Ikke en sÊrlig god oplevelse hÃ¥ber jeg hÞre noget. Fra dem i lÞbet af idag har ingen bestilling fÃ¥et bekrÊftelse pÃ¥ mail de ind taler mig en tale besked om af den vare er udsolgt om jeg vil en. Anden... ãã£ãšèŠã
Elendig arrogant og respektlÞs. En ladcykel kÞbt i butik fik en skade . Efter 2 mÃ¥neder er der intet sket. Det har ikke engang set pÃ¥ cyklen eller skaffet overblik pÃ¥ omfang eller pris pÃ¥ reperatio... ãã£ãšèŠã
LÞber fra aftale! Havde placeret en ordre som er bekrÊftet af Schaufuss cykler og endda med oplysning om leveringsdato. I dag lÞrdag oplyser de sÃ¥, at ordren er annulleret og cyklen er solgt t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte to trÞjer, et sÊt overtrÊk til cykel sko, samt et stativ. TrÞjerne fik jeg ikke, stativet var brugt, der manglede ogsÃ¥ nylon dupper pÃ¥ to at benene, som ogsÃ¥ var ridsede, men overtrÊk... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
En butik med 25 år på bagen. I al den tid har vores mål vÊret at levere den bedste service og til den bedste pris. Vores personale har alle interesse for cykelsporten og cykler derfor også mange km på det materiale, som vi sÊlger. derfor kan du til enhver tid få kyndig vejlledning. Vi glÊder os til at betjene dig :)
NÞrreskov Bakke 93 A, 8600, Silkeborg
- +45 86 81 39 38
- info@billigecykler.dk
- www.billigecykler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har efterhÃ¥nden kÞbt mange cykler hosâŠ
Har efterhånden kÞbt mange cykler hos Shaufuss Cykler.
Til FORSKEL fra så mange internetbutikker, står der her kompetente folk af kÞd og blod. Man mÊrker at de vil cyklker.
I mine bÞger behÞver en virksomhed som Shaufuss Cykler ikke vÊre billigst, når de er bedst på service.
Alligevel er de, når man checker med på markedsprisen . Oven i får man så en kompetent service.
Senest har jeg haft en reklamation på en cykel, et drop der gik i stykker. Også det håndterede de på forbilledlig vis - hvad de fleste webshops osv. har svÊrt ved. Stor ros til Shaufuss Cykler.

En ny ambassadÞr
Efter lÊngere tids sÞgen efter 3 TDF trÞjer, siger en kollega til mig. PrÞv lige at ringe til Schaufuss. 5 min efter havde de lagt tre trÞjer klar til afhentning i butikken. Havde aldrig handlet her fÞr. Men sikke en fornÞjelse at trÊde ind gennem dÞren til glade mennesker og masser af lir. TrÞjerne skulle bruges til en Tour konkurrence på arbejdet, og da Henrik hÞrte om dette, sprang han ud på lageret og kom ind med meter hvis af Tour de France flag. En helt igennem fantastisk oplevelse og selvfÞlgelig blev historien fortalt på kontoret. Vi ses snart igen!

DÃ¥rlig service.
Skulle have lavet 4 service på min MTB som er 1 1/2 år gammel. FortÊller dem at bagstÞddÊmperen virkede mÊrkelig. De fortÊller mig så at cyklen jo ikke er 2 år endnu så det er under garanti. Så jeg forlader stedet i den tro at jeg bare skal betale de 375 kr. for 4 service. Efter 15 dage får jeg endelig en sms at min cykel var fÊrdig. Da jeg så kommer for at hente og skal betale bliver det så 1900 kr. HVAD. Ja det var ikke under garanti da den var slidt, så der var blevet lavet service på bagstÞddÊmperen (Uden at informerer mig). For Þvrigt en cykel jeg kun har cyklet på sammenlagt 1/2 år da jeg er blevet opereret 2 gange og ikke har måttet kÞre MTB i 2 x 1/2 år. Syntes bare at det er rigtig dårlig service.
Hej!
Jeg kontaktede Henrik og vi fandt en lÞsning som jeg var tilfreds med.

God service og venlige ansatte
God service og venlige ansatte
Har kÞbt mange cykler hos dem og altid uden problemer
Blev ikke leveret til adressen som âŠ
Blev ikke leveret til adressen som Þnsket og aftalt med Schaufuss, men jeg fik da alligevel min pakke ved posthuset, så pyt med det
Hurtige og meget servicemindede og gode âŠ
Hurtige og meget servicemindede og gode priser.

Super fint
God service, vÊsentligt billigere end andre steder og varen kom ok hurtigt frem. Ville helt sikkert kÞbe herfra igen :)

Schaufuss Cykler ApS ããã®åç
Tusind tak for hurtig og Super service
Tusind tak for hurtig og Super service, samt den ekstra lille gave i havde lagt i pakken. Vi bestilte kl.8.30 Torsdag og fik varerne dagen efter kl.15. SÃ¥ fedtð

God service
God service. Flink betjening. Fire stjerner... der er altid plads til forbedringer :-)
Fin service og hurtig levering.
God og hurtig betjening

Schaufuss Cykler ApS ããã®åç
Der handler jeg meget gerne igen.
Super god service det jeg havde bestilt âŠ
Super god service det jeg havde bestilt var udgået så jeg fik en bedre og dyrere udgave til samme pris. Det er god service.
Hurtigt og det rette leveret
Hurtigt og det rette leveret. Bestemt ikke sidste gang jeg er kunde
Ok vejledning, venligt personale, fint produkt til prisen.
Jeg har kÞbt en Kellys Hybrid hos Schaufuss, Fik en prÞvetur og en prÞvetur igen efter lidt justering. under prÞveturen fik min kone en snak med en af personalet om en el-cykel. også her en ok vejledning med en efterfÞlgende prÞvetur. jeg bestilte min cykel på deres hjemmeside og fik den leveret med Post Nord. Jeg har nu samlet min nye hybrid og kÞrt små 100 km på den. Den lever op til forventningerne, også når prisen er taget i betragtning. Vi handler hos Schaufuss igen.
Fint..... plus en positiv overraskelse
God pris på varen, fin og hurtig betjening og forsendelse. Eneste minus var at gear på cykel ikke var justeret ordentligt ind (overhovedet) ved modtagelsen. Lidt Êv, men ellers ikke noget at klage over.
Opdatering: Efter at have gjort Schaufuss Cykler opmÊrksom på den lille fejl med gearene, kom der i dag en pakke indeholdende en beklagelse og et lille plaster på såret. Havde jeg slet ikke forventet, men absolut dén lille ting, der gÞr at jeg uden tÞven ville bruge denne butik igen en anden gang. Super flot, derfor rettet fra 4 til 5 stjerner.

Schaufuss Cykler ApS ããã®åç
Rigtig god service og gode cykler
Rigtig god service og gode cykler. Leveret personligt en hverdagsagten i Randers.