Jeg havde kÞbt et ret dyrt Target Omni Scoring System, som desvÊrre gik i stykker efter et par mÃ¥neder. Jeg havde en rigtig god dialog med Niels fra SÞren SÞgaard. Han informerede mig om, at Target de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÞren SÞgÃ¥rd Pool tilbehÞr: Jeg kÞbte 2 kÞer (140) og hÞ holder til 4 kÞer/andet udstyr Jeg syntes mÃ¥ske indpakningen maglede noget bobleplast eller andet for at beskytte, der var kun det j... ãã£ãšèŠã
Bestilte et bordtennisbord torsdag, og skulle bruge det til et arrangement dagen efter. Bordet strandede hos fragtselskabet og sÃ¥ ikke ud til at nÃ¥ frem i tide - sÃ¥ Billard sÞrgede for at sende et b... ãã£ãšèŠã
Skulle havde nogen dart pille fra Peter Wright bestilt dem sÞndag middag de skulle komme indenfor to dage levering sÃ¥ skiver jeg til dem torsdag og fÃ¥r at vide de er udsolgt sÃ¥ tilbyder de nogen andr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DKŽs stÞrste udvalg indenfor billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey, dart & petanque. Professionel service til gode priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fungerer ganske fint
Der stÃ¥r free shipping over det heleâŠ
Der står free shipping over det hele når man googler bordtennisbord så kommer man ind på deres hjemmeside og så er fragten 400 kr super ringe!

Bestilling for 10 dage siden
Bestilling for 10 dage siden, ikke modtaget noget endnu. Har sendt 2 mails, uden svar. Ringe service, regn med lang ekspeditionstid, SÃREN SÃGAARD er ikke lÊngere hvad de var i gamle dage.
Billiard.dk og Billiard-fyn.dk er samme CVR nr og samme adresse. De er registreret CVR registret under SÞren SÞgaard. Så alle hÞre under samme tag.
Opdatering: Nu skriver i en opgradering, nej i sendte en kÞ der var ca 1000,- billigere end den jeg havde bestilt. Godt nok havde i kludret god og grundigt på jeres side, men det skal ikke gå ud over kÞber. Den kÞ som jeg havde Þnsket mig var ikke den i sendte, jeg gad ikke diskytere det lÊngere med jer, men lad vÊre med at få det til at lyde som om i har rettet op på jeres fejl. det har i ikke.

Billard ããã®åç
God service, og flot prÞverum til dartpile.
Var nede i Greve for at kÞbe en dartskive og nogle nye pile og fik god service. Man får lov at prÞve alle pilene lige så tosset man vil, så man får de helt rigtige med hjem. Også rigtig gode priser!
Jeg fik fuldstÊndig enestÃ¥ende godâŠ
Jeg fik fuldstÊndig enestående god behandling, da jeg skulle hente et bordtennisbord, som forhandleren havde glemt at informere SÞren SÞgaard i Greve om. De havde INGEN information om, at jeg havde kÞbt bordet, men fiksede og ringede og vupti udleverede bordtennisbordet alligevel med ordene; det skal du ikke tÊnke på, vi ordner det med 'de andre'. Derefter hjalp de mig med at lÊsse og pakke bordet forsvarligt på traileren. De var Sà servicemindede og mega sÞde.
Fantastisk
Hurtig levering, hurtig respons fra kundeservice, der hurtigt tog hånd om problemet. Knald god oplevelse. Her handler jeg med glÊde igen!
Kundeservice ud over det sÊdvanlige.
Gode produkter, lave priser, og hurtig kundeservice ud over det sÊdvanlige. Forvent det ypperste her.
OpmÊrksomme medarbejder
OpmÊrksomme medarbejder, og super service.
Bestilte dart, bordfodbold og bordtennis onsdag samt div tilbehÞr. Leverancerne kom fredag morgen.
Blev kontaktet af en medarbejder som oplyste at hun kunne se jeg havde bestilt et udendÞrs bordtennis og 2 bat, men ingen bolde, og da hun kunne se set skulle bruges lÞrdag til et udendÞrs arrangement, ville hun hÞre om jeg havde bolde, eller om det var en forglemmelse, det var en forglemmelse så hun lagde 6 udendÞrs bordtennis bolde i leverancen uden beregning, da fakturaen var sendt, det er dÊleme god service, tak for det. Jeg kan varmt anbefale Billiard.dk der er hurtig levering og mega god service :-)
I den fysiske forretning
I den fysiske forretning, Greve, er det et rart sted at handle. God service, og gode råd
Kunne vÊre Þnskeligt med en nu-og-her tilgang til reparation af billardkÞ/limlÊder (evt forudbetalt via hjemmesiden)
Har dog fået påsat uden for den normale dag, og det blev vÊrdsat. Har svÊrt ved at skulle undvÊre mine spidser, så det er vigtigt for mig, at det kan gå lidt hurtigt
Mange tak til pigerne billard.dk
Mange tak til pigerne billard.dk. De er fantastiske og proff. De har simpelthen styr på tingene. Det er et firma som jeg trygt vil anbefale, og vores nye poolbord er simpelthen super, og gÞr lykke
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Det kan simpelthen ikke gÞres bedre..
Så kort og prÊcist kan det siges.
HÃ¥ndtering reklamation
Bestilte et elektronisk dart og et bordfodbold, der var en del som manglede til bordfodbold, skrev til dem nÊste morgen, den blev sendt samme dag. Det er ikke et problem at man har reklamationer, en rigtig leverandÞr viser sig på hvordan de håndterer reklamationen.
Havde bestilt en spids som leverandÞrenâŠ
Havde bestilt en spids som leverandÞren pludselig alligevel ikke kunne levere.
SÞren SÞgaard tilbÞd et godt alternativ og sendte varen med 10 minutters varsel.
Kedelig start - God slutning
Efter lidt bÞvl med at jeg kÞrte forgÊves til den fysiske forretning i weekenden, blev jeg mÞdt af sÞde og professionelle medarbejdere, så gav en rimelig og god kompensation for besvÊret. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos SÞren SÞgaard!
De har simpelthen vÊre sÃ¥ sÞde ogâŠ
De har simpelthen vÊre så sÞde og servicemindede.
God og hurtig kundeservice
Lene fra deres kundeservice var super dygtig.
Blev sku noget skuffet da dartskabetâŠ
Blev sku noget skuffet da dartskabet med lys kom ...4 huller i bagpladen til at hÊnge op med ..men da de ikke er plan med skabs bagkanten skal man virkelig ha fÞling for at spÊne d fast.uden bagpladen stÃ¥r som en flitsbue.. .. hvorfor ik bare et beslag? Kridtene var Þdelagt...og pladerne hvor man skriver tallene er lavet af noget hvor kridt ik ka slettes igen.uden kemi?? Det havde jeg ik regnet med..altsÃ¥ osse at sku ha sprit ved siden af dart skabet ð¬men ok .i disse tiderð·ð· .. og sÃ¥ li en manuel pÃ¥ tysk ?Ã¥hhh Þv
Forkerte vare og langsom forsendelse.

Billard ããã®åç
Hurtig og effektiv ekspedition af varer, samt levering inden for få dage.
Skrev til dem og spurgte om de kunneâŠ
Skrev til dem og spurgte om de kunne levere en kÞ med 12 mm spids istedet for 11 mm og det kunne de sagtens , så super service fra dem
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ