企業が回答しました
Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast. Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte consta... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren weer bij Kyra geweest in Beauty by Roos Amersfoort. Voorheen was ik iemand die altijd op zag tegen naar de kapper gaan, maar sinds ik bij Kyra zit kijk ik er juist naar uit om weer te ga... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben al meer dan 2 jaar een vaste klant en ben erg blij over het algemeen met de service van Beauty by Roos. Kiki is echt een super kapster! Heel professioneel en geeft altijd fijne tips mee:) Het e... もっと見る
企業が回答しました
Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.
Algolweg 18 D, 3821 BH , Amersfoort, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gisteren weer bij Kyra geweest in Beauty by Roos Amersfoort.
Voorheen was ik iemand die altijd op zag tegen naar de kapper gaan, maar sinds ik bij Kyra zit kijk ik er juist naar uit om weer te gaan! Ze geeft goed en kundig advies wat wel en niet kan, het is gezellig en ik ga altijd weer gelukkig richting huis met prachtige haren.
Als ik 100 sterren had kunnen geven had ik het ook gedaan

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Credits voor Kyra! Zelfs in het donker een perfecte blend voor mijn haar uitgekozen. Heel blij met het eindresultaat.

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Vandaag voor de 4de keer geweest in Amersfoort en natuurlijk weer heel fijn geholpen door Kyra, ben er weer onwijs blij mee !

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Mijn haar is weer naar wens, heel blij mee dankzij Wendy! En ondertussen heerlijk gekletst wat ik als erg fijn ervaar!

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Ik word altijd super geholpen door Kyra in Amersfoort. Ze is altijd gezellig, eerlijk en enorm grappig! Zeker een aanrader!

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Ben al jaren klant maar ben de laatste 2 keer echt super geholpen door Kyra! Voor het eerst dat het de hele periode super heeft gezeten!
Complimenten voor Kyra!

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Vandaag bij mijn super gezellige en vaardige Kyra geweest en weer helemaal blij met mijn nieuwe kapsel! Het is altijd een feestje om bij haar in de stoel te zitten, maar ook weer professioneel advies gekregen, heel blij mee!
Super mooie extensions! Heel snel en netjes erin gezet door Maxime 💫🌟

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Kom al een tijdje bij Beauty by Roos en word altijd heel goed geholpen door Kyra. Het is gezellig en ben zoooo blij met mijn haren als ik weer ben geweest!
Ontzettende fijne ervaring bij Kiki & Rachel. Salon in Utrecht. Zowel ik als mijn moeder komen met veel plezier bij de twee dames Rachel & Kiki. Ze zijn erg lief, begripvol, vriendelijk en kundig. Een ding wat zeker is, na afloop vertrek je de salon met een prachtig resultaat. Beide meiden zijn erg behendig en werken efficiënt met elkaar samen. Prettig om te zien en om te ervaren. Kortom wij zijn meer dan overtuigd en zullen dan ook zeker in deze salon blijven komen. Zeker een aanrader, als je een fijne behandeling wenst.

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Rachel maakt mij elke keer weer gelukkig met het juiste kleuradvies en perfect gezette extensions. Ik wil nooit meer anders!

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Ik wou eerst 2 sterren geven in verband met me eerste ervaring, maar heb het nu veranderd naar 5 voor het uiteindelijke eindresultaat en de service die aangeboden is. De extensions waren de eerste keer te rood voor mijn donkerblonde haar. In de winkel leek het passend doordat de vestiging in Rotterdam in de schaduw staat en geen natuurlijk licht binnen krijgt, maar buiten totaal niet. Ik ben dezelfde dag teruggegaan en er werd een kleurspoeling voorgesteld om het asser te maken want de andere extensions zouden niet bij mijn haar passen doordat ik koper in mijn puntjes heb, zelf vond ik er wel 1 passen maar ze zei van niet. Na twee mislukte pogingen om een as kleur over de extensions te doen werd het haar alleen maar donkerder, en bij de derde behandeling werd er zonder eerst te vragen rood toegevoegd. In de winkel leek het donkerbruin, maar buiten bleek mijn haar wijnrood, wat voor mij erg heftig was. Ik ben hier erg ellendig van geweest.
Na telefonisch contact mocht ik naar een kleurspecialist in Amersfoort. Daar zijn de extensions verwijderd niet alleen om de kleur maar ook omdat ze te dicht op mijn hoofdhuid bleken te zitten en ik hier heel veel pijn van had de laatste 5 dagen. Mijn haar is daar opnieuw gekleurd om het rode eruit te halen en vervolgens kon ik dezelfde dag in Utrecht nieuwe extensions laten zetten. Daar ben ik heel goed geholpen. Geen rood haar meer, netjes in lagen geknipt en vrijwel geen pijn meer. Ze heeft goed meegekeken naar alle opties.
Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat, al is mijn haar donkerder dan gepland waar ik best van baal want het was nooit me bedoeling om me haar te verfen. Het was een vermoeiende week voor iets wat eigenlijk leuk had moeten zijn. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, maar ik had gehoopt dat mijn eerste ervaring anders was begonnen.

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Ik zat vandaag voor de eerste keer bij Rachel in de stoel. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf passend advies. De uren vlogen voorbij en ik ga met ontzettend mooi haar de deur uit. Zeker een aanrader voor wie mooi lang haar wil!
Kom hier al jaren, mijn haar zit altijd top naar wens, thx Kiki.. super fijne kapster!!
Weer een gezellige afspraak bij Kyra! Heerlijk begin van mn weekend en mn haar zit weer top 🤩🙏🏻
Heerlijk en fijn weer geholpen door de dames in Utrecht! Altijd gezellig bij Kiki en m'n extensions zitten altijd perfect!
Kyra is echt de topper van de eeuw; lief, zorgzaam, gezellig en een echte prof! Dankjewel weer, blij met jou!

Beauty by Roos Hairextensions からの回答
Wauw wat is dit een fijne behandeling ik voelde me meteen op me gemak bij Nina in Eindhoven en ze zorgde dat ik er prachtig uit kwam, was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste
(Ik adviseer Nina ♥️)

Locatie Utrecht.
Mijn vaste kapster is Kiki.
Ik ben heel kritisch met m’n haar, kleur en lengte.
Als geen ander begrijpt Kiki exact wat m’n wensen zijn. Ze weet precies de juiste mix qua kleuren te maken en ook de juiste lengte die ze op mijn verzoek altijd haarscherp bot knipt.. en ze werkt in een hoog tempo.
Eigenlijk kan ik blind in de stoel gaan zitten en Kiki haar gang laten gaan.
Krijg heel veel complimenten altijd.
Buiten haar enorme professionaliteit is Kiki ook een zeer gezellige warme persoonlijkheid en tijdens de sessie kletsen we wat af en voor ik t weet is t klaar.
Tis dat een 10 meestal de hoogste score is verdient Kiki in mijn ogen een veel hoger cijfer !!!
Dus Kiki, wederom bedankt voor alles hedenmiddag en zie je in Juli weer.
Warme groet,
Desiree