レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sinds vorig jaar oktober zoveel last van opgeblazen gevoel en darmen, de dokter heeft me vanalles voorgeschreven, collega’s gaven raadt maar niks helpte. Toen zag ik blue matcha van bbody en dacht ik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds enkele maanden neem ik collageen van Bikini Body. Mijn huid, mijn haar en mijn wimpers zijn nog nooit zo mooi geweest! Daarnaast gebruik ik rijstwater om mijn haar nog een extra boost te geven.... もっと見る

4.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ik ben fan

Ik ben fan!
De blue matcha doet wat het belooft en is bovendien lekker! Intussen ook al de vitamine C met collageen getest en goedgekeurd. Ik merk dat ik minder vermoeid ben en het geeft mijn huid een mooie glow.

2025年2月10日
5つ星のうち1の評価

Super slechte service!

Over de producten kan ik niets verkeerd zeggen, maar over de service dat ze leveren aan klanten verschrikkelijk!
Ik had een cadeaubon van hun moeten ontvangen, helaas heb ik die nooit ontvangen mijn vriendin wie de cadeaubon had aangekocht heeft super veel moeten mailen en ik die de cadeaubon moest ontvangen heb ook contact met hun moeten opnemen. Na al deze stappen heb ik uiteindelijk een kortingscode ontvangen ter waarde van 50 euro, ik had iets aangekocht van 40 euro dus had ik nog 10 euro over. Ik heb weer met hun contact opgenomen voor mijn bon van 10 euro, omdat er nog leuke acties waren voor Black Friday had ik graag mijn 10 euro bon gebruikt. Ik heb zeker 3 berichten gestuurd eerst kreeg ik als antwoord ‘ ik maak het zo in orde’ helaas niets ontvangen en toen kreeg ik geen antwoord meer. Gisteren heb ik weer een mail gestuurd, hebben ze een kortingscode van precies 10 euro doorgestuurd, 2x raden de kortingscode werkt niet. Weer een mail gestuurd en nu wachten op antwoord..
Ik had wel verwacht dat ze hier iets extra voor gingen geven, aangezien ik de kortingen heb gemist en al deze moeite heb moeten doen wat eigenlijk hun verantwoordelijkheid is.
Heel jammer dit!

2024年12月10日
5つ星のうち1の評価

De collageen heeft een indringende visgeur

Jammer van de zeer slechte service. Na 2 jaar zeer tevreden geweest te zijn van de collageen kreeg ik 3 zakjes aan met echt een indringende visgeur. Dit was nooit het geval. De klantendienst gemaild of er iets mis mee kon zijn (slechte batch) en of ik mocht terugzenden maar kreeg als antwoord dat het viscollageen is en dat dat een beetje geur kan geven. Dit was niet een beetje. Het was om te kokhalzen. ik mocht niet terugsturen. Jammer maar deze klant zijn ze kwijt. Dit is van een aantal maanden geleden maar plaats de review nu omdat ik dus zie en hoor dat ik niet alleen die ervaring heb

2024年1月30日
5つ星のうち5の評価

Deze producten zijn WAANZINNIG!

Deze producten zijn WAANZINNIG!! Jill weet waar ze het over heeft en dat merk je ook aan de kwaliteit van elk product. Mijn persoonlijke favorieten waar ik absoluut niet meer zonder kan zijn de collageenpoeder, proteïn powder, NADH, blauwe matcha, teatox daily, teatox power up en teatox 21, de rice vinger en rijstwater. Check zeker eens haar instagram waar ze zorgvuldig uitlegt voor wat welk product dient!

2024年10月22日
5つ星のうち5の評価

Eerlijke producten die doen wat ze beloven

In het begin eerder sceptisch, maar na vier jaar trouwe fan en elk product dat ik “een keertje koop om te testen” komt standaard in de kast! De collageen, de NADH, de proteïne shake, de blue matcha en sinds kort de tea vinegar en de Teatox 21; stuk voor stuk eerlijke producten die doen wat ze beloven. Ze ondersteunen me in de weg naar een gezondere levensstijl, laten me weer opnieuw mezelf voelen en geven me energie zonder rommelende darmen of emotionele buien.

2024年10月22日

Love Bikini Body!!!

Love Bikini Body!!!
Beste producten die ik al heb gebruikt. Super lekkere matcha! De collageen ook een echte aanrader. Gebruik het al een dik jaar en super goede resultaten!

2024年10月21日

Een echte game changer!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de producten van Bikinibody zijn! Ze hebben me niet alleen geholpen mijn fysieke doelen te bereiken, maar ook mijn mentale welzijn een enorme boost gegeven. De kwaliteit van de producten is top en de resultaten zijn echt merkbaar.

Het gevoel van kracht en zelfvertrouwen dat ik heb gekregen, is onbetaalbaar. Bikinibody heeft me geleerd om beter voor mezelf te zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk. De ondersteuning van de community is geweldig en zorgt voor extra motivatie.

Kortom, ik raad Bikinibody ten zeerste aan aan iedereen die een positieve verandering in hun leven wil!

2024年10月21日
5つ星のうち5の評価

Ik ben al klant sinds helemaal in het…

Ik ben al klant sinds helemaal in het begin. Toen we onze producten konden ophalen in de garage bij Jill. Alle producten worden steeds beter en er komen steeds meer goede producten bij. Na een sappenkuur, detox 21dagen in combinatie met de NAD,match, collageen en blue matcha voel ik mij altijd zo goed. Ik doe elke 2 a 3 maanden een kuur en gebruik elke dag alle andere producten. Super tevreden klant!!!

2024年10月19日

BBODY TOPMERK!!

BBODY TOPMERK!!
Ik start dagelijks met de proteineshake, daarin collageen, nad en blue matcha.. Af en toe een sapjeskuur en tussendoor ook groene matcha.. Zeer snel resultaten!!
Ik gebruik Bbody nu bijna een jaar en ik kan niet meer zonder!!!
Zeer goede service, Jill beantwoord ook snel als ik een vraag heb..
Ook doet ze regelmatig discountpakketjes waardoor je producten iets voordeliger kunt aankopen.. Top!
Doe zo verder!!🩵💚

2024年10月18日

BBODY is my lifesaver!

BBODY is een top merk met de laatste nieuwe huidige innovatie en technologieën die OUT OF THIS WORLD zijn! Al 3+ jaar gebruiker en fan. Ze hebben steeds kwalitatieve producten die écht werken. Mijn favoriet die ik een leven lang zal blijven aanbidden; collageen met vit. C, Blue Matcha en Matcha! Quality over quantity en gezondheid op #1

2024年10月18日

レビューの対象になっている企業の方へ