Banner for Bilgo i KÞge

Bilgo i KÞge レビュヌ 258

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte en brugt bil som Bilgo solgte for en privat person jeg ikke mÃ¥tte kende noget til. her et Ã¥r senere mÃ¥ jeg desvÊrre konstatere at bilen er pilrÃ¥dden, og jeg har snart brugt lige sÃ¥ mange penge p... もっず芋る

Mikkel var meget hjÊlpsom i valget af bil. Specielt gjorde han en kÊmpe indsats for at fÃ¥ Hyundais elendige leasingselskab til at fÃ¥ godkendt aftaler hurtigt. Besvarede alle vores spÞrgsmÃ¥l, da vi afh... もっず芋る

䌁業情報

5. ヒュンダむ ディヌラヌ

Bilgo i KÞge に぀いお

圓該䌁業による蚘述

🚗 Velkommen til Bilgo A/S – Din pålidelige bilpartner

Ønsker du en ny eller nyere brugt bil?

Eller har du brug for professionel håndtering af din bil gennem service eller reperation? Uanset behovet byder vi dig velkommen hos Bilgo A/S. Som autoriseret forhandler for Hyundai & Hyundai N division, så tilbyder vi:

• ✅ De nyeste biler fra Hyundai - samt performance modellerne!
  • ✅ Nyere brugte biler med moderne tekonologi
  • ✅ 100+ brugtbiler klar til levering
  • ✅ Konkurrencedygtig priser
  • ✅ Mange Ã¥rs erfaring og viden bÃ¥de inde for service og salg

• Se vores biler
  • Book en prÞvetur
  • 🀝En helhedsoplevelse, der skaber tillid

Vores mål er ikke blot at vÊre KÞges mest besÞge bilhus - vi bestrÊber efter at vÊre det mest anbefalede. Gennem:

• 🔹Engageret rÃ¥dgivning (kÞb, finansiering og forsikringsrÃ¥dgivning)
    • 🔹Transparent kommunikation
    • 🔹SkrÊddersyet service
    • 🔹Ønsker du at sÊlge din bil? Vi tilbyder en fair og uforpligtende vurdering af netop din bil
    Vores certificerede medarbejder sikrer, at hvert besÞg bliver starten på et langtvarigt samarbejde.

📍 Et bredt netvÊrk - lokalt forankret, regionalt tilstede

Med et af MidtsjÊllands stÞrste udvalg af brugtbiler servicerer vi hele SjÊlland, Lolland-Falster og vest for StorebÊlt

🀝 Vores forhandlernetvÊrk

Hvis vi ikke har hvad du sÞger, så prÞv disse forretninger, som er en del af vores forhandler netvÊrk, hvor vi har over 400+ brugte biler i netvÊrket, som står til salg her:

📞 Kontakt os

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

258件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Pilrådden bil pakket ind i spartel

KÞbte en brugt bil som Bilgo solgte for en privat person jeg ikke måtte kende noget til. her et år senere må jeg desvÊrre konstatere at bilen er pilrådden, og jeg har snart brugt lige så mange penge på bilen som den kostede i sin tid. Har aldrig set så meget lappearbejde henover rust fÞr, som jeg desvÊrre fÞrst har opdaget da jeg har fået den til en pladesmed. Elendigt.

2025幎6月17日

I recently purchased the Omoda E5 and

I recently purchased the Omoda E5 and I’m very happy with it. The car looks great, drives smoothly, and feels modern with plenty of useful tech. It’s comfortable, quiet, and perfect for everyday driving. For the price, there’s really nothing else that comes close.
    A special thanks to Patrick Kaufmann for the excellent service—he was professional, helpful, and made the whole buying process easy and stress-free. Highly recommended!

2026幎3月18日
    自発的なレビュヌ

Jeg afleverede min bil fredag

Jeg afleverede min bil fredag, som skulle have service og syn. VÊrksteds chefen ringede til mig mandag formiddag og fortalte mig, at min bil var serviceret og ny synet. De havde skiftet 2 pÊrer. Hold da op en professionel behandling. Jeg kunne ikke drÞmme om at bruge andre vÊrksteder. ✌Herfra.

2026幎3月2日

Victor viste god stil!

Victor fremskaffede koden til godkendelsesnÞglen på min Clio i lÞbet af no time, og gratis! I modsÊtning til den forhandler, jeg kÞbte bilen af. Super service, og virkelig god stil. Victor sparede mig for 300 kr. Tusind tak!

2026幎1月14日
    Bilgo i KÞge ロゎ

Bilgo i KÞge からの回答

Tusind tak. Vi er glade for at hÞre at vores service er god :-)

Venlige, supergod service og godt tilbud på både kÞb og salg af bil. Fuldt tilfreds og kan klart anbefale.

2026幎1月5日
    Bilgo i KÞge ロゎ

Bilgo i KÞge からの回答

Dejligt at hÞre at i er glade og tilfredse :-)

Service med bilen og fik en god video

Service med bilen og fik en god video og beskrivelse af hvad vÊrkstedet vurderede der var behov for at forbedringer. En sms og en opringning omkring hvad der skulle laves er god stil. Da mine nÞgler er kradset lÞs i plastikken/ huset, kunne de også fixe mine nÞgler, så de virker igen som nye. En rigtig behagelig og venlig service og god tone hele vejen igennem. Kommer helt sikkert igen.

2025幎11月11日

Forkert styreboks

Jeg har kÞbt en ny Hyundai Ioniq 5 oktober 2024 og fået elektrisk trÊk på den (leveret et par måneder efter bilen blev leveret). Og det fungerede fint til medio oktober / primo november 2025. Jeg var nede med den og de undersÞgte den og forklarede at styreboksen til trÊkket var "stået af" - På garantien bestilte de så en ny styreboks - og vi aftalte at jeg skulle komme den 05.12.2025. Jeg kom, men det viste sig at der skulle sÊttes to styrebokse og udskiftningen af den ene hjalp ikke. De har - forhåbentligt - bestilt en ny nu, og jeg vil få besked når de har den og skal så igen tage en fridag for at få bilen til service. Jeg er glad og tilfreds med de mennesker der er på stedet. De er flinke, rare og oplysende - og det er måske en hÊndelig fejl. Men jeg skulle komme netop den 05.12.2025 fordi den mekanikker der har mest forstand på de elektriske trÊk, skulle vÊre på arbejde den dag. Så skulle jeg vurdere efter personalets tilgÊngelighed, imÞdekommenhed og venlighed så ville jeg give 4 - 5 stjerner, men mht. reparationen, er jeg faktisk virkelig skuffet - de burde vide hvad der sidder i bilerne og sÞrge for at have alle dele hjemme, så man undgår at skulle komme igen. Så derfor kan jeg kun give to stjerner for oplevelsen, fordi jeg faktisk er meget skuffet. Det virker lidt uprofessionelt, at alle dele ikke er tilstede når man kommer til en aftalt tid.

2025幎12月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。