レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik bestelde een cappuccino en betaalde 3,75 euro. Bij het inleveren van het gebruikte kopje zag ik een aanbieding: een warme drank en een croissant voor 3,75 euro! Ik vroeg waarom mij niet gewezen... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ik had een stokbroodje gezond besteld zonder ham. De smaak ging echt alle kanten op. Het broodje was pittig, had truffelsmaak én een hele zoete honing dressing. Ik kreeg het idee dat er drie soorten d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bijna een uur wachten en via zon stom scherm je bestelling doen. Broodje wordt op tafel gesmeten zonder dat ze je wat zeggen. Je kan geen vragen stellen. Beleg was heel dun. Tafel smerig... vr... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bakkerij Bart oranjerie apeldoorn. Waar we eerder de bakkerij hoog waardeerde is dit na twee negatieve ervaringen een 2 of 3 gewordrn. De eerste negatieve ervaring wad enkele weken geleden.. de... もっず芋る

䌁業情報

1. パン屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 81ä»¶

レビュヌを曞く

Bakker bart hoorn

Personeel bakker bart hoorn is heel onvriendelijk als je even naar de wc wil. En blijft erover doorgaan tegen anderen dat je ook thuis naar de wc kan als je het vrouw probleem hebt.

2024幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Het personeel in Sittard was niveau

Het personeel in Sittard was niveau hopeloos, eerst vergat t meisje aan de broodjes balie mij ÃŒberhaupt te helpen, vervolgens moest een ander t overnemen en die rekende alleen de muntthee af...terwijl ik toch duidelijk nog gezegd had dat ik nog 2 dingen wilde...
Vervolgens vergat men mij de thee te geven en het frinkandelbroodje waren ze ook vergeten in de oven te leggen.
En als je er dan wat van zegt kijken ze alsof ze water zagen branden.
Was geen relaxt momentje ff wat drinken...
Het was druk, maar juist dan moet je je kop erbij houden en kwaliteit en service leveren!
Vergeet ik nog dat de muntthee alleen maar stukjes van muntblad erin had drijven en geen hele stronkjes...zodat
ik bij iedere slok eerst stukjes blad
van mijn tong moest plukken.

Daar ga ik niet meer heen...

2024幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Niet goed om gaan met personeel

Mijn ervaring met was teleurstellend, vooral vanwege de manier waarop de eigenaar met het personeel omgaat. Tijdens mijn bezoek merkte ik op dat het personeel onder veel druk stond en niet op een respectvolle manier werd behandeld. Dit had niet alleen invloed op de sfeer, maar ook op de kwaliteit van de service.

Het is duidelijk dat de medewerkers hun best doen, maar de werkomstandigheden lijken verre van optimaal. Ik geloof dat een positieve werkomgeving essentieel is voor een goede klantbeleving, en dat miste ik hier helaas. Ik hoop dat de eigenaar in de toekomst meer oog krijgt voor het welzijn van zijn team, want dit zou zowel het personeel als de klanten ten goede komen.

Deze review benoemt het probleem op een professionele manier en laat zien dat de werkomgeving belangrijk is voor een positieve ervaring.

Emmeloord

2024幎10月11日

Bakker Bart Zutphen

Bakker Bart Zutphen

Voor de sfeer en warmte hoef je hier niet te komen. Onvriendelijk en brutaal personeel, erg Onprofessioneel en onhygiënisch. De stoelen zien eruit of je ieder moment erdoorheen kunt zakken.

4 broodjes besteld waarvan 1 broodje extra belegd was met hoofharen van het personeel. Ontzettend ranzig

2024幎11月7日

Bakker Bart Hoog Katharine

Bakker Bart Hoog Katharine. De foto’s zijn niet de werkelijkheid . Vieze tafels . Geen bordjes of bakje voor het broodje . Geen servetten , moet je om vragen liggen achter de counter. Koffie zonder schoteltje. En het belegde broodje eiersalade was waterig ,en veel te weinig . Paar stukjes sla en geen komkommer zoals op de foto. Dit is de slechtste Bart die ik ken . Kom maar eens in Enschede of de Bartjes in het noorden.

2024幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

Super service!!!

Super service! Konden eigenlijk niet laten bezorgen maar de beste man van de bakker bart in Wijchen is speciaal voor ons naar ons bedrijf gereden, zodat wij van een broodje konden genieten in onze pauze.
Je hebt onze dag gemaakt!

Liefs,
Medewerkers Zen-lifestyle

2024幎10月31日

Bakker Bart Haaksbergen

Laatst bestelling opgehaald bij thuiskomst was er 1 ding vergeten,gebeld geen probleem kon het geld terug krijgen.
Tijd later nieuwe bestelling gedaan en opgehaald en netjes geld van vorige keer terug gekregen,ik kijk toch even na of alles nu wel klopt zijn ze weer een broodje vergeten,ik was in de buurt dus weer terug gegaan broodje lag er nog terwijl die dame eerder aangaf alles zit in de tas.
Ook al eens online bestelling gedaan toen ik het op wilde halen was het niet gemaakt en stond niks klaar.Broodjes zijn lekker maar gaat nog al eens wat mis

2024幎10月28日

Bakker Bart Lochem

Bakker Bart Lochem. Het ontbijtje was armetierig. Op het scherm een heerlijk ontbijt met koffie of thee, glaasje jus d’ Orange, croissantje, broodje en dan een plak kaas. ham en tomaat en komkommer. We kregen een kop koffie/thee met een minibroodje met ham óf kaas en een croissantje met jam erin. Dát was het! Voor dat geld krijg je bij de hema wel even een heel ander ontbijt! Wat een tegenvaller was dat vandaag! Absoluut niet voor herhaling vatbaar!

2024幎10月17日

Bakkerij Bart Alkmaar Man Man Man wat

Bakkerij Bart Alkmaar Man Man Man wat een ervaring op Zaterdag met heel veel moeite kon er een broodje ... af zelden zo'n ongeintereseerd personeel meegemaakt ! Echt ongelofelijk alsof ik blij mag zijn dat ik daar een brood mag kopen ?!Opdoeken deze toko of andere meer geintresseerde mensen aannemen Wat een SHITSHOW ! nooit meer !

2024幎10月12日

Harde en donkere bartjes

Hallo daar wij vandaag bij bakkerbart malden zijn geweest namen we 5 mini witte bartjes we gingen in de zak kijken ze waren donker en hard gebakken we zeiden er iets van en weet je wat de man met baard zei HET IS WAT HET IS .GEWOON SCHANDALIG geen bakkerbart malden meer

2024幎9月14日

Filiaal Zutphen

Filiaal Zutphen. Onervaren (zo leek het) jonge jongen achter de broodjes counter. Ik had regulier brood en een pompoenbartje met boter, kruidenkaas en ijsbergsla om mee te nemen. Ik heb werkelijk nog nooit een broodje gehad van bakker Bart waar ik de kruidenkaas nergens terug kon vinden en de ijsbergsla was verkleurd. Als het beleg net zo wordt geschraapt als de margarine kan je dit niet als lekker belegd broodje verkopen. Ongelooflijk karig. Het pompoen bartje zelf was wel vers en knapperig daarom toch nog een 2e ster. Heel jammer, zo ken ik het niet van vroeger. Ze moeten niet verder bezuinigen op de kwaliteit

2024幎9月3日

Hygiëne ?

Vandaag een broodje besteld in de winkel, staan 3 personen achter de counter. Waarvan er 1 zonder handschoentjes flink in de bakken aan het graaien was. Werd door een medewerker gevraagd of hij me kon helpen, ja zeg ik, jij hebt tenminste handschoentjes aan, dus jij mag me helpen.Zegt een vrouwelijke medewerkster achter de counter snauwend, "hij heeft pauze". Ja zeg ik, ja en hoe weet ik dat als klant ?? Doe je handschoentjes uit als je wegloopt van de counter. Beste mensen, er is een hygiene code als je achter de counter staat !! Hou je daaraan, en met dit antwoord ben ik niet tevreden, kort lontje ?? Filiaal Dordrecht.

2024幎8月24日
5぀星のうち1の評䟡

Planning en logistiek zeer slecht

Planning en logistiek zeer slecht! De bezorging duurt een eeuwigheid! Heb naast de Oreo donuts ook een lunch besteld, dat was goed! Maar de Oreo donuts daar kon je mee sjoelen of als een puk gebruiken! Oud, droog en hard! Hoe durven jullie dit soort oude meuk nog te verkopen?!! BAH!! Maar als de planning al niet goed is, dan kun je al verwachten dat de producten niet op tijd ververst worden, maar wel € 1,99 vragen voor een vies oud donut! Bakker Bart Stationsplein Apeldoorn.. DOE ER WAT AAN!!!

2024幎8月21日

Toiletten smerig

Toiletten smerig
Broodjes maken duidt heel lang, ze worden geserveerd op een koffieschoteltje, en het bakijzer is niet schoon zodat er van alles van het vorig bereide broodje aan plakt!
Personeel loopt ongemotiveerd rond

2024幎8月20日

Onhygiënisch

Smaak van de twee bestelde broodjes waren ok. Maar super smerige toiletten en de vloer van de bakkerij/ keuken zeer smerig. Lijkt alsof deze al tijden niet gereinigd is. Vele vliegen bij en op de broodjes. Jakkes
Horeca en HACP eisen gaan hier absoluut niet samen. Zonde. Mooie en fijne locatie

2024幎7月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ