ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
As je op zoek bent naar goede service en vakkundig personeel dan moet je hier zijn, met name op locatie Elandsgracht. Complimenten aan Lucien want winkel is goed verzorgt, personeel heel aardig en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLOBAL online SNEAKER, STREETWEAR, and READY-TO-WEAR fashion store. FREE WORLDWIDE SHIPPING available.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling komen niet aan
Mooi assortiment, maar de levering laat ernstig te wensen over. Vier bestellingen geplaatst, geen enkele ontvangen. De klantenservice lost het wel netjes op en betaalt terug, maar reageert soms traag. Jammer, want ik zou hier graag blijven bestellen, alleen komt er simpelweg niets aan.
Snelle levering en geen gedoe
Paid â¬35 for shipping within the EU
Paid â¬35 for shipping within the EU and they used the cheapest and slowest shipping option. It took two weeks to receive the goods. Not recommended.
Goede klantenservice
Enkele maanden na online aankoop kwam er een gat in mijn Salomon schoenen, dit door lijm die losliet. Contact gezocht met Baskets die mij meteen drie uitstekende oplossingen bood. Gekozen voor de gratis de schoenen retour, hierbij het gehele aankoopbedrag terug gekregen. Wat een top klantenservice!Vriendelijk, snel, zonder poespas. Hier kom ik zeker terug! Bedankt Nathaniël en Emma.
Betrouwbaar, alleen niet consistent
Bestelling duurde erg lang met levering, ik ben sowieso al geen fan van DPD vanwege eerdere bestellingen. Ook het pakket leek erg te zijn verwaarloosd tijdens de uitlevering. Gelukkig was de trui ongedeerd.
Altijd zo vriendelijk en behulpzaam
Altijd zo vriendelijk en behulpzaam. Superfijn geholpen een dikke tien.!
Sponge Bob
I've been a 'regular' traditional customer of BaskÚts. My first online buy didn't disappoint either. Great service even during the holidays. Too bad however it's not wise to spoil my new Adidas x SpongeBob Patrick Superstar in the fresh snow ;)
Magazijn niet op orde?
Tot 2maal een broek besteld en die later geannuleerd door Baskets zelf. Erg slordig.
Goede bestelling, maar zeer teleurstellende klantenservice
De ervaring met de bestelling was goed, maar zodra het aankomt op de klantenservice gaat het helaas mis. Bij mijn schoenen is de zool losgelaten, waarvoor ik direct contact heb opgenomen met de klantenservice. Zij vroegen mij de schoenen te retourneren om mijn geld terug te krijgen, wat ik ook heb gedaan.
Echter heb ik na het terugsturen geen terugbetaling en ook geen reactie ontvangen. Ondanks meerdere e-mails blijf ik zonder antwoord en zijn zij niet bereikbaar tijdens de tijden die zij zelf aangeven. Daarnaast komen de openingstijden die via het antwoordapparaat worden genoemd niet overeen met de tijden die op de website vermeld staan.
Product werd opTransparantie en verantwoordelijkheid ontbreken hier. de website aangebodenâŠ
Product werd op de website aangeboden als 3-pack sokken. Na bestelling en ontvangst bleken echter slechts losse paren te zijn geleverd.
Klantenservice gaf achteraf aan dat dit een âfout op de websiteâ zou zijn en dat zij uitsluitend per paar verkopen. Dat risico wordt vervolgens volledig bij de klant neergelegd.
Desondanks wordt geen passende oplossing geboden, anders dan retourneren onder voorwaarden die bij deze situatie niet redelijk zijn.
Jammer dat een duidelijke fout niet klantgericht wordt opgelost. Transparantie en verantwoordelijkheid ontbreken hier.
Dramatisch bedrijf
Niets ontvangen.
Niets ontvangen.. Door de feestdagen gekozen voor aflevering in een pakketautomaat, maar nooit een code hiervoor ontvangen. Contact gehad met DPD en die verwijst me door naar de afzender.
Niet jullie schuld maar pakket nietâŠ
Niet jullie schuld maar pakket niet ontvangen door dpd omdat ze het ergens buiten neer pleuren
Goeie Service en nette afhandeling
Hele goeie service en nette afhandeling. Altijd blij met pakketjes van BaskÚts.
Niks ontvangen
2x besteld , en 2x niet aangekomen. Weken gewacht beide keren.
Uiteindelijk wel mân geld terug gekregen, maar vond het allemaal wel erg lang duren. En raar dat het tot 2x aan toe achter elkaar niet aankomt. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer
Slechte verpakking/telefonisch niet bereikbaar
Door hetgeen ze versturen veel beter in te pakken.
Antwoordappaeaat van de service afdeling goed in te stellen en dan op de genoemde tijden de telefoon op te nemen!!!!
Omdat mijn pakketje mogelijk niet opâŠ
Omdat mijn pakketje mogelijk niet op tijd vóór mijn vakantie zou aankomen, heb ik een DM gestuurd. Gelukkig kon ik het ophalen in een winkel in Amsterdam. Fijn dat er zo wordt meegedacht!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ