レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

As je op zoek bent naar goede service en vakkundig personeel dan moet je hier zijn, met name op locatie Elandsgracht. Complimenten aan Lucien want winkel is goed verzorgt, personeel heel aardig en... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

圓該䌁業による蚘述

GLOBAL online SNEAKER, STREETWEAR, and READY-TO-WEAR fashion store. FREE WORLDWIDE SHIPPING available.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Bestelling komen niet aan

Mooi assortiment, maar de levering laat ernstig te wensen over. Vier bestellingen geplaatst, geen enkele ontvangen. De klantenservice lost het wel netjes op en betaalt terug, maar reageert soms traag. Jammer, want ik zou hier graag blijven bestellen, alleen komt er simpelweg niets aan.

2026幎1月29日

Goede klantenservice

Enkele maanden na online aankoop kwam er een gat in mijn Salomon schoenen, dit door lijm die losliet. Contact gezocht met Baskets die mij meteen drie uitstekende oplossingen bood. Gekozen voor de gratis de schoenen retour, hierbij het gehele aankoopbedrag terug gekregen. Wat een top klantenservice!Vriendelijk, snel, zonder poespas. Hier kom ik zeker terug! Bedankt Nathaniël en Emma.

2026幎1月13日

Sponge Bob

I've been a 'regular' traditional customer of BaskÚts. My first online buy didn't disappoint either. Great service even during the holidays. Too bad however it's not wise to spoil my new Adidas x SpongeBob Patrick Superstar in the fresh snow ;)

2025幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Goede bestelling, maar zeer teleurstellende klantenservice

De ervaring met de bestelling was goed, maar zodra het aankomt op de klantenservice gaat het helaas mis. Bij mijn schoenen is de zool losgelaten, waarvoor ik direct contact heb opgenomen met de klantenservice. Zij vroegen mij de schoenen te retourneren om mijn geld terug te krijgen, wat ik ook heb gedaan.

Echter heb ik na het terugsturen geen terugbetaling en ook geen reactie ontvangen. Ondanks meerdere e-mails blijf ik zonder antwoord en zijn zij niet bereikbaar tijdens de tijden die zij zelf aangeven. Daarnaast komen de openingstijden die via het antwoordapparaat worden genoemd niet overeen met de tijden die op de website vermeld staan.

2026幎1月6日
5぀星のうち1の評䟡

Product werd opTransparantie en verantwoordelijkheid ontbreken hier. de website aangeboden

Product werd op de website aangeboden als 3-pack sokken. Na bestelling en ontvangst bleken echter slechts losse paren te zijn geleverd.

Klantenservice gaf achteraf aan dat dit een “fout op de website” zou zijn en dat zij uitsluitend per paar verkopen. Dat risico wordt vervolgens volledig bij de klant neergelegd.

Desondanks wordt geen passende oplossing geboden, anders dan retourneren onder voorwaarden die bij deze situatie niet redelijk zijn.

Jammer dat een duidelijke fout niet klantgericht wordt opgelost. Transparantie en verantwoordelijkheid ontbreken hier.

2025幎12月23日
5぀星のうち3の評䟡

Niks ontvangen

2x besteld , en 2x niet aangekomen. Weken gewacht beide keren.
Uiteindelijk wel m’n geld terug gekregen, maar vond het allemaal wel erg lang duren. En raar dat het tot 2x aan toe achter elkaar niet aankomt. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer

2025幎10月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス