Beka Auto A/S レビュヌ 348

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At fÃ¥ lavet en slutseddel, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ indregistreret bilen til sÞndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse. Mikkel er venlig, smilende, imÞdekommende og hjÊlpsom. Han lytter til vores behov af bil .🙏 Vi glÊder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁 Ros og kÊmpe anbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das GefÃŒhl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausfÃŒhrlich besprochen und schnell reparier... もっず芋る

God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imÞdekommende og tog sig tid til at forstÃ¥ mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i p... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i SÞnderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved kÞb eller leasing af din nÊste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjÊlpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

348件のレビュヌ

Als Neukunde...

Als deutscher Neukunde und erstmalig E-Autofahrer waren wir vom persönlichen, freundlichen und sehr aufmerksamen Kontakt begeistert. Auf jeden Fall werde ich dieses Autohaus weiterempfehlen.

2026幎4月16日

ImÞdekomme sÊlger Mikkel 😁

Super god oplevelse.
Mikkel er venlig, smilende, imÞdekommende og hjÊlpsom.
Han lytter til vores behov af bil .🙏
Vi glÊder os rigtigt meget til at hente vores bil d. 1.4.26 🙏😁
Ros og kÊmpe anbefaling her fra os😁🙏

2026幎3月15日

Hej Rikke,
Mange tak for den fine anmeldelse - Den er jeg glad for!

Vi ses om nogle dage når i skal hente jeres bil :-)
Det bli'r en rigtig god dag ;-)

Mvh Mikkel
Beka Auto

Havde min bil til service

Havde min bil til service. Dejlig service de levere samt flinkt personale. Kan varmt anbefales.

2026幎3月17日

Hej Mads,

Tak for stjernerne. Dem sÊtter vi pris på!

- Mikkel
Beka Auto

Thomas er en fremragende sÊlger han

Thomas er en fremragende sÊlger han giver sig den tid der skal til det var en dejlig handel også dagene derpå med diverse. SpÞrgsmål havde han den tid og ro til at vise og fortÊlle hvordan det skulle gÞres
SÃ¥ kan kun anbefale Beka-auto.dk som et godt sted at handle
Benny

2026幎2月3日

Hej Benny,

Tak for de fine ord - Dem er vi glade for.
HÃ¥ber i nyder jeres nye bil :-)

Mvh Beka Auto

Tryg og professionel bilhandel fra start til slut

Jeg oplevede en rigtig god og professionel kommunikation gennem hele forlÞbet. Dialogen med Anders var klar, Êrlig og tillidsvÊkkende, hvilket gjorde processen både tryg og overskuelig. Det hele endte med en handel, som jeg er meget tilfreds med. Kan klart anbefales.

2026幎2月22日

Amazing service at BEKA-AUTO

I would like to share an amazing experience at BEKA-AUTO. I exchanged my old car for an Audi Q3 Sportback . I was amazed of their salesman Thomas that was very supportive, professional and friendly; he helped me with all my questions, preparing all the documents... the transaction was very fast and smooth. Everything has been perfectly made. Very happy for the absolutely fantastic service and friendliness all the way from when we arrived for the test drive, until we drove home with our new Audi Q3. A big thank you to THOMAS and BEKA AUTO team, totally recommend them to everyone and i'm looking forward for an amazing colaboration for many many years to come. 👏🎊🥂

2026幎2月9日

Beka Auto 5 stjerner

Beka Auto 5 stjerner. FÞrste gang vi handlede bil der😀Mikkel, super behagelig at handle bil med. TÊnker vi ogsÃ¥ fÃ¥r lavet service hos Beka😀.

2026幎1月20日

Hej Bente og Bjarne,
Mange tak for den fine anmeldelse - det glÊder mig :-)
Vi ses til en kop kaffe, hvis ikke fÞr så til det fÞrste service.

Mvh Mikkel

5 Stjerner til Thomas Sibbenes

5 Stjerner til Thomas Sibbesen.
Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At fÃ¥ lavet en slutseddel, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ indregistreret bilen til sÞndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud op til billeder og det som blev fortalt. Trods stor forsinkelse fra vores side pga. Toget, lykkedes det alligevel Thomas at fÃ¥ arrangeret afhentning pÃ¥ stationen, fÃ¥ vores handel passet ind trods stor travlhed af andre kunder pÃ¥ sÞndagen, give sig tid pÃ¥ en rolig og kompetent mÃ¥de til at fÃ¥ klaret det sidste af handlen, gennemgÃ¥ vores nye bil, samt tilbyde drikkelse til hjemturen mod SjÊlland. Det er i vores optik, virkelig god service og fortjener derfor 5 Stjerner. Tak for god handel👍

2026幎1月11日

Hej BjÞrn,

Tak for den fine anmeldelse. Vi gÞr altid hvad vi kan, for at vÊre fleksible og tage os tid til at gennemgå bilen ved aflevering. Det er lige så vigtigt for os, som det er for dig :-)

God fornÞjelse med jeres nye bil!

Mvh Beka Auto

Tryg og professionel bilforhandler

God oplevelse hos BekaAuto. Det var Anders, der hjalp mig, og han var imÞdekommende og tog sig tid til at forstå mine bilbehov. Ud fra de behov var han dygtig til at finde den rette bil. Undervejs i processen og også efter kÞbet tog de ansvar, når der opstod fejl, hvilket gav en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem. Kan anbefales.

2025幎11月2日

EQA 250+ fra Beka Auto

Jeg kÞbte en EQA 250+ fra Beka Auto, og oplevelsen kunne ikke vÊre mere positiv. SÊlgerens navn var Thomas, og han tog sig af alt med klarhed og focus på kunden. Jeg håber, at den samme positive indstilling vil gÊlde i fremtiden, når bilen har brug for service og vedligeholdelse. Jeg anbefaler Beka Auto til alle, der Þnsker en god bil til en overkommelig pris og problemfri levering.

2025幎9月7日

Tryg og professionel bilhandel hos Beka Auto

Jeg har netop kÞbt bil hos Beka Auto og kan kun sige, at det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og kommunikationen med Martin var både venlig, Êrlig og professionel.

Man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem, og det betyder meget, når man står over for et bilkÞb. Kan varmt anbefale Beka Auto til andre, der Þnsker en tillidsfuld og gnidningsfri handel.

2025幎7月21日

Absolut god

Absolut god. Behagelig service og fremvisning af de forskellige biler, jeg har kigget på inden jeg bestemte mig for at min ny Audi

2025幎6月20日

Hej Dorte,
Tak for din fine anmeldelse og tillykke med din nye Audi.
God sommer.

- Thomas / Beka Auto

Hos Beka får man en rigtig god og fair

Hos Beka får man en rigtig god og fair behandling
Det er kvalitet de sÊlger og de leverer det de lover

Mvh Gitte Thomsen

2025幎6月18日

Hej Gitte,
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for :-)
God sommer.

- Beka Auto

Jeg kÞbte en Ford Mustang e for 2,5 Ã¥r

Jeg kÞbte en Ford Mustang e for 2,5 år siden da jeg skulle til at bruge ladekablen sidste uge var det kun en fase så jeg kontakte beka det var ikke nogen problem fik bare en ny 3 fase kabel det er bare service

2025幎6月3日

Hej Hardy,
Tak for din fine anmeldelse.
God sommer :-)

- Mikkel / Beka Auto

Thomas var virkelig en behagelig og

Thomas var virkelig en behagelig og forklarende sÊlger, da min kone skulle skifte bil. Hun ville gerne have en elektrisk bil og han hjalp hende med alle spÞrgsmål og senere opsÊtning.
Beka er en fed bilforretning, da de har alle de forskellige bilmÊrker og modeller.
Har brugt dem til service i over 10Ã¥r uden problemer.
Mvh Thor

2025幎5月8日

Hej Thor,
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at i både benytter jer af vÊrkstedet såvel som salgsafdelingen. Vi ses!

Mvh Beka Auto & Thomas

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。