BG erbjuder ofta vÀldigt duktiga och kunniga kurslÀrare, handplockade för sin expertis i det aktuella Àmnet. Jag upplever att det Àr hög kvalitet pÃ¥ BG:s kurser, och förelÀsarna har tillrÀcklig erfare... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra översikt över det mesta av den lagstiftning som Àr aktuell för "Skogen och fastighetsÀgaren". Skrapar pÃ¥ ytan men ger en snabb översikt. TrÀnger alltsÃ¥ inte in pÃ¥ djupet i nÃ¥got. En av förelÀsarna... ãã£ãšèŠã
Hög nivÃ¥ pÃ¥ förelÀsarna och bra utbud av kurser. De digitala förelÀsningarna fungerar över förvÀntan bra och möjliggör deltagande trots att man har resvÀg till ex vis Stockholm. VÀldigt fin service at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har gÃ¥tt tre digitala kurser (rÀttsmedicin, DNA-bevisning och förhörsteknik). Ãverlag vÀldigt nöjd med kurserna och kursmaterialet. Bra service nÀr jag inför och efter utbildningarna hört av mig med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BG Institute Àr marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Det Àr en position vi nått genom att alltid sÀtta våra kunders behov i centrum. Vi genomför kontinuerligt undersökningar, vi lyssnar till dina behov och vi anstrÀnger oss alltid lite extra för att vårt utbud ska vara det bÀsta och mest aktuella på marknaden. DÀrför har vi knutit till oss de frÀmsta experterna och specialisterna inom varje område. Vid en kurs hos BG Institute får du djupgående analyser och aktuell kunskap utifrån rÀttspraxis och fallstudier. Du får Àven med dig praktiska verktyg och möjligheten att diskutera materialet med utbildare och andra kursdeltagare.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÀrorikt och gav mig en bra bas inomâŠ
LÀrorikt och gav mig en bra bas inom området
En bra och givande kurs med interaktion
Kompetent men lite dyrt
BG erbjuder ofta vÀldigt duktiga och kunniga kurslÀrare, handplockade för sin expertis i det aktuella Àmnet. Jag upplever att det Àr hög kvalitet på BG:s kurser, och förelÀsarna har tillrÀcklig erfarenhet för att kunna svara på riktigt kluriga frågor. Detta avspeglar sig Àven i kursavgifterna, som i bland Àr lite vÀl höga. Jag kan också uppleva att BG lÀgger lite vÀl mycket resurser på marknadsföring. Reklam via e-post hade rÀckt, telefonmarknadsföring stör mig tyvÀrr mest.
Mycket bra och bra kontakter med BG
Trevliga
Trevliga, enkla och professionella att ha att göra med!
Varierar mellan olika kurser
Varierar mellan olika kurser. Ibland jÀttebra och ibland mindre bra. Beror mycket på Àmnet och förelÀsare. Innehållet kan också vara att just för dig så Àr endast en del intressant.
Anledningen till att jag gick kursenâŠ
Anledningen till att jag gick kursen vara att jag ville reda ut en del frågetecken jag haft kring avtal rörande enstaka fiber som går över tredje persons mark.
TyvÀrr kunde inte utbildarna svara på det så kursen var i stort sett bortkastad tid för min del.
Bra kurser och utbud som jagâŠ
Bra kurser och utbud som jag rekommenderar!
Bra översikt
Bra översikt över det mesta av den lagstiftning som Àr aktuell för "Skogen och fastighetsÀgaren". Skrapar på ytan men ger en snabb översikt. TrÀnger alltså inte in på djupet i något. En av förelÀsarna la tyvÀrr in lite vÀl mycket av sina egna vÀrderingar i föredragningen. Flera av de rÀttsfall som togs upp under dagen finns tyvÀrr inte med i kursdokumentationen.
Skickar stÀndigt ut spam per mail!!!
Skickar stÀndigt ut spam per mail!!!
Som tidigare skriver så marknadsför dem sig på det hÀr viset, grymt irriterande!
Rekommenderar INTE.

BG Institute ããã®åç
Bra format med utbildningar pÃ¥ distansâŠ
Bra format med utbildningar på distans - anpassat till vår nya verklighet.
Kursutbud och deltagande
Levererar kurser med stor bredd och som åtminstone för mig kÀnns "rÀtt i tid". Jag deltar i kurser digitalt vilket gynnar mig som har lång resvÀg till de platser som erbjuds. Dock saknar jag möjligheten som "digital deltagare" att kunna stÀlla frågor vid de tillfÀllen jag inte hunnit ta del av kursen på första datum. Skulle kunna vara en service under den tid som kursen finns tillgÀnglig med förslagsvis ett max antal frågor.

Jag Àr jÀttenöjd med kompetenspaketetâŠ
Jag Àr jÀttenöjd med kompetenspaketet som jag har haft under året 2021. Det har funnits ett bra kursutbud med duktiga förelÀsare inom olika Àmnesområden. Möjligheten att frossa i kurser har varit fantastisk!

BG Institute ããã®åç
Bra kursutbud med kunniga experter
Bra kursutbud med kunniga experter. Förmånligt årsabonnemang utan begrÀnsning på antal utbildningar med möjlighet till deltagande både på plats och digitalt.

BG Institute ããã®åç
Hög nivÃ¥ pÃ¥ förelÀsarna och bra utbudâŠ
Hög nivå på förelÀsarna och bra utbud av kurser. De digitala förelÀsningarna fungerar över förvÀntan bra och möjliggör deltagande trots att man har resvÀg till ex vis Stockholm. VÀldigt fin service att man får ta del av inspelad kurs efteråt om man inte kunnat vara med under del av dagen.

Flera kurser och kompetenspaketet
Jag har gått flera kurser inom området juridik och abonnerar på kompetenspaketet inom samma område. Alla kurser och BGs Àven kursdokumentation håller hög klass med mycket kompetenta kursledare.
Jag har stor nytta av BGs kurser och kompetenspaket i min yrkesutövning.

BG Institute ããã®åç
VÀldigt dÃ¥lig stil att gÃ¥ ut tillâŠ
VÀldigt dålig stil att gå ut till samtliga Sveriges kommuner och begÀra in generella uppgifter om personer. Sannolikt för att sedan kunna skicka reklam till dessa. Det Àr kommunernas invånare som får betala för denna arbetstid.
Visst Àr det en offentlig handling och alla har rÀtt att begÀra ut det. Offentliga myndigheter har den skyldigheten, vilken man Àr medveten om. Att lÀmna ut kontaktuppgifter på anstÀllda för att företag skall kunna marknadsföra sig Àr en skyldighet, men knappast dÀrför vi har en offentlighetsprincip.

Bra og godt kurs
SkadeståndsrÀtt EntreprenadrÀtt och Förhandlingsteknik
De utbildningar jag deltagit i hos BG Institute håller mycket hög klass. FörelÀsarna Àr kompetenta och förmedlar Àmnet med engagemang och god pedagogik. Kursinnehållet Àr relevant och passar att anvÀnda i mitt dagliga arbete.

BG Institute ããã®åç
Omfattande kursutbud med förelÀsare somâŠ
Omfattande kursutbud med förelÀsare som håller mycket hög nivå.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã