Ikke en særlig god oplevelse håber jeg høre noget. Fra dem i løbet af idag har ingen bestilling fået bekræftelse på mail de ind taler mig en tale besked om af den vare er udsolgt om jeg vil en. Anden... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Elendig arrogant og respektløs. En ladcykel købt i butik fik en skade . Efter 2 måneder er der intet sket. Det har ikke engang set på cyklen eller skaffet overblik på omfang eller pris på reperatio... もっと見る
Løber fra aftale! Havde placeret en ordre som er bekræftet af Schaufuss cykler og endda med oplysning om leveringsdato. I dag lørdag oplyser de så, at ordren er annulleret og cyklen er solgt t... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte to trøjer, et sæt overtræk til cykel sko, samt et stativ. Trøjerne fik jeg ikke, stativet var brugt, der manglede også nylon dupper på to at benene, som også var ridsede, men overtræk... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
En butik med 25 år på bagen. I al den tid har vores mål været at levere den bedste service og til den bedste pris. Vores personale har alle interesse for cykelsporten og cykler derfor også mange km på det materiale, som vi sælger. derfor kan du til enhver tid få kyndig vejlledning. Vi glæder os til at betjene dig :)
Nørreskov Bakke 93 A, 8600, Silkeborg
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
pålidlig og fair behandling
Virke som de vil gå langt for at tilfredsstille deres kunder, selv dem der handler over nettet. Vil handle der igen
Hurtig levering og god service.
Varerne var som beskrevet og kom hurtigt. Jeg var meget tilfreds. De var også hurtig til at svare på spørgsmål. Vil helt klart handle her igen.
Cykler og service i TOP !!!
Schaufuss kan anbefales når man er på udkig efter cykler og en god behandling.
Schaufuss har et stort udvalg af cykler til en hver smag.
Oveni købet får man en god snak med en fagmand om cyklen´s egenskaber og indstillinger.
Kort sagt et godt køb med god service.
Helt ok
Men måske lidt sært at blive bedt om en anmeldelse, her små 3 år efter jeg købte min cykel.. som i øvrigt er blevet stjålet i mellemtiden!
Meget hurtig service!
Bestilte en fin cykel til min søn, dagen efter kunne den hentes ved SchaufussCykler! Og så blev den pludselig 350 kr. billigere - det er jo altid skønt!
Top service
Har handlet med firmaet flere gange og fået go og hurtig service. Kan kun anbefale dette firma.
Knald-billige tilbud
Jeg har kun oplevet positive ting ved at handle hos Schaufuss Cykler, der er altid tid til et godt råd omkring dit køb, plus at der ikke findes ret mange der sælger til samme lave pris, hvor kvaliteten samtidig er i top.
Fik det bestilte i løbet af få dage.
Jeg bestilte en unicykel på websitet og fik den leveret nogle få dage senere.
Hurtig og god behandling
Har alt hvad jeg skulle bruge til min cykel såvel res og MTB.
Har utrolig meget på lager,en rigtig fin butik og kan klart anbefales et besøg.
Jeg fik en super god service, da jeg ringede og bestilte cyklen, hans hjælp var i top med de forskellig ting til cyklen.
en god oplevelse med en ansvarsfuld leverandør
Nemt at finde Schaufuss ved søgning og god oplevelse med at lave indkøbet på hjemmesiden.
Oplevede at kommunikationen efter ordren var afgivet, som ansvarsfuldt.
Super hurtig levering
Så kan det vist ikke gøres meget hurtigere. Anbefales klart. Eneste minus er dog Postdanmark der har svært ved at sørge for levering i pakkeboksene, men det er næppe Schaufuss Cyklers skyld.
Super service og hurtig levering
Jeg bestilte noget tilbehør til min cykeltrailer på hjemmesiden og de var hurtige til at svare på min bestilling. Da de alligevel skulle forbi min by, så ringede de og spurgte og jeg var hjemme hvorefter de mødte op på min adresse en halv time senere og afleverede min bestilling personligt.
Jeg bestiller der gerne igen.
SPAM
Har modtaget en opfordring på mail om at anmelde Schaufuss Cykler.
Da jeg ALDRIG har handlet med dem må det jo være spam!
Så overvej om de er værd at handle med
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。