レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Intet mindre end exceptionelt. FuldstÊndig sublim kundeservice fra start til slut 🙌 Havde kontaktet B Entertained for at booke noget Stand up i forbindelse med Ã¥rets firmajulefrokost. Hold nu K#@t i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Formidabel kundeservice, havde problemer en lÞrdag aften og fik svar indenfor 10 minutter. Alt blev ordnet og fik styr pÃ¥ mine billetter. Dette er min fÞrste trustpilot anmeldelse og mÃ¥ sige det er... もっず芋る

䌁業が回答したした

B Entertained har vÊret en fast leverandÞr af Stand-up i Huset No7 siden 2017. Som facilitator har det vÊret spÊndende at vÊre med pÃ¥ rejsen for flere at de Stand-up komikker der nu fylder de store... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Vi er et bookingfirma, som reprÊsenterer kunstnere fra hele underholdningsbranchen, hovedsagligt inden for stand-up og impro-comedy. Hos B Entertained kan vi tilbyde kompetent underholdning til jeres nÊste arrangement.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

68件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super godt leveret show, Thybo

Super godt leveret show af Thybo - SÞren Ladefoged! :-)
Aldrig har vi mÞdt en thybo, som er så glad for, at snakke og så endda om sit eget liv ;-)
Du overraskede positivt... Du går lige til grÊnsen, men på en sjov måde, så det ikke bliver for meget.
Vi har fået mange tilkendegivelser på, at du var et super godt indslag til aftenen.

2025幎12月6日

Megrt hÞjt serviceniveau

Jeg har oplevet et virkelig hÞjt serviceniveau fra B Entertained. Jeg bestilte noget merch, som blev sendt hurtigt. Alligevel modtog jeg aldrig pakken, pÃ¥ trods af at forsendelsesfirmaet pÃ¥stod at den var leveret. Produktet skulle gives til en konfirmation fÃ¥ dage senere, sÃ¥ panikken var stor. Derfor skrev jeg til Martin, som straks sendte en ny, uden merberegning. Den ankom indenfor to dage og konfirmanden blev meget glad ☆☆☆☆☆

2025幎4月29日
自発的なレビュヌ

Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger, har booket en del kunstnere fÞr, også igennem andre, men aldrig har jeg fået så hurtig respons og forslag til god underholdning samt hurtig opfÞlgning. Martin har styr på det og du er i trygge hÊnder.. en rigtig god oplevelse.

2025幎4月11日

KÞb ikke merchandise!

Opdatering: Efter en god korrespondance med Martin, som hurtigt har taget fat i firmaet, som skulle sende hatten. Har jeg fået tilsendt en ny hat, som er kommet frem her en uge senere 😊
Tak for hurtig og god service efter en hård opstart Martin.

Har bestilt en kasket. 3. Oktober. Efter 14 dage spÞrger jeg hvornår den kommer, fordi der står ved afsendelse at den skulle komme mellem 7. Og 8. Oktober. (Pengene er selvfÞlgelig trukket 3. Oktober) - får svar at der er meget lang leveringstid. Okay, jeg venter. - nu havde jeg faktisk glemt alt om hatten og ved en tilfÊldighed lÊste jeg en note på min telefon om at huske den kasket. Jeg ved godt der står lang leveringstid på jeres hjemmeside, men I må da vide hvor lang man skal regne med?
Lang leveringstid for mig er 2-3 uger - nu er der gået 1,5 måned. Taler vi om et halvt år eller? Hvor skal den lige sendes fra?

I burde skrive hvor lang leveringstid folk skal regne med, ikke bare at der er lang leveringstid!

2024幎10月3日

Hej Mia

Jeg er selvfÞlgelig frygteligt ked af at det ikke er kommet frem endnu, vi har bestilt din ordre. Jeg skriver med det samme til leverandÞren og spÞrger hvor den er henne. Håber vi kan få det lÞst asap.

Pdf faktura

Rettelse. Jeg fik et link til en pdf faktura, og var irriteret over ikke at modtage en rigtig elektronisk faktura. Men det viste sig, at vÊre min kollega, der have oplyst forkerte oplysninger til B Entertained. Beklager den dårlige anmeldelse, som nu er rettet til en god i stedet.

2024幎10月10日

Hej Anette

Jeg er meget Êrgerlig over denne anmeldelse da jeg spurgte René, hvordan I gerne ville afregnes. Dertil svarede han, at den skulle sendes til din e-mail.
Vi kan godt sende til EAN, men jeg har gjort det I bad om 🙁

venlige hilsner
Martin
B Entertained

Helt igennem sjov aften

Ca. 4 dage fÞr vores arrangement, har jeg kontakt med Martin fra B Entertained, fordi jeg fik den gode ide at vi skulle have en komiker ud til vores fest.
Martin anbefaler en, og får lynhurtigt arrangeret det hele.
Benjamin kom ud til vores fest og gav et helt igennem fantastisk show, og ALLE til stede (i alderen 22-70) var helt flade af grin. KÊmpe succes - vi bruger dem helt bestemt igen!

2024幎4月3日

B Entertained からの回答

tusinde tak for den dejlige anmeldelse!
Venlige hilsner
Martin