Beads & Basics レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De cursus ÂŽSieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

Kralen kopen en sieraden maken

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Sieraden

Voor het eerst begonnen met zelf oorbellen makan.Wil ook andere dingen gaan maken.Al een paar keer wat besteld.Zeer snelle verzending.Wat ik handig vind is dat jullje voorbeelden erbij hebben staan wat je zelf kunt maken voor die sieraad.Kortom fijne webwinkel om wat te bestellen voor je benodigdheden.

2023幎1月11日
5぀星のうち5の評䟡

Fijne winkel voor een hobbyist

Ik heb nu meerdere keren kunnen bestellen bij Beads & Basics. Service is altijd goed, snelle verzending en kwaliteit vind ik ook top. Ik vind het fijn dat ze voorbeelden en inspiraties geven met daarbij links zodat je de producten makkelijk kan bestellen.

Daarnaast hebben ze vaak nieuwe aanvullende producten, hierdoor kan je vaak kijken of je nog een losse bedel erbij wilt voor een simpele oorbel of ketting. Bijvoorbeeld hun edelstenen collectie!

En als je aanmeld voor hun nieuwsbrief zijn er nog best vaak leuke kortingen ;)

Kleine tip wel voor het bedrijf: als jullie een product niet meer verkopen, graag ook het voorbeeld of inspiratie item aanpassen of verwijderen.

2023幎1月7日
5぀星のうち4の評䟡

Alles keurig

Alles keurig, netjes en snel ontvangen. Heel mooie kralen aan een goede prijs. Enkel van de nietstiften ben ik niet helemaal tevreden. Ze zijn redelijk dik en verkleuren na enige tijd. Jammer dat er geen fijne vergulde nietstiften verkrijgbaar zijn.

2022幎11月18日
5぀星のうち3の評䟡

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bestellen dat is jammer. Je kan evt 4 zakjes in een gewone envelop doen postzegel erop en klaar zo kom je de klant tegemoet

2022幎11月15日
Beads & Basics ロゎ

Beads & Basics からの回答

Helemaal begrijpelijk dat het minimum order bedrag vervelend is, zeker als je een foutje gemaakt had in je bestelling.
Helaas komt dit zo veel voor, 'even' 1 of 2 items die (nog) nodig zijn dat we geen uitzonderingen maken op het minimum order bedrag. Een paar postzegels zijn door het gewicht vaak zelfs duurder dan het contract dat we met PostNL hebben.
Omdat er ook nog heel veel andere kosten bij komen kijken hanteren we nu een paar jaar een minimum order bedrag van 10,- (Mede door een paar dure lessen in de tijd dat we dit niet hadden)
Meer info en rekenvoorbeelden vind je via https://www.beadsandbasics.com/nl/service/minimum-orderbedrag/

We willen graag dat Beads & Basics nog heel lang blijft bestaan dus hopen op je begrip :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。