レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Enda möjligheten att returnera Àr att skicka den oöppnade kartongen frÃ¥n posten/ Insta eller vem som Àr transportör. Det framgÃ¥r inte ens att paketet kommer frÃ¥n Bellenoor. NÀr du vÀl skurit sönder t... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan Àr servicen ganska dÃ¥lig nÀr man behöver nÃ¥ dem om nÃ¥got. Men nÀr man vÀl fÃ¥r rÀtt grejer sÃ¥ Àr det superbra grejer, snabb leverans oftast o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hej! Min tjej jobbar med fransar och bestÀllde hem en Frans lampa frÃ¥n bellestore kosta ungefÀr 3700kr. BestÀllde den 5 juli gick igenom 7 och det Àr i skrivande stund 15 juli och inte fÃ¥tt nÃ¥got mai... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Tog mig 11 vardagar (om man rÀknar bort helgen) att fÃ¥ mina produkter, nÀr det stod pÃ¥ sidan att jag skulle fÃ¥ de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder pÃ¥ grund av sena varor. DÀremot Àr kundtjÀnsten o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Skönhetsprodukter på nÀtet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlÀngning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Seg leverans

Tog mig 11 vardagar (om man rÀknar bort helgen) att få mina produkter, nÀr det stod på sidan att jag skulle få de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder på grund av sena varor. DÀremot Àr kundtjÀnsten otroligt gulliga och jÀttetrevliga trots attityden de fick.

Hej
Vi har haft lÀngre leveranstid som du nÀmner men den leveranstid som står på sidan Àr nÀr paketet skickas från oss och tittade precis på din order som du la 7 jan och den skickades 15 jan från oss, så ser den skickades dag 6 från oss.

Om den kom fram efter 11 dagar Àr det något som hÀnt hos posten, det Àr bra om man kontaktar oss om såna hÀr saker så vi kan se varför det tog 4 extra dagar för ditt paket att komma fram., eftersom vi betalar posten för en viss leveranstid som i de flesta fall Àr leverans dagen efter om man inte bor i Norrland eller Gotland så ska dom inte leverera efter 4 dagar.

BestÀllning 7/1leverans 21/1

BestÀllning 7/1leverans 21/1
Inte godkÀnt

Hej
Vi har meddelat både på sidan och på orderbekrÀftelsen att vi har lÀngre leveranstid pga alla helgdagar samt högt tryck vid rean.
Vi har Àven skrivit att man Àr vÀlkommen att ringa om man har frågor.

VÀntat över 2 veckor pÃ¥ leverans o

VÀntat över 2 veckor på leverans o fortfarande ej fått fransarna ja bestÀllt. Detta Àr andra gången detta hÀnder

Hej
Vi kan inte se att du kontaktat oss ang din order. Vid frågor måste man kontakta oss via e-post eller telefon så vi ska kunna hjÀlpa dig.
Dina 2 senaste ordrar har du lagt nÀr vi haft stor rea och då har det Àven stått att vi har lÀngre leveranstid på sidan och på din orderbekrÀftelse. Vi rÀknar alltid vardagar då vi inte arbetar helgdagar.

5぀星のうち2の評䟡

JÄTTE lÃ¥ng frakt tid jÀmfört med andra

JÄTTE lÃ¥ng frakt tid jÀmfört med andra sidor

2020幎1月20日

Hej
Vi har skrivit ut på sidan och på orderbekrÀftelsen att det Àr lÀngre leveranstid just nu pga högt tryck och alla helgdagar som varit.

Normalt har vi 1-3 vardagar i leverans men nÀr det Àr lÀngre så står det alltid på sidan hur lång tid det Àr.

5぀星のうち5の評䟡

Tummen upp

Är mycket nöjd och det kÀnns som att Bellestore bryr sig om att utvecklas. Det senaste finns pÃ¥ sidan 👍🏻👏🏻

2020幎1月17日

Jag bestÀllde fransar i Lböj

Jag bestÀllde fransar i Lböj, fick hem L+. Får svarer att deras L Àr L+ och det Àr en rund böj istÀllet för rak. Dom har alltså 2 kategorier men sÀljer inte ens det jag bestÀllt i min orderbekrÀftelse. Alltså lurad.

2020幎1月17日

Hej
Du har meddelat oss om detta för någon dag sedan.
Är askarna obrutna Àr det inga problem att skicka tillbaka kostnadsfritt med returfraktsedel som ligger i ditt paket. Detta Àr ingen kundservice sida sÃ¥ vid problem mÃ¥ste du kontakta oss direkt!

Vi har aldrig haft L böj utan endast L+ som vi valt att kalla dom.. egentligen heter de LD.

VÀrldens lÀngsta leveranstid!

2020幎1月16日

Hej
Du har bestÀllt på julafton den 24 december som Àr en helgdag samt att 25 och 26 december Àven det Àr röda dagar. Så från 24 nÀr du la din bestÀllning Àr det 4 helgdagar. Din order Àr skickad måndag 30 december från vårt lager vilket Àr 2 vardagar från att du la din order. Vi har normalt 1-3 vardagar i leverans och din order Àr skickad efter 2 vardagar vilket inte Àr försenat alls. Du har Àven hÀmtat ut paketet 3 jan.

NÀr det Àr helgdagar och röda dagar blir leveranstiden lÀngre eftersom vi inte jobbar på helgdagar. På hemsidan står det Àven vi har lÀngre leveranstid pga alla helgdagar och pga högt tryck på ordrar med 2-7 vardagar.
Så att du fått din order sent stÀmmer inte. Vi har all information om ordrarna och kan se exakt vad som hÀnder under transporten.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。