sit gode humør. Tak for din varme anbefaling og for at dele din oplevelse!

5つ星のうち5の評価

Havde låst mig ude om aftenen

Havde låst mig ude om aftenen.
Marco var der som et lyn og fik mig ind igen.
Min måde at have bygget døren på, samt hunden der gøede konstant for at forsvare ejendommen gjorde det bestemt ikke til en nem opgave.
Super flink fyr. Meget professionel, og fair pris.

2026年4月9日

Hej Kris
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at Marco kunne rykke hurtigt ud som et lyn og få dig ind igen – selvom både dørkonstruktionen og den trofaste vagthund gjorde opgaven lidt mere kompleks! Det er lige præcis den form for professionalisme og overskud, vi ønsker at stå for. Tak for de pæne ord om både servicen og prisen; det betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Besøg hos sønnen blev lige reddet af…

Besøg hos sønnen blev lige reddet af Mike fra Bagger. Han fik lige guided os ud af lejligheden, hvor låsen var gået i baglås.
Vidste godt at de havde styr på deres service.
Tak Mike.

2026年4月2日

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Mike kunne redde jeres besøg og hjælpe jer sikkert ud af lejligheden. Vi er glade for, at I allerede havde tiltro til vores service – og at vi kunne leve op til det, da det virkelig gjaldt. En stor tak for de pæne ord og de 5 stjerner, det giver vi med glæde videre til Mike!

Mike reddede min aften

Mike reddede min aften. Min lås var gået i kage - baglås, så gæsterne kunne ikke komme hjem. Mike guidede mig så jeg fik det fixet i løbet af 5 min. Hvilken service - jeg kan varmt anbefale Bagger igen.

2026年4月2日

Hej Mads
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Mike kunne træde til som "redningsmand," så dine gæster kunne komme trygt hjem. Det er lige præcis den form for hurtig og hjælpsom service, vi stræber efter at levere – også når det skal klares over en hurtig guide. Tak for de pæne ord og for din varme anbefaling, det betyder meget for os!

5つ星のうち5の評価

God service og vejledning af ung frisk…

God service og vejledning af ung frisk medarbejder. Der var blevet mulighed for at komme en dag tidligere end aftalt og det passede os godt.

2026年3月31日

Hej Charlotte
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning, og at det faldt i god jord, at vi kunne rykke opgaven en dag frem. Vi bestræber os altid på at være fleksible, når muligheden byder sig. En særlig tak for de pæne ord om vores friske medarbejder – det giver vi stolt videre til teamet!

Super god service!

2026年3月31日

HejJan
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid til os.

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service, det var en god oplevelse at have besøg af Thomas. Han var hjælpsom, forklarende og venlig. Jeg ringede om morgenen og inden frokost var opgaven løst.

2026年3月23日

Hej Maria
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne løse opgaven så hurtigt for dig. En særlig tak for de pæne ord om Thomas – vi gør altid vores bedste for at være både forklarende og hjælpsomme, så det er skønt at vide, det blev værdsat. Tak for tilliden!

Smidt nøgle

Stod kl. meget meget sent og ikke kunne komme ind. Men så ringede jeg til Pierre fra begge låse og bum så var jeg inde!!!

2026年3月17日

Hej Philip
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Pierre kunne rykke hurtigt ud og hjælpe dig ind i varmen igen. selvom det var meget sent! Vi ved, hvor frustrerende det er at stå låst ude, så det er skønt at høre, at servicen spillede max. Tak for din tillid og de pæne ord.

5つ星のうち5の評価

Pierre was very helpful and service…

Pierre was very helpful and service minded. He made sure to find the best solution and I felt that I can trust him completely. I would definitely hire them again and I would definitely recommend him.

2026年3月3日

Hi Erika
Thank you so much for the great review and the 5 stars!

We are thrilled to hear that you had such a positive experience with us. A special thanks for the kind words about Pierre – it means a lot to us that our customers feel they can trust our advice and find the best possible solutions. We truly appreciate your trust and your warm recommendation.

Best regards,
Thomas Bagger on behalf of the entire team at Bagger Låse & Alarm

5つ星のうち5の評価

Tobias leverede en hurtig og god…

Tobias leverede en hurtig og god service 🤩

2026年2月20日

Hej Julie
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med den hurtige og gode service 🤩

En særlig tak for de pæne ord om Tobias – det betyder meget for os.
Tak for tilliden og de fuldt fortjente 5 stjerner.

på vegne af hele teamet hos Bagger Låse & Alarm

Super opgradering til briknøgle-system

Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk fra Bagger - og især Mike, som har haft fast gang her i huset i processen. Alt fungerer - og spørgsmål/problemer blev løst hurtigt og simpelt. Derfor de fuldt fortjente 5 stjerner.

2026年1月30日

Hej Morten

Tusind tak for den flotte og uddybende anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at opgraderingen til Salto briknøglesystemet er forløbet godt, og at både processen og løsningerne har levet op til jeres forventninger. En særlig tak for de pæne ord om Mike og resten af teamet – det betyder meget for os. Tak for tilliden og de fuldt fortjente 5 stjerner.

på vegne af hele teamet hos Bagger Låse & Alarm

Review of Bagger Låse og Alarm

I'd forgotten my key and was locked out, but Pierre from Bagger Låse og Alarm made the whole experience painless. Communication was clear and straightforward, he arrived quickly, and had the door sorted in no time. Highly recommended!

2026年2月7日

Hi Constance

Thank you so much for your great review! We’re really happy to hear that Pierre made a stressful situation painless, with clear communication, a quick arrival, and an efficient solution. Feedback like this truly means a lot to us. Thank you for taking the time to share your experience, it’s greatly appreciated.

Best regards
on behalf of the entire team at Bagger Låse & Alarm