herewith i ask you friendely to stop all emails from you and mordzial. mordzial is not for me and i am a very old man and builder of computers and hacker since the first computer and still... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Winkel Brugge Zilverpand. Twee verkoopsters keuvelen rustig in de winkelrekken, terwijl een rij zich voor de kassa vormt. Eén kassierster wandelt uiteindelijk om nors te bedienen. Haar collega gaat... ãã£ãšèŠã
Onpersoonlijk, traag en slechte communicatie. Twee keer een bestelling geplaats en niets geleverd gekrregen. Geen emails terug en nog geen retourbetaling gekregen terwijl dit met spoed zoi gebeuren (g... ãã£ãšèŠã
Top service. Product niet aanwezig in winkel, maar wel de mogelijkheid om product meteen daar online te bestellen. Volgende werkdag bezorgd zonder extra kosten. Helaas dat PostNl pakket terwijl we nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ ç»ã¬ã³ã¿ã«åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã²ãŒãã³ã° ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ããã¡ãå±
- ãããªã²ãŒã åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Games en speelgoed online bestellen bij bartsmit.com. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd en veel betaalgemak o.a. via acceptgiro en iDeal.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede website makkelijk te bestellen
Goede website makkelijk te bestellen. Snel en goed verpakt geleverd.
Bestelling kwam twee dagen te laat
Bestelling kwam twee dagen te laat. Bovendien bleek een artikel een beetje beschadigd, hier kon BS in principe niet veel aan doen, maar ze waren ook niet heel behulpzaam met het oplossen en stuurde mij door naar hun leverancier. Hoe gek!?
makkelijke website
makkelijke website, snel besteld & volgende dag bezorgd. goeie service, mistte alleen wel cadeauverpakking. aangezien 9 vd 10 aankopen cadeautjes zijn zou deze optie wel handig zijn :)
Onduidelijkheid over de levering
Bart Smit top
Altijd erg makkelijk bestellen bij Bart Smit, nooit problemen gehad en ook de afhandeling gebeurt snel. De bestelling is vaak snel in huis, top !
Leuk speelhuisje erg snel in huis!
Heldere en geruststellende communicatie âŠ
Heldere en geruststellende communicatie per mail over verwerking van de order t/m de bezorging. Perfect!
Bestelling snel geplaatst en volgende âŠ
Bestelling snel geplaatst en volgende dag binnen! Fijn ook een track en trace code!
Alleen jammer dat post nl niet tussen âŠ
Alleen jammer dat post nl niet tussen de tijd die in de mail werd benoemd aankwam bijna twee uur later verder prima service Bart Smit
Netjes bezorgd alleen op de verkeerde âŠ
Netjes bezorgd alleen op de verkeerde dag.
Ik had aangeven dat ik bezorging op vrijdag wou en toch werd het pakketje op de dinsdag ervoor bezorgd. Niet handig als het een verassing moet zijn en je de bezorging zo gepland had dat het niet gezien zou worden.
Het was wel netjes verpakt.
netjes afgeleverd in de winkel
netjes afgeleverd in de winkel, gister 29 april opgehaald.
Ik wacht al een week op een matrasje âŠ
Ik wacht al een week op een matrasje voor mijn dochtertje van 2.
Vind dat veel te lang vergeleken bij andere bedrijven.
Zal dus ook nooit meer iets online bij Bart Smit kopen.
Supersnel geleverd!
Wat ik geweldig vind is dat je het âŠ
Wat ik geweldig vind is dat je het gewenste apparaat binnen 48 uur thuis hebt. Ook de mailjes die verstuurd worden waarin keurig staat binnen hoeveel uur ze langs komen. Fijn hoor
Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Kinderen snel blij kunnen maken
Goede kwaliteit en leuk voor kinderen âŠ
Goede kwaliteit en leuk voor kinderen (en volwassenen). De zomer komt er weer aan, dus ook handig om overal mee naar toe te nemen.
Goed geregeld
Goed geregeld, s'avonds besteld volgende dag in huis!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã