Bikeshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har altid fÃ¥et en god service i Bikeshop i Farum de altid hjÊlpsomme og god service nÃ¥r jeg skal have lavet min cykel😊 fem stjerner fra mig .

Jeg kan ikke tilslutte mig de mange dÃ¥rlige anmeldelser...!! - Jeg bestilte en Shimano kassette Mandag og tirsdag blev jeg kontaktet af Claus fra Bikeshoppen som desvÊrre kunne fortÊlle de ikke hav... もっず芋る

Jeg har mÃ¥ske vÊret heldig men jeg modtog de tre ting som jeg havde bestilt efter 3 arbejdsdage Modtog en ordre bekrÊftelse med det samme efter bestilling. Modtag tidligt den morgen jeg modto... もっず芋る

Bedste anbefalinger af Vejen afdelingen! Super service; stort overskud til store og smÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, altid god vejledning og rÃ¥dgivning. Jeg kommer aldrig andre steder - og jeg bor ellers langt vÊk fra... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Simpelthen den vÊrste service og

Simpelthen den vÊrste service og reperation af min elladcykel jeg har oplevet. PÃ¥ trods af bestilt vÊrkstedstid og servicetid har de haft cyklen fra juni til 17.oktober. Dette indbefattede en aflevering tilbage af cyklen da den for to uger siden manglede bÃ¥de forlygte og skruer samtidig har de ikke skiftet mine skive bremsers pÃ¥ trods af at jeg betaler for det mÃ¥nedligt. Kan simpelthen ikke anbefale fribileshop VanlÞse. Jeg kommer til at gÃ¥ videre med det her. De har haft sÃ¥ mange chancer og jeg har tilmed mÃ¥tte skrue op for min knap sÃ¥ rare attitude idet at jeg i forlÞbet krÊvede en lÃ¥necykel. Det var nÊrmest ikke muligt fÞrst efter en mÃ¥ned. Jeg har vÊret sÃ¥ SÞrens afhÊngig af min cykel da jeg ik har bil. Ærgerligt Êrgerlig. Dem gÃ¥r jeg aldrig til igen. Gider ikke bÞvlet.

2024幎10月17日
Bikeshop ロゎ

Bikeshop からの回答

KÊre Anne Husmann,

Det ser ud til, at du har anmeldt den forkerte butik. Vi har ingen butik i VanlÞse, da vi kun har en pÃ¥ Østerbro, og vores butik hedder bikeshop.dk. Den butik, du bÞr anmelde, er Fribikeshop VanlÞse, som vi ikke er en del af. Vi hÃ¥ber, du vil overveje at slette din anmeldelse.

Bedste hilsner
Bikeshop.dk

Bestilte en stor cykelstol

Bestilte en stor cykelstol - den kom rigtig hurtigt, bare i den helt forkerte farve. Havde kontakt med dem som ville sende den dagen efter - der gik over en uge og efter alt muligt bÞvl med Postbord har jeg endelig fÃ¥et den. Men sÃ¥ kan man fÃ¥ lov til at gÃ¥ til posthuset med en kÊmpe stor pakke 3 gange 🙄
Ville ikke bestille derfra igen

2020幎8月29日

Ingen respons, ingenting

Bestilte varer mandag, med oplysning om 1-3 dages leveringstid, og bekrÊftelse på mail om når varer blev afsendt.
Da jeg ikke modtog mail onsdag, skrev jeg til dem om hvornår jeg kunne forvente mine varer.
Da jeg intet havde hÞrt torsdag, skrev jeg til dem, at jeg ville annullere min ordre, da jeg intet har hÞrt fra dem.
Fredag modtager jeg en kort mail, hvor der står "hej din ordre er slettet"
Ingen begrundelse eller beklagelse om hvorfor jeg ikke havde hÞrt fra dem
Nå men ordre blev da slettet som Þnsket. Men kan ikke anbefale at handle der

2017幎8月4日
自発的なレビュヌ

Snydt omkring forsendelse og ingen svar fra kundeservice

KÞbte cykelbukser og bestilte pakke med levering til adressen. Pakken blev sendt til posthus og forskellen må jeg antage er gået ind på Bikeshops konto. Efter fÞrste henvendelse til kundeservice bliver jeg lovet differencen betalt tilbage. Pengene kom ikke til den lovede dato og nu svarer kundeservice ikke mere på mine henvendelser.

2016幎1月9日

Manglende levering

Bestilte en cykelhjelm på deres hjemmeside d. 24/9. Efter 2 uger skriver jeg en mail for at hÞre hvor min bestilling er, og får hurtigt svar at de ser på min bestilling og vender tilbage. Det gjorde de bare aldrig! Adskillige opkald, telefonsvarebeskeder og mails senere har jeg nu efter over 2 måneder stadig ikke modtaget min cykelhjelm!!!

2015幎11月3日
自発的なレビュヌ

Magen til frÊkhed !!!!!!!

Jeg kommer ned i butikken og skal kÞbe en cykelhjelm til min kÊreste. Jeg forklare dette til medarbejderen som fÞrst kigger dumt på og siger ' vores cykelhjelme er hernede, har du ikke selv set det' - jeg forklare at jeg nok skal bruge lidt hjÊlp til at vÊlge den rigtig. medarbejderen ( en Êldre herre) er ikke servicemindet. Han snakker grimt og nedladende til mig, Jeg spÞrg om der er mulighed for bestille cykelhjelmen hjem i nummeret stÞrre, han griner hånt og siger at det er der bestemt ikke. Jeg spÞrg til udskiftning af min kurv på min cykel som holder uden foran vinduet, svaret jeg får er ' det kan jeg da ikke se herfra' hvorefter han går op til kasse og spÞrg om det bare var hjelmen jeg skulle have. ( jeg tÊnker , ja hvis du ikke kan hjÊlpe med, det med kurven er det ) men får bare svaret ja, og kÞber desvÊrre hjelmen, da jeg fÞler mig lidt bundefanget i situationen. En uge efter kommer vi ned og en kvindelig medarbejder står der, jeg fortÊller hende at hjelmen er for lille og vi skal have det byttede til pengene retur, hun spÞrg om hun ikke bare skal bestille den i nr. stÞrre , når nu det er den vi gerne vil have, jo tak siger jeg, og fortÊller hende så at dette var ikke en mulighed for en uge siden, dette undre hun sig over.
Vi får at vi der vil gå en uges tid så bliver kontaktet. 3 Uger efter ringer jeg til dem, vi har intet hÞrt og om vi kan hente hjelmen, manden i telefonen siger at det har han intet at gÞre med, og det lyder til at det er deres mekaniker der har bestilt den? jeg forsikre ham om at pige jeg snakkede med ikke var mekaniker ( make up og lange negle og rene hÊnder) og om han kunne se om den lå der, han svare igen at det har han ikke noget at gÞre med, jeg spÞrg hvem jeg så skal snakke med som ved noget, det ved han heller ikke, men jeg kunne ringe kl. 12.00 og spÞrge efter mekanikeren .

Magen til frÊkhed og dårlig service har jeg ALDRIG oplevet fÞr, jeg handler der aldrig igen og vil sige dette videre til andre der overvejer at handle med dem.

Þv, tÊnk at der findes sådan mennesker og firmaer(butikker). Jeg er skuffet!

2015幎5月28日

Ingen respons

De reagere ikke på ens mail.
FÞrst gang 5/4 og nÊste gang 19/4 og stadig ingen svar.
MÃ¥ske er firmaet lukket?
Hvis ikke er det ualmindelig dårlig service.

2015幎4月30日

Vil ikke anbefale

Jeg fik et par cykelsko i gave den 27/2, men da de var for små skulle pengene retur, da de ikke havde andre af interesse. Mandag den 2/3 blev Bikeshop kontaktet på deres anfÞrte email: intet svar. LÞrdag den 7/3 blev de igen kontaktet: intet svar.

Den nÊste mandag fik jeg fandt jeg et telefonnummer, som åbenbart var til bikeshops vÊrksted, som intet vidste noget omkring hjemmesiden. De sendte mig dog videre til et andet nummer, som ikke svarede hele mandagen.

Tirsdag den 10/3 fik jeg fat i manden bag, som gav mig et returnummer og gennem 'track and trace' kunne jeg se, at de fik skoene retur onsdag den 11/3.

Da der stadig ikke var gået nogle penge tilbage, den 17/3 rettede jeg igen henvendelse til manden bag hjemmesiden, som mente at de skulle vÊre på vej. Da de stadig ikke var kommet den 23/3 rettede jeg igen henvendelse, og de skulle vÊre lige på trapperne.

FÞrst torsdag den 26/3 fik jeg endelig pengene retur, nÊsten en måned efter jeg fÞrst tog kontakt til bikeshop.dk. Dårlig service - jeg vil fremover finde et andet sted at kÞbe cykeludstyr online.

2015幎3月27日

Returvare

Jeg bestilte nogle skoovertrÊk til cykel brug. Varen ankom lidt forsinket isÊr efter en opringning hvor det blev meddelt at varen var udgået. En anden vare blev foreslået. Hel fint. Men disse var efter modtagelsen ikke de rigtige alligevel. Så derfor rekvirerede jeg en returlabel uden problem. Varen kunne problem frit sendes. Men her tre en halv uge efter bike-shoppen.dk havde modtaget returvaren er der trods to telefon opringninger og en skrap mail intet sket. Jeg ringede fredag 6. Marts og blev lovet at jeg ville blive ringet op kort derefter. Men det sker heller ikke. Så jeg afventer stadig 339,50 kr retur men aner ikke om de penge kommer tilbage på min konto. Mvh G. Demsitz

2015幎3月7日