Beauty by Roos Hairextensions レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een week geleden mijn extensions eruit laten halen in Den Haag. Het verwijderen werd met veel precisie en zorgvuldigheid gedaan en de kwaliteit van mijn eigen haar was beter dan dat ik had verwacht.... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik word altijd heel goed geholpen door Nina, en buiten dat is het ook altijd nog erg gezellig! Vandaag geholpen door Ellie voor de eerste keer, ze neemt haar tijd en gaat zorgvuldig te werk.

5぀星のうち5の評䟡

Wordt goed geholpen in Eindhoven, het is altijd gezellig, mijn haar is voller na veel haarverlies door stress. Het ziet er natuurlijk uit.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

Goed

Je word heel fijn geholpen

2024幎10月21日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Nikki! Hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

Super

Super! Helemaal goed 👍🏌

2024幎10月19日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Florentine! Veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon :)

Ik kom hier al 3 jaar en ben altijd

Ik kom hier al 3 jaar en ben altijd tevreden / blij de deur uitgelopen! Altijd gezellige medewerkers om mee te kletsen en helpen je goed bij de keuze die je moet maken ivm met je haren! Groetjes tevreden klant :)

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Isa! Goed om te horen dat je altijd zo tevreden bent. Heel veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer!

5぀星のうち5の評䟡

Weer superfijn geholpen door Kiki en

Weer superfijn geholpen door Kiki en Nina!! Zo blij met mijn haar!!

2024幎10月18日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Eline, leuk om te horen dat je zo fijn geholpen bent! Heel veel plezier van je haar en tot snel weer in de salon :)

Beste extension kapper van Nederland en daarbuiten ‌

Ben hier nu al meer dan 16 jaar klant.
Dat zegt in principe al voldoende.
Goede kwaliteit, service en heel fijn personeel.
Altijd weer een feestje als ik mijn haar laat doen in Hengelo door Eline..
Voor mij niets anders meer...

2024幎10月9日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Sandra! We zijn heel blij met jou en dat je al zo lang klant bent! Tot snel weer in de salon :)

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag werd ik geholpen in Eindhoven

Vandaag werd ik geholpen in Eindhoven.
Erg fijne mensen en het resultaat is erg mooi geworden! Altijd een plezier om hier te komen!

2024幎10月18日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Guusje! Goed om te horen dat het weer zo mooi is geworden. Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon! :)

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met de volume behandeling die

Heel blij met de volume behandeling die Kiki bij mij heeft gedaan! Ook erg aardige en gezellige meiden!! Tot snel😘

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Michelle! Heel veel plezier van je haar en hopelijk zien we je snel weer in de salon :)

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag weer super geholpen door

Vandaag weer super geholpen door Suzan,zoals gewoonlijk.

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Jessica, wat een topper is Suus he! Veel plezier weer van je haar en tot snel weer :)

5぀星のうち5の評䟡

Heel professioneel geholpen en ben

Heel professioneel geholpen en ben super blij met het eindresultaat. Geholpen door Megan. Ze denkt heel goed mee.

2024幎10月9日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Inge! Fijn dat je zo blij bent :) Heel veel plezier van je hairextensions en hopelijk tot snel weer in de salon!

5぀星のうち5の評䟡

Fijne salon met goede sfeer.

Fijne salon met goede sfeer.
Extensions zijn gezet door Nina en Kiki.
Leuke meiden met kennis van zaken.
Echte aanrader!
Heel blij met mijn extensions!

2024幎10月11日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Anita! Veel plezier van je hairextensions en hopelijk tot snel weer :)

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met mijn extensions

Super blij met mijn extensions. Kom al 2 jaar hier, goede service en zit altijd mooi! Ik word altijd super goed geholpen door Suzanne!

2024幎9月28日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Ilse! Veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel in de salon :)

Wauw

Het resultaat is zo natuurlijk en zo mooi! Echt een ontzettende confidence boost :) Je bent bij Suzanne écht in goede handen, ik denk dat ik zojuist verslaafd ben geworden aan haarextentions haha

2024幎9月4日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je leuke review Daphne! Fijn dat je er zo blij mee bent. Heel veel plezier ervan en tot snel weer!

Super goed

Super goed, ik ben er super blij mee!!! Heb m'n zelfvertrouwen terug fijne medewerkers

2024幎8月29日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Milou! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

5぀星のうち5の評䟡

Super aardige en leuke kapsters

Super aardige en leuke kapsters. Eindresultaat is helemaal zoals verwacht erg tevreden.

2024幎8月22日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Emily! Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Geholpen door Megan

Geholpen door Megan. Super leuke en gezellige dame. Goede service en kijkt goed met je mee wat bij jou past! Ben super tevreden en blij met mijn haar!

2024幎8月13日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je review Mariel! Hopelijk tot snel weer in de salon :)

Vaste klant bij Beauty by Roos

Al jaren vaste klant bij Beauty by Roos in Amersfoort, en nu steeds in de kundige handen van Bianca. Altijd een prachtig resultaat!

2024幎7月20日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Kim! Heel veel plezier weer van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen woensdag mijn eerste keer in

Afgelopen woensdag mijn eerste keer in Rotterdam en wat ben ik in de watten gelegd . Zulke lieve meiden die echt de tijd nemen voor je . Superblij met het eindresultaat

2024幎7月17日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Astrid! Leuk om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad. Heel veel plezier van je haar en hopelijk tot snel weer in de salon :)

Al 8 jaar tevreden klant

Al 8 jaar tevreden klant. Leuk personeel dat vriendelijk is, goed met je mee denkt en realistisch is over de mogelijkheden.

2024幎7月17日

Beauty by Roos Hairextensions からの回答

Bedankt voor je lieve review Nadine! Fijn dat je zo tevreden bent én al zo lang klant bent! Tot snel weer in de salon :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。