We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... ãã£ãšèŠã
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wat een fijn bedrijf! Wij hadden onverwachts snel een bedrijf nodig voor het spuiten van ons plafond. Nou dat is zeker gelukt en wat een fijne contacten om het allemaal te kunnen regelen. Romeo kwam bij ons langs om eerst het plafond in de primer te zetten en de dag daarna terug om het echt af te spuiten. Zo fijn dat hij niet alleen maar het werk uitvoerde, maar ook meedacht wat te spuiten en wat te behangen bij een plafond situatie waar wij zeker zelf niet bij nagedacht hadden. Echt top! Het resultaat mag er ook zijn, een heel mooi gespoten plafond in RAL 9016. Kortom zeer tevreden klanten.

Behangservice Nederland ããã®åç
We had a great experience.The team did an amazing job and exceeded our expectations.The preparation was very well done,they were very clean, professional,efficient and meticulous.We highly recommend them!

Behangservice Nederland ããã®åç
Het behang zit er super strak op en was eerder klaar dan verwacht. De muren van onze nieuwbouwwoning waren niet helemaal strak opgeleverd maar daar is nu niks meer van te zien
Zeer vriendelijk mensen en denken heel goed mee
Kortom zeer tevreden klanten

Geweldig mooi geworden!
De paar slechte reviews die hier staan begrijp ik dan ook echt niet... 2 maanden geleden de klus ingepland, dag van te voor kwamen ze langs om alvast te komen kijken, toen kwamen ze eerlijk met het bericht; de muren zijn wel zo slecht dat we het wel kunnen doen maar dan krijg je muren voor een 5.. als we er eerst een dunne laag stuc op doen dan kregen we muren voor een 10, dus toch maar voor die optie gegaan.
ze dachten super goed mee en hielpen ons waar kon. Dag later stonden ze met 3 man sterk voor de deur.
ruim 200 vierkante meter is gedaan en met renovlies, ook is op 2 muren arte behang geplaatst. in 3 dagen was alles klaar, en het resultaat is echt geweldig! ik was zelf nog al sceptisch over het "naadloos" maar het is écht naadloos, en lijken echt gewoon gestucte muren! Wij zijn er echt heel blij mee!

Behangservice Nederland ããã®åç
Er zijn stroken behang niet geplakt in de hoekjes, een andere strook behang is met de schilderstape van de muren gekomen. Communiceren met de behangers werkt niet want zij spreken geen Engels of Nederlands. Contact gehad over de klachtafhandeling en nog geen 5% van de gemaakte kosten worden vergoed. Ik zou een andere behangservice aanraden.

Behangservice Nederland ããã®åç
na een wat moeizame start is er perfect werk geleverd. Bedrijf staat voor de afspraken. Behangwerk is geweldig gedaan. Daarna prima 1e laag saus aangebracht. Serieuze club die ik iedereen kan aanraden.
Professioneel te woord gestaan. Zowel mondeling als schriftelijk. De werkvoorbereider komt voor dat de klus begint nog alles na meten en komt met een eerlijk advies en de verwachting ahdv de muren. 1 dag behangen 1 dag schilderen. Top gedaan. En volgende keer zou ik jullie weer bellen ^^
Wij hebben ons huis laten behangen met renovlies 230m2.

Behangservice Nederland ããã®åç
Pas verhuist naar een grote woning met meerdere kamers (5)keuken en kantoor.
Elke kamer/ruimte is perfect.schoon en ruim op tijd opgeleverd.
Echt een aanrader als u van de juiste service houd die hun afspraken dubbel en dik nakomen.
Ik heb ze weer gevraagd.
De beloftes zijn waar.. alles top voor elkaar. De rest ook maar laten doen.
Alles professioneel gedaan tegen een mooi tarief...Dank voor ons mooi huisje!

Behangservice Nederland ããã®åç
Binnen 1 dag waren alle muren in mijn appartement behangen en afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Het lijkt echt alsof mijn muren gestuct zijn, zo strak alles is gedaan. Bedankt hiervoor!

Behangservice Nederland ããã®åç
Uitstekende ervaring met behangservice Nederland.
Harde werkers en secuur en kwalitatief goed behang en schilderwerk afgeleverd. Aanrader!

Behangservice Nederland ããã®åç
Geweldig bedrijf! Via een kennis werd ik op de hoogte gebracht van Behangservice Nederland omdat ze topwerk hadden geleverd. Toen ik contact met ze opnam, werd ik direct gebeld door een vriendelijke medewerker. Hierin werd mijn opdrachtaanvraag besproken en werd vervolgens een offerte gestuurd. Dat was 3 jaar terug en recent zijn we verhuisd, dus hadden we weer hulp van ze nodig. Ze leveren altijd super kwaliteit! Ik kan niet meer dan tevreden zijn met de snelle service, lage prijs en hoge kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare partij, dan moet je zeker kiezen voor Behangservice Nederland.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ik belde op donderdag en op zaterdag kon Argilano mij al helpen met het verwijderen van behang. Zonder hem was de klus niet afgekomen die dag!

Behangservice Nederland ããã®åç
Goede communicatie en mooie en strakke afwerking!

Behangservice Nederland ããã®åç
Behangservice Nederland heeft uitstekend werk bij ons geleverd. We hebben de eerste twee verdiepingen laten behangen, dit is vrijwel niet te onderscheiden van stucwerk! We hadden een paar kleine opmerkingen over de zolder. Na contact met Luis is dit tussen hun andere klussen door direct (EN kosteloos) gerepareerd.
Ik zou behangservice Nederland zeker aanraden voor het behangen en sauzen van een woning.

Behangservice Nederland ããã®åç
Echt vak mensen liep van alles mis met de oplevering en op de bouw.
Maar door behangservice Nederland is het uiteindelijk allemaal weer goed gekomen en waren wij op tijd klaar met alles voor de komst van de keuken en vloeren.
Niks dan lof voor de mannen van behangservice Nederland.
Ik zou ze zeker aanraden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Ik had echt gigantische spoed en mijn budget was beperkt maar het is toch gelukt. Uiteindelijk alles met renovlies laten doen inclusief schilderen en het resultaat is echt verbazingwekkend! Super strak geworden en het team is gewoon cool. Dit is de 2 de woning die ze voor mij hebben gedaan. Als ik weer verhuis dan bel ik ze gewoon weer!

Behangservice Nederland ããã®åç
Hele woning laten doen. Wat een vakmensen. Wij zijn meer dan tevreden ð schuren, plakken, afwerken, advies, alles is aan gedacht en goed.
Ze waren ook altijd op tijd en kwamen afspraken na.
Bij een volgende keer zal het zeker weer behangservice worden.

Behangservice Nederland ããã®åç
Super service ! Al vaker gebruikt gemaakt van dit bedrijf en altijddd goed ! Komen hun afspraken na en laten mooi werk achter
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã