Hyggeligt sted, god mad og fantastisk betjening. Er kommet her igennem flere år og har altid vÊret meget tilfreds. Nick, Line og Mathilde
Vi havde bestilt tun-sandwich og pasta carbonara. Tun-salatten var sÃ¥ fed og vammel, at den simpelthen ikke kunne spises. Hele sandwichen minus 2 bidder blev efterladt. Cabonaraen indholdt 4-5 styk... ãã£ãšèŠã
Altid hÞflig betjening, dejlig mad og gode priser.
Bella Milano Café & Restaursnt er et skÞnt sted med lÊkker mad. Alle rÃ¥varerne er frisk og velsmagende, og personalet er venlig. Et besÞg vÊrd!ð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Bella Milano Café & Restaurant i Skovlunde finder du autentiske italienske pizzaer, pastaretter, kÞdretter, Êgte italiensk kaffe og meget mere, tilberedt med kÊrlighed og lÊkre ingredienser. Kom og oplev en smagsrejse til Italien lige her i hjertet af Skovlunde.
Bybjergvej 4e, 2740, Skovlunde, ãã³ããŒã¯
- info@bellamilano.dk
- www.bellamilano.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Dejlig mad til gode priser.
Dejlig mad til gode priser.
Og ikke mindst super sÞde mennesker.
Et rigtigt hyggelig restaurant

Bella Milano Café & Restaurant ããã®åç
Flabet Betjening
Flabet Betjening
Ringer og bestiller en pizza med shawarma + ekstra kÞd, salat og dressing. Jeg spÞrger pÊnt om jeg kan få dressingen ved siden af. Det kan jeg godt :) Da jeg kommer for at hente pizzaen bliver jeg betjent af ejeren selv. 96 Kr. vil han have. Jeg beder om en kvittering, og jeg spÞrger indtil hvad 8 kr. er for, svarer ejeren at det er for bÊret til dressingen. Så spÞrger jeg ind til den, efter min mening, lidt hÞje pris for et lille tomt bÊrre, får jeg at vide jeg bare kan handle et andet sted :o Jeg har lagt tusindvis af kroner i den butik, men det er er da slut nu..... Shawarmaen mindede forÞvrigt mest af alt om små indtÞrrede kÞdklumper, og ikke det som jeg normalt vil forstå som shawarma

Bella Milano Café & Restaurant ããã®åç