Min mor forlod os meget pludseligt, og det var fÞrste gang, vi skulle stÃ¥ for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mads fra Bedemand H.J. Madsen har vÊret enestÃ¥ende, da min mand og vores bÞrns far dÞde. PÃ¥ en rolig, empatisk og vidende mÃ¥de hjalp han os igennem de fÞrste uger. Han guidede os opmÊrksomt gennem pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
H.J. Madsen var en stor hjÊlp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforstÃ¥else med familien. Vi fik svar pÃ¥ alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstÃ¥ende under hele forlÞbet. Vi vil ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars dÞd, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr pÃ¥ alle processer fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjÊlper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i dÞgnet. Vi ved, at et dÞdsfalds ofte medfÞrer mange spÞrgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år vÊret en solid stÞtte med vejledning og assistance ved dÞdsfald, bisÊttelse og begravelser. Vi vÊgter tillid, tryghed og god service som vores kernevÊrdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og HÞjbjerg, men hjÊlper tillige med dÞdsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spÞrgsmål, også hvis I Þnsker hjÊlp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66
JÊgergÃ¥rdsgade 17-19, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
I en sÊrdeles vanskelig og tragisk situation gjorde Helle et fantastisk stykke arbejde
Meget empatisk og professionelt firma, som vi benyttede i november.
Jeg vil klart anbefale H J Madsen bedemandsforretning.
Min dejlige far og jeres tidligere kollega Erik Krogh fik med jeres hjÊlp en god og smuk bisÊttelse. Tak for hjÊlpen. Mvh Jan Krogh + familie
Vi fik en god oplevelse. God og venlig betjening alt var tilrettelagt og gik som det skulle.
En god Begravelse. Kan varmt anbefale Bedemand H.J.Madsen
Alt fungerede så fint, lyttende og forståelse af bedemand og Þvrige personale. Meget fin afsked. Tak for det
Meget professionel fra start til slut. Sikker hånd i en svÊr tid.
Alt har vÊret en fantastisk god oplevelse.
MÞdet med bedemanden, som havde ro, empati, lydhÞrhed og tid.
Udsyngning og bisÊttelse var helt som det skulle vÊre!
Meget hjÊlp til alt det praktiske og alt blev ordnet som det skulle.
Stor venlighed og hjÊlpsomhed også fra kontorets side.
Kan kun anbefale at bruge dem som bedemand !
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne bedemand.
Blev sat godt ind i tingene og hjulpet godt igennem og fÞlte at jeg blev hÞrt og ingen tids pres utrolig venlig.
Tommy har virkelig hjulpet mig både fÞr begravelse og efter begravelse virkelig rar mand. Så kan stÊrkt anbefale dette sted.
De er rare og lyttende og sÊtter sig ind i tingene.
Super service, professionel og venlig optrÊden, og altid klar med hjÊlp med alt ifm. dÞdsfaldet.
Vi fik god og professionel hjÊlp, og svar på alle vores spÞrgsmål. ForlÞbet var helt ukompliceret og udfÞrt med indlevelse og venlighed.
Skulle vi knytte en enkelt ting til oplevelsen er det at den umalede kiste som afdÞde havde udtrykt Þnske om i sin sidste vilje, var den mindst pÊne kiste vi endnu har set. Vi ville godt have vidst det inden bisÊttelsen, så den evt. kunne have vÊret dÊkket med et klÊde. Ideen med en malingfri kiste er god, men kisten er en ommer.
Det er et fantastisk bedemandsfirma, og Michael Madsen er helt fantastisk til, at hjÊlpe.
I 1972 begravede firmaet min svigerfar, da var det Michaels far der stod for begravelsen.
Senere har Michael begravet mine forÊldre, og sidst min hustru for kort tid siden.
Det er heller ikke nÊrt så dyrt et begravelsesfirma som jeg havde regnet med.
Alt i alt er det et fantastisk dejligt firma der gÞr alt med stor vÊrdighed.
Tak for det hele.
Hilsen
Helge JÞrgensen, enkemand.
Brabrand
Venlig, imÞdekommende og god til at kommunikere plan for processen og eksekverer punktlig i henhold hertil.
Vi fÞlte at der blev taget hånd om os pårÞrende. Professionel betjening hele vejen igennem. Alle vores Þnsker blev opfyldt
Det er den bedste bedemand altid hjÊlpsom, med venlige og rare mennesker og med en kanon go service.