Ik laat eigenlijk nooit recensies achter, maar voor hier een uitzondering :) Bij beauty junkies producten van Dr. Schrammek besteld, elders online amper te vinden. Snelle service, top verpakt en in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn Absolution bestelling was binnen twee dagen binnen. Ik kreeg er zelfs een gratis konjac spons bij. De productlijn van Absolution is prijzig. Maar ik raad het iedereen aan die een gevoelige huid... ãã£ãšèŠã
We hadden scheerzeep en aftetshavebalsem gekocht. Bij de levering bleek 1 tube niet geleverd. Deze werd de dag nadien opgestuurd met een geschenk erbij. Dit noemen ze bij ons heel klantvriendelijk.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Beauty Junkies Store is opgezet door Beauty Junkies in Hengelo. Bekroond als beste schoonheidssalon van Nederland (2016) en beste schoonheidsspecialiste van Nederland (2019). Wij werken dagelijks met de producten die we verkopen en staan 100% achter de werking ervan. Wij onderscheiden ons in het geven van adviezen op het gebied van huidverbetering. Heb je een vraag bel, mail of Whatsapp ons. We helpen je graag verder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Not delivered !
I ordered and it says its delivered at my adress but it isnt and my adress is right. There's no note if they left it at a neighbor ... So im sad. 43,- euro is not nothing.
Snelle verzending en zeer goed ingepakt.
Snelle verzending en zeer goed ingepakt.
Het was een kado voor mijn dochter en zij was er superblij mee. Top!
Prachtige producten en zeer snelleâŠ
Prachtige producten en zeer snelle verzending. Bovendien waren de breekbare artikelen goed ingepakt in een doosje dat daarvoor het juiste formaat had (heb via een andere webshop wel eens een lipstick in een soort verhuisdoos ontvangenâŠ.). Kortom, dit was een goede eerste ervaring met Beauty Junkies.
Snelle levering en goed verpakt, kleur komt niet overeen
Snelle levering en goed verpakt.
Helaas komt de kleur op de foto niet overeen met de werkelijke kleur in het flesje.
product dat ik nodig had en eldersâŠ
product dat ik nodig had en elders nergens te vinden was.
Heel snel geleverd en keurig verpakt
Verpackung war in Ordnung
Verpackung war in Ordnung, das Produkt ist hervorragend! Vielen Dank
Schnelle , sichere Lieferung nach DE ðð»
Schnell, zuverlÀssig und sauber verpackt ðð»ðð»ðð»ðð»
Gekend van enkele jaren
Zoals aangeven op de site qua leveringâŠ
Zoals aangeven op de site qua levering van het product keurig op tijd
Goed ingepakt!
Heb de nagellak in goede orde ontvangen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã