Kan ikke anbefales
Jeg er aldrig blevet talt ned til i bydeform, som jeg blev af jeres sekretÊr.
Men jeres gennemsnit på 1.8 stjerne må give behov for en selvransagelse.
En af Danmarks stÞrste advokatvirksomheder med rådgivning inden for alle vÊsentlige juridiske fagområder og specialer.
VÊrkmestergade 2, 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kan ikke anbefales
Jeg er aldrig blevet talt ned til i bydeform, som jeg blev af jeres sekretÊr.
Men jeres gennemsnit på 1.8 stjerne må give behov for en selvransagelse.
Svindler og krejlere hele bundtet, ude på at ÞdelÊgge virksomheder isÊr Anders Hoffmann KÞnigsfeldt og Adam buck arentsen brug dem ikke, de er virkelig forfÊrdelige mennesker......
En kÊmpe klage til advokatnÊvnet er igang med at blive indberettet
BB synes at vÊre fuldstÊndig ligeglade med mindre private kunder. Sager fra den type kunder er venstrehåndsarbejde for BB og bliver ikke udfÞrt omhyggeligt. Det har kostet os dyrt. Som privat vil jeg stÊrk anbefale at bruge en mindre advokatsvirksomhed end BB hvor man kÊrer sig for én.
Trist trist. Der er forhåbenligt ikke nogen der er dumme nok til at bruge dem fremover.De har lige fået en dom på 400.000.000 kr for at vÊre rådgivere i et forsÞg på skatte unddragelse.
De skulle skamme sig.
Det er statens penge altså dine og mine.
Jeg vil på det kraftigste fraråde, at benytte advokatfirmaet Bech Bruun til rådgivning om aktionÊraftaler.
Baseret pÃ¥ mine erfaringer med Bech Bruunâs rÃ¥dgivning ifbm. aktionÊraftale samt kÞb af kapitalandele, har jeg desvÊrre mÃ¥tte konstatere, at der gives en sÊrdeles mangelfuld rÃ¥dgivning, selvom Bech Bruun tager sig rigtig godt betalt for rÃ¥dgivningen.
I mit tilfÊlde bestod manglerne i:
⢠At rådgivningen på to af de opstillede fire punkter, var langt fra fyldestgÞrende og grundigt nok behandlet.
⢠At der ikke blev foretaget nogen slutgennemgang af aftalen for at kontrollere, om alle aftalepunkter var blevet inkluderet inden advokaten gav grÞn lys til aftalen fra sin skiferie.
Jeg opfatter at Bech Bruun behandler denne type rådgivningsopgaver som venstrehåndsarbejde, og at de derfor ikke giver dem den påkrÊvede opmÊrksomhed. Den mangelfulde rådgivning har i mit tilfÊlde kostede mig en dyr retssag mod aktieselskabet (œ mil dk). Til retssagen blev Bech Bruun indkaldt som vidne, men nÊgtede at udtale sig. Derimod krÊvede Bech Bruun yderligere 20.000 kr. som vidnegodtgÞrelse for at mÞde i retten og meddele dommeren, at de ikke Þnskede at udtale sig.
Så min opfattelse af Bech Bruun rådgivning om aktionÊraftaler er, at de er grådige, useriÞse og u-imÞdekommende.
FÞj, at rådgive i hvordan man snyder Danskerne for deres skattekroner
banditter i habitter
det var en dyr fornÞjelse for den danske stat
This company has been fined 400 million DKK for irresponsibly advising a bank that committed fraud against the Danish state by reporting fake dividend tax.
Bech Bruun skal nu betale 400 millioner til SKAT i forbindelse med udbyttesagen! ð
PÃ¥krav.
Kr. 2.064,-
Inden 10 dage med frigÞrende virkning til
Sydbank
Ved indbetaling anmodes anfÞrt : Netflix.fejl2.23
Jf. Opgjorte dobbeltbetaling, anerkendt v. anerkendt fejl fra Netflix - samt henvisning til udokumenterede regler : alene 6 måneder kan tilbagebetales anerkendes ikke anvendt jf. dansk ret..
Henvendelser telefonisk i januar 2023, skriftligt hhv. d. 7 februar 2023 er ubesvaret.
Såfremt betalingen ikke er undertegnede i hÊnde senest d. 3 marts 2023 fremmes sagen som småsager ved KÞbenhavns byret uden yderligere.
De anmodes venligst ved personlig henvendelse bekrÊfte modtagelsen af denne skrivelse.
Bjarke Gall
Journalist
Kunde nr. email i Netflix system. : "XXXXXX-me.com" Anonymiseret
Skiftende advokater på sagen. Hver eneste gang man snakker med dem er der sat ny på sagen.
Simpelthen så useriÞst!!!
Svindlere. LÊr tysk når I behandler så store sager. Rene amatÞrer.
Dobbeltroller eller ej, her er det ren pÞbelagtig opfÞrsel. "Der er ikke noget at komme efter", siger de, IGEN (2013)
Sjofelt, lavmålt.
Jeg benyttede BechBruun i en forÊldremyndighedssag for nogle år siden. Jeg havde tidligere benyttet et andet firma over 1 år som INTET kunne prÊstere og som kostede langt over 50.000 kr.
Da jeg Skiftede til BechBruun gik vi i retten og statsforvaltningen 1 gang - og alt blev Êndret. Jeg fik forÊldremyndigheden (min eks-mand var på davÊrende tidspunkt livsfarlig og truende) og samvÊret mellem bÞrn og far blev gjort overvåget. Har aldrig fået mere proffesionel og kompetent behandling og jeg blev behandlet med stor forståelse. Anbefales.
har ingen morale overfor andre mennesker
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã