Min mor forlod os meget pludseligt, og det var fÞrste gang, vi skulle stÃ¥ for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mads fra Bedemand H.J. Madsen har vÊret enestÃ¥ende, da min mand og vores bÞrns far dÞde. PÃ¥ en rolig, empatisk og vidende mÃ¥de hjalp han os igennem de fÞrste uger. Han guidede os opmÊrksomt gennem pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
H.J. Madsen var en stor hjÊlp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforstÃ¥else med familien. Vi fik svar pÃ¥ alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstÃ¥ende under hele forlÞbet. Vi vil ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars dÞd, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr pÃ¥ alle processer fra start til slut,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjÊlper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i dÞgnet. Vi ved, at et dÞdsfalds ofte medfÞrer mange spÞrgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år vÊret en solid stÞtte med vejledning og assistance ved dÞdsfald, bisÊttelse og begravelser. Vi vÊgter tillid, tryghed og god service som vores kernevÊrdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og HÞjbjerg, men hjÊlper tillige med dÞdsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spÞrgsmål, også hvis I Þnsker hjÊlp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66
JÊgergÃ¥rdsgade 17-19, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg vil sige tusind tak til Bedemand H.J.Madsen.IsÊr til omsorgsfuld, venlig og rar personale Kirsten Harder for en god behandling og stÞtte i den hårdt tid, som miste nÊrmeste at sin familie.
Mvh.
God og meget hjÊlpsom, med alt det praktisk, som opstår når nogen dÞr og på en forstående måde.
Vi fÞlte os trygge gennem hele forlÞbet da bedemanden sÞrgede for alt.
God rådgivning, god forståelse for situationen. Hjalp desuden med hurtigt at give overblik over de opgaver, vi som pårÞrende skulle lÞsr
Meget fin service med nogle rigtig gode lÞsninger. Mange tak
Kisten var smukt pyntet. Vi fik råd og vejledning og alt gik planmÊssigt. Siger stort tak for hjÊlpen
Super professionelle, empatiske og meget imÞdekommende.
Vi er fuldt ud tilfredse med bisÊttelsen af min far .
Empati fra bedemanden og god hjÊlp til praktiske ting.
Rigtig god service. Alt blev ordnet. Kan anbefales på det varmeste.
Alt forlÞb planmÊssig og smukt. Jeg fik gode råd af Peter Kingo. Hele familien var meget, meget tilfredse
Min mor dÞde pÃ¥ Hospice den 12.6 2024 og Michael er staks klar til at komme derud og holde et mÞde med min far og jeg - vi blev mÞdt af den sÞdeste mand. Meget kompetent, omsorgsfuld. Han fik hurtigt fat i en kiste til stedet og min mor blev lagt fint i den og vi bad en lille bÞn. Alt foregik meget stille og roligt og MEGET respektfuldt ððŒ
I kirken til bisÊttelsen var det også rigtig fint og alt gik lige som vi Þnskede.
Vi giver H.J Madsen - Michael og sÞn vores stÞrste anbefaling herfra Aarhus.
Super hjÊlp i en svÊr tid. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse.
I tog telefonen hver gang jeg ringede til kontoen eller til Michael.
Vi fik svar til alle spÞrgsmål.
Generalt Rigtig god service
Selvom det var en meget tidlig sÞndag morgen vi havde brug for hjÊlp tilbÞd i straks at komme kl 9 så vi kunne få den fÞrste samtale. Bedemanden var meget empatisk, nÊrvÊrende ImÞdekommende, god til at informere om alt hvad vi havde brug for, gav gode råd hvilket at vores bÞrnebÞrn fik gode ideer til hvordan de kunne sige farvel til deres farfar.
Vores far lå så fint i kisten, det hele foregik meget omsorgsfuldt. Alt kontakt til bedemanden og andet personale har vÊret behageligt og nÊrvÊrende.
Sober og omsorgsfuld håndtering og rådgivning.
Overtager kompetent styringen af forlÞbet hele vejen igennem,
den persolig kontakt,stille og rolig men meget effektiv.