KÞbte en brugt bil som Bilgo solgte for en privat person jeg ikke mÃ¥tte kende noget til. her et Ã¥r senere mÃ¥ jeg desvÊrre konstatere at bilen er pilrÃ¥dden, og jeg har snart brugt lige sÃ¥ mange penge p... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mikkel var meget hjÊlpsom i valget af bil. Specielt gjorde han en kÊmpe indsats for at fÃ¥ Hyundais elendige leasingselskab til at fÃ¥ godkendt aftaler hurtigt. Besvarede alle vores spÞrgsmÃ¥l, da vi afh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¥ã³ã〠ãã£ãŒã©ãŒ
Bilgo i KÞge ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð Velkommen til Bilgo A/S â Din pÃ¥lidelige bilpartner
Ãnsker du en ny eller nyere brugt bil?
Eller har du brug for professionel hÃ¥ndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Bilgo A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai & Hyundai N division, sÃ¥ tilbyder vi:- â De nyeste biler fra Hyundai - samt performance modellerne!
- â Nyere brugte biler med moderne tekonologi
- â 100+ brugtbiler klar til levering
- â Konkurrencedygtig priser
- â Mange Ã¥rs erfaring og viden bÃ¥de inde for service og salg
ð€En helhedsoplevelse, der skaber tillid
Vores mÃ¥l er ikke blot at vÊre KÞges mest besÞge bilhus - vi bestrÊber efter at vÊre det mest anbefalede. Gennem:- ð¹Engageret rÃ¥dgivning (kÞb, finansiering og forsikringsrÃ¥dgivning)
- ð¹Transparent kommunikation
- ð¹SkrÊddersyet service
- ð¹Ãnsker du at sÊlge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
ð Et bredt netvÊrk - lokalt forankret, regionalt tilstede
Med et af MidtsjÊllands stÞrste udvalg af brugtbiler servicerer vi hele SjÊlland, Lolland-Falster og vest for StorebÊlt
ð€ Vores forhandlernetvÊrk
Hvis vi ikke har hvad du sÞger, så prÞv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netvÊrk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netvÊrket, som står til salg her:
ð Kontakt os
- www.bilgo.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Pilrådden bil pakket ind i spartel
KÞbte en brugt bil som Bilgo solgte for en privat person jeg ikke måtte kende noget til. her et år senere må jeg desvÊrre konstatere at bilen er pilrådden, og jeg har snart brugt lige så mange penge på bilen som den kostede i sin tid. Har aldrig set så meget lappearbejde henover rust fÞr, som jeg desvÊrre fÞrst har opdaget da jeg har fået den til en pladesmed. Elendigt.
I recently purchased the Omoda E5 andâŠ
I recently purchased the Omoda E5 and Iâm very happy with it. The car looks great, drives smoothly, and feels modern with plenty of useful tech. Itâs comfortable, quiet, and perfect for everyday driving. For the price, thereâs really nothing else that comes close.
A special thanks to Patrick Kaufmann for the excellent serviceâhe was professional, helpful, and made the whole buying process easy and stress-free. Highly recommended!
Det er anden gang vi kÞber bil her
Det er anden gang vi kÞber bil her, vi kÞbte også for et par år siden. Begge gange har vÊret en helt igennem god oplevelse.
Jeg afleverede min bil fredag
Jeg afleverede min bil fredag, som skulle have service og syn. VÊrksteds chefen ringede til mig mandag formiddag og fortalte mig, at min bil var serviceret og ny synet. De havde skiftet 2 pÊrer. Hold da op en professionel behandling. Jeg kunne ikke drÞmme om at bruge andre vÊrksteder. âïžHerfra.
service med bilen.
Flinke og rare Der bliver taget godt imod en.Og alle aftaler bliver overholdt.
Fantastisk god kundebetjening
Fantastisk god kundebetjening , men med en bule i bilen efter service kan det kun blive 3 *
Altid god service og smilende personale
God Service
Var til 1 års service med min bil. God service som altid. Har vÊre tilfreds med BilŽgo lige fra fÞrste bil jeg kÞbte derude og vÊrkstedet yder altid god service.
Altid meget servicemindede
Victor viste god stil!
Victor fremskaffede koden til godkendelsesnÞglen på min Clio i lÞbet af no time, og gratis! I modsÊtning til den forhandler, jeg kÞbte bilen af. Super service, og virkelig god stil. Victor sparede mig for 300 kr. Tusind tak!

Bilgo i KÞge ããã®åç
Venlige, supergod service og godt tilbud på både kÞb og salg af bil. Fuldt tilfreds og kan klart anbefale.

Bilgo i KÞge ããã®åç
Altid god kundepleje
Service med bilen og fik en god videoâŠ
Service med bilen og fik en god video og beskrivelse af hvad vÊrkstedet vurderede der var behov for at forbedringer. En sms og en opringning omkring hvad der skulle laves er god stil. Da mine nÞgler er kradset lÞs i plastikken/ huset, kunne de også fixe mine nÞgler, så de virker igen som nye. En rigtig behagelig og venlig service og god tone hele vejen igennem. Kommer helt sikkert igen.
God rådgivning og smilende service
God rådgivning og smilende service!
Har altid fÞlt mig velkommen, fået saglig rådgivning om kÞb og leasing, og fået hjÊlp den ene gang der har vÊret noget at rette på.
Altid god service.
Altid god service.
Nemt og hurtigt at bestille tid. Det aftalte bliver udfÞrt til tiden.
Forkert styreboks
Jeg har kÞbt en ny Hyundai Ioniq 5 oktober 2024 og fået elektrisk trÊk på den (leveret et par måneder efter bilen blev leveret). Og det fungerede fint til medio oktober / primo november 2025. Jeg var nede med den og de undersÞgte den og forklarede at styreboksen til trÊkket var "stået af" - På garantien bestilte de så en ny styreboks - og vi aftalte at jeg skulle komme den 05.12.2025. Jeg kom, men det viste sig at der skulle sÊttes to styrebokse og udskiftningen af den ene hjalp ikke. De har - forhåbentligt - bestilt en ny nu, og jeg vil få besked når de har den og skal så igen tage en fridag for at få bilen til service. Jeg er glad og tilfreds med de mennesker der er på stedet. De er flinke, rare og oplysende - og det er måske en hÊndelig fejl. Men jeg skulle komme netop den 05.12.2025 fordi den mekanikker der har mest forstand på de elektriske trÊk, skulle vÊre på arbejde den dag. Så skulle jeg vurdere efter personalets tilgÊngelighed, imÞdekommenhed og venlighed så ville jeg give 4 - 5 stjerner, men mht. reparationen, er jeg faktisk virkelig skuffet - de burde vide hvad der sidder i bilerne og sÞrge for at have alle dele hjemme, så man undgår at skulle komme igen. Så derfor kan jeg kun give to stjerner for oplevelsen, fordi jeg faktisk er meget skuffet. Det virker lidt uprofessionelt, at alle dele ikke er tilstede når man kommer til en aftalt tid.
Altid god behandling og god service iâŠ
Altid god behandling og god service i alle retninger
God betjening og en grundig forklaringâŠ
God betjening og en grundig forklaring på de forskellige punkter på fakturaen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ