Absolutely perfect service! Clear, quick communications. Fast response to queries. Next day delivery. Cheaper than the trÊlast and a wider range. Well [double] packed in high quality packagi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Overvaskende tilfreds, Beslagskasse, trods en lidt outdated hjemmeside har de et godt udvalg, fandt det jeg sÞgte nemlig: HyldebÊrer stift Ã3x25 mm, elgalvaniseret (10 stk) à 10 til ABC reol syste... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste var der super hurtig levering dagen efter. Efter en mÃ¥ned fandt vi ud af at de lÃ¥ger vi endte med at fÃ¥, ikke kunne bruge de beslag vi havde kÞbt. Der var gÃ¥et langt over de 14 dages re... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give flere stjerner gjorde jeg dette ð Bestilte 3 bordben, men fandt ud jeg ikke kunne bruge dem alligevel. Jeg annullerede ordren via mail og fik lyn hurtigt besked at ordren nat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi sÊlger beslag, bordben, hÊngsler og udtrÊk til mÞbler og kÞkkener. Vi har de beslag, som du har svÊrt ved at finde andre steder!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har problemer med at komme ind pÃ¥ jeresâŠ
Har problemer med at komme ind på jeres hjemmeside.?! Det har stået på siden fredag d 31 juli
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt.
Bestilte torsdag og fik det lÞrdag.
Produktet var der ikke noget at sÊtte en finger på.
Og så var det to fine bolcher med pakken. Tak for det.
Imponerende!
Imponerende!
Bestilte 5 erstatningsdÊmpere til mine kÞkkenlåger. Fra bestilling til levering gik der 20 timer, endda på en lÞrdag!
GasdÊmperne var perfekte og der var tilmed smidt lidt slik med i pakken.
Sådan skal det vÊre!
For det fÞrste var der super hurtigâŠ
For det fÞrste var der super hurtig levering dagen efter. Efter en måned fandt vi ud af at de låger vi endte med at få, ikke kunne bruge de beslag vi havde kÞbt. Der var gået langt over de 14 dages returfrist, som kÞbeloven krÊver, men det var ikke noget problem for beslagskassen. Vi kunne bare sende ordren retur uden problemer. Virkelig god service og alle mine anbefalinger herfra.
God service og hurtig afsendelse.
Alt spiller. Tak for det.
Jeg har bestilt 8 ben til sofaborde. De er i ubehandlet trÊ men meget lÊkre, og super nemme at skrue på, så du har jeg to sofaborde med koniske skrå ben :) mega hurtig levering og genbrugsindpakning i kassen. Alt spiller. Tak for det.
Super hurtig og god kundeservice
Manglede en enkelt lille mÞtrik, og selvom det var et kÞb på 1 enkelt krone eller deromkring, var der hurtigt svar på forespÞrgsel via mail.
Super god kundeservice.
Super hurtig respons
Super hurtig respons!
Fantastik virksomhed med hjÊlpsomme medarbejdere der svarer hurtigt. KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg har nu brugt beslagkassen 3 gangeâŠ
Jeg har nu brugt beslagkassen 3 gange fÞrst til at finde de skruer der manglede for at samle en bedside crib derefter for at finde det perfekte beslag til en Þl galge og nu til at få udskiftet de game skruer til tremmesengen der har gået i arv i familien siden 1980 og hver gang har det lige det man skal bruge deres hjemmeside er nem og overskuelig og der er hurtigt levering så kÊmpe anbefaling herfra
Service i hÞjsÊdet
Servicen er virkelig i hÞjsÊdet hos Beslagkassen.
Jeg har bestilt flere ting hos dem i lÊkker kvalitet.
På min ene ordre havde jeg glemt at tilfÞje nogle ting, så jeg skrev dem en mail, og wupti så havde de tilfÞjet det for mig og sendt mig et link til betaling for de ekstra ting.
Klar anbefaling
Alt var lige som det skulle vÊre. Mega nemt, da jeg bestilte afhentning :)
Hurtig levering - gode priser
Jeg havde aldrig bestilt hos beslagskassen fÞr, men da de havde lige prÊcis de sofaben jeg havde drÞmt om, så tog jeg chancen og bestilte.
Mine varer kom hurtigt og var pakket sikkert ind.
Jeg anbefaler beslagskassen
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Jeg bestilte varen i gÃ¥r og har lige modtaget den i dag. Og sÃ¥ er det pakket ind i genbrugsmateriale hvilket er virkelig fedt. Stor anbefaling âºïž
Fin vare og lynhurtig forsendelse,
Nem at bestille, fin vare og lynhurtig forsendelse, modtog ordre dagen efter bestilling, sådan skal det gÞres, 5 Stjerner herfra
Fin handel og havde prÊcis deâŠ
Fin handel og havde prÊcis de produkter, jeg havde brug for. KÞbte nogle skruer som jeg havde besvÊr med at finde andre steder. Man kunne heldigvis regne med beslagskassen som havde dem på lager og jeg modtog dem hurtigt.
KÊmpeudvalg og hurtig levering
Jeg skulle bruge nogle ben lavet i trÊ, 20 cm hÞje, som jeg kunne sÊtte under en reol. Kiggede på IKEA og Ilva, som jeg bor i nÊrheden af med den tanke, at så kunne jeg lige kÞre hen og hente dem - men fandt overhovedet ikke det jeg skulle bruge. Fandt hvad jeg skulle bruge på "Beslagskassen" - men var bange for, at der så kunne gå flere dage, fÞr jeg modtog dem. Sendte min bestilling ved 12-tiden i går og GLS leverede dem kl. 06.17 i morges - og de er helt perfekte!
Gode priser og gode produkter
Gode priser og gode produkter. Kan anbefales
Har kÞbt nogle mÞbellÃ¥se og tilhÞrendeâŠ
Har kÞbt nogle mÞbellåse og tilhÞrende nÞgler. Erstattede nogle låsekasser af tvivlsom herkomst. Leverede nye af italiensk (europÊisk) fabrikation. KÞrte med det samme som det skulle. Havde afrundet låsepal, hvilket medfÞrte at de med det samme kÞrte super. Kan kun anbefales både med hurtig levering og god kvalitet.
Vil givet bruge firmaet igen******
Stort udvalg, hurtige og billige
Et stort udvalg og meget billigere end andre steder. Kom super hurtigt og endda med en lille pose vingummi, selvom min ordre var lille. Ville klart bestille her igen!
KÞbte 2 magneter som efter deresâŠ
KÞbte 2 magneter som efter deres hjemmeside skulle kunne holde til 8 kg.
de holder desvÊrre nÊsten ikke engang de halve...
skruerne der medfÞlger er rigtig dårlig kvalitet og går i stykker når de bliver skruet i.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã