Väldigt nöjd! Snabb leverans och pålitliga tester. Hade hört ”rykten” om spöksträck på dessa test men det var det absolut inte. Märkte min graviditet före alla andra tester jag provade samtidigt. Men... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Köpte Babyplans graviditetstest. Precis använt alla jag köpt. Alla resultat negativa, trots att jag varit gravid i fem veckor (och andra test visar positivt). Tio stickor har jag använt, men som sagt... もっと見る
Alltid så sjukt snabba på att Packa och skicka. Bra förpackning som är diskret också. Bara massa plus!
Alltid låga priser på testerna. Det finns många olika valmöjligheter som stavar, stickor, osv. Även paketpriser. Jag är mycket nöjd med allt, även leverans som gick fort.
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Köp billiga graviditetstest och ägglossningstest. Snabb leverans av graviditetstest och ägglossningstest.
Stålkulegatan 2E, 212 28, Malmö, スウェーデン
- 040 - 60 60 645
- info@billiga-tester.se
- www.billiga-tester.se
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alltid så sjukt snabba på att Packa och…
Snabb och diskret leverans!
Produkten motsvarar beskrivningen och…
Produkten motsvarar beskrivningen och det var mycket snabb leverans med uppdatering i varje steg av försändelser.
Alltid låga priser på testerna
Funkar jätte bra👍🏻
Sämsta testen
Deras test från babyplan är så dåliga. De visar falskt positivt hela tiden och deras kundtjänst är så otrevlig och vill inte alls hjälpa till
Snabb leverans,bra produkt,extra…
Snabb leverans,bra produkt,extra gåvor.rakt av super nöjd när jag fick höra mitt barn barn där inne🥰
Mutar kunder att ta bort recensioner
Efter en konflikt med företaget där dom vägrar ta ansvar för att dom skrivit fel vilket resulterat i att jag inte fick det jag beställt slutar företaget att svara. Jag fortsätter skriva samt lämnar en dålig recension och efter ett tag får jag erbjudandet att få hälften av pengarna tillbaka i utbyte mot att jag tar bort min recension. Det här är ett så oprofessionellt företag. Kommer aldrig beställa från dem igen.
Blufföretag
Fick inte det jag beställde och när man kontaktar kundtjänst tar de inget ansvar över huvud taget. Man får inte pengarna tillbaka och de slutar svara. Väldigt oprofessionella.
Snabb leverans och bra grejer
Olika instruktioner
Det är olika instruktioner beroende på om man läser på svenska eller engelska. Doppa i urin 3 eller 10 sekunder är rätt stor skillnad. Det ger en osäkerhet och otrygghet.
Testen från babyplan visar falskt…
Testen från babyplan visar falskt positivt. Efter att ha tagit 7 tester samma dag och testat positivt i tre dagar i sträck innan dess (men utan att det blev ett starkare resultat) med early pregnancy test, så testade jag även med ett vanligt gravtest från babyplan och även det visade positivt. Jag vet att det är omöjligt att det stämmer då jag är en vecka från beräknad mens. Sjukt dåligt att ha test som visar fel.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。