herewith i ask you friendely to stop all emails from you and mordzial. mordzial is not for me and i am a very old man and builder of computers and hacker since the first computer and still... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Winkel Brugge Zilverpand. Twee verkoopsters keuvelen rustig in de winkelrekken, terwijl een rij zich voor de kassa vormt. Eén kassierster wandelt uiteindelijk om nors te bedienen. Haar collega gaat... ãã£ãšèŠã
Onpersoonlijk, traag en slechte communicatie. Twee keer een bestelling geplaats en niets geleverd gekrregen. Geen emails terug en nog geen retourbetaling gekregen terwijl dit met spoed zoi gebeuren (g... ãã£ãšèŠã
Top service. Product niet aanwezig in winkel, maar wel de mogelijkheid om product meteen daar online te bestellen. Volgende werkdag bezorgd zonder extra kosten. Helaas dat PostNl pakket terwijl we nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ ç»ã¬ã³ã¿ã«åº
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã²ãŒãã³ã° ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ããã¡ãå±
- ãããªã²ãŒã åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Games en speelgoed online bestellen bij bartsmit.com. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd en veel betaalgemak o.a. via acceptgiro en iDeal.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ik wacht nog steeds op mijn bestellingâŠ
Mijn bestelling zou al bij mij bezorgd moeten zijn, maar dat is niet het geval.
Ik heb nu al 3 keer via de mail gevraagd waar mijn bestelling blijf/wanneer im deze kan verwachten, maar tot mijn grote verbazing heb ik nog steeds geen reactie op mijn emails mogen ontvangen.
Daarom 1 ster, ik hoop dit nog te kunnen veranderen!
Grt, Willy
Super !
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling per mail.
Voortaan ergens anders
Ik had een xbox one gekocht en een aantal dagen later kreeg ik ineens te horen dat de bestelling was geannuleerd. De klantenservice gebeld en ze zeiden dat er problemen met de site waren, zeer onwaarschijnlijk dat ik hier terug kom, misleidend. Tevens valt er ook wat te doen aan problemen met de site, de database verbeteren. Servers verbeteren etc.
Zeer tevreden
Snel verstuurd. Snel binnen. Tevreden met bestelling.
De bestelling in de winkel plaatsen âŠ
De bestelling in de winkel plaatsen gaat niet omdat het systeem niet functioneert dus ik moest van de winkel weer terug naar huis omdat het á: niet voorradig was in de winkel en ik het b: niet via de winkel kon bestellen ..
Vervolgens was de voorraad niet bijgewerkt op de website waardoor mijn bestelling (zij het dan zonder extra kosten) in 2 keer geleverd werd.
2 punten die dus zeker aandacht verdienen EN de winkelier loopt omzet mis omdat systemen niet naar behoren functioneren en ze daar al maanden mee bezig zijn en het niet geregeld krijgen.
De bezorging was snel maar de website âŠ
De bezorging was snel maar de website was erg rommelig. Ik had 5 poppen besteld van Star Wars maar de poppen die ik bezorgd kreeg, waren niet de poppen die ik had besteld!?!
Heel vaag...
Skateboard besteld
Bestelling geplaatst, je kunt aangeven wanneer het jou het beste uitkomt, wanneer je deze wilt ontvangen! Goed verpakt en keurig op tid gebracht.
Snelle bezorging
Snelle bezorging. Alleen jammer dat je nergens kon aangeven dat je ook inpakpapier erbij geleverd wilt hebben
Bestelling verliep goed en was âŠ
Bestelling verliep goed en was overzichtelijk. Kwam op afgesproken dag. Wat wel raar was dat ik ineens een minimaal bedrag van 15,- moest hebben. Daarom nog bij de prinsessenjurk een kroontje besteld. (Deze was alleen gelijk al stuk)..
Keurig volgens afspraak geleverd
Keurig volgens afspraak geleverd. Goed verpakt
nog niks ontvangen na 5 dagen wachten
Gewoon top dit!
Spel bestelt in de winkel met uitstekende service van de verkoper zelf. Alles netjes op tijd bezorgt, ik werd op de hoogte gehouden door PostNL via mail wat de status is van mijn bestelling.
Gewoon top dit!
Nintendo Switch in de winkel gekocht en het Zelda spel via de winkel bestelt
Prima
Prima! Snelle levering, 1 schoen bleek het niet te doen, probleemloos kunnen ruilen in de winkel!
Gebruikt als nieuw
Erg moeite mee met het feit dat ze gebruikte spullen die terug gestuurd zijn als nieuw verkopen. Zonder enige informatie.
Helemaal goed,
Helemaal goed,
betaling ging snel, product snel ontvangen, prima overzichtelijke site, kortom: kortom perfect.
lekker snel en goede dingen wat ik van âŠ
lekker snel en goede dingen wat ik van jullie verwacht
Online bestelling met cadeaukaart
Snelle en correcte levering van de online bestelling. Ging eerst fout maar na een telefoontje naar de klantenservice keurig opgelost.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã