Billigkoste.dk / Kappersagentur レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 sÃ¥ effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfÞlgende tilbehÞr over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra BilligkosteÂŽs side (Anders Schmolke). Vil... もっず芋る

Nem og overskuelig hjemmeside der gÞr det nemt at se hvad der fÞlger med produktet og hvad man kan kÞbe som tilbehÞr. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkÞb, som blev be... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Alt OK

Alt var OK. Bestilling over nettet, ordrebekrÊftelse straks via e-mail, lÞbende orientering om pakning og afsendelse og tracknummer til postdanmark og hurtig levering med pakke-posten. Ingen fejl i pakkens indhold. Alt OK!

2011幎4月25日

Kunne vÊre meget bedre

Jeg måtte, en uge efter bestillingen, spÞrge om hvor varerne blev af. FÞrst da blev varerne sendt.
Jeg havde endvidere krydset feltet "Må stilles" af, med angivelse af, man måtte stille pakken 3 etager lÊngere nede i samme opgang. Dette skete ikke. I stedet stod den foran min egen dÞr.
Der skal her indskydes at jeg pt. er på ferie og kun en tilfÊldighed gjorde at pakken blev opdaget.
Det fremgik i Þvrigt af ordrebekrÊftigelsen, at man ville levere den på flexadressen.

2011幎4月20日
Billigkoste.dk / Kappersagentur ロゎ

Billigkoste.dk / Kappersagentur からの回答

Hej Bjarne
Vi har fundet din ordre frem og vi er meget kede af, at du har oplevet vores ekspedition af din ordre som forsinket. Vi modtager ordren d.12/4 kl. 16.12(efter lukketid) og derfor påbegyndes behandling fÞrst d.13/4. 2 af de 3 bestilte varenumre var der 2-3 dages leveringstid på (fremgår af vores hjemmeside). Dvs. at de varer der ikke er på vores lager er blevet bestilt hos Nilfisk Alto d.13/4. Disse varer ankommer 1 dag forsinket på vores lager d.18/4 og ordren pakkes herefter.
Da du ringer mandag var varerne pakket og klar til afsendelse. Dette var ikke påvirket at dit opkald.
Det fremgår også af vores hjemmeside, at når vi skriver 2-3 dages leveringstid, så menes der hverdage, da vi ikke sender eller modtager varer i weekenden.

Mht. til flexlevering " må stilles" der beklager vi, at vi ikke har vÊret opmÊrksom på den tekst hvor det fremgår at den må stilles på en anden adresse og efterfÞlgende ikke har fået rettet dette manuelt.
I dit tilfÊlde har du benyttet flexleveringsfeltet til at skrive en alternativ leveringsadresse hvilket er en fejl. Hvis man Þnsker levering til en anden adresse (som i dit tilfÊlde), skal man benytte det alternative leveringsfelt. Flexleveringsfeltet er KUN til at skrive HVOR på leveringsadressen ordren må stilles!
OrdrebekrÊftelsen som du henviser til er en automatisk genereret bekrÊftelse som kun er en gengivelse af de oplysninger du har tastet.
mvh
Kundeservice

Vi bestilte et rÞr(svanehalsen) til vores Nilfisk Extreme 210 om tirsdagen og havde det med posten allerede onsdag formiddag...Sådan!
Super fedt og tak for det. så kan der stÞvsuges videre fra hvor vi kom til...;-)
Thomas

2011幎4月19日
自発的なレビュヌ

Ikke leveret som bestilt.

Jeg har bestilt hÞjtryksrenser med tilbehÞr(terressevasker,kloakrenser,roterende bÞrste mm) til en samlet pris på kr. 2.499,00 incl moms.
Jeg får leveret en hÞjtryksrenser uden tilbehÞr til denne pris.
Det er jeg meget utilfreds over.

2011幎4月16日
Billigkoste.dk / Kappersagentur ロゎ

Billigkoste.dk / Kappersagentur からの回答

Hej Tom
Du har sendt os en mail vedr. dette lÞrdag d.16.04 kl.11.30 (der holder vi lukket) og har sÞndag d.17.04. valgt at lave denne anmeldelse inden vi har nået at svare dig.
Her er vores mail sendt til dig mandag 18.04 kl. 9.41

Hej
Ordren blev sendt direkte fra Nilfisk ALTO og tilbehÞrssÊttet var i restordre og derfor ikke sendt med hÞjtryksrenseren. Dette var vi desvÊrre ikke blevet gjort opmÊrksom på og derfor blev hele ordren udfaktureret. Dette beklager vi !
Dog medfulgte der forsendelsen en fÞlgeseddel hvoraf det gerne skulle fremgå at der var restordre på ordren. Denne skulle du gerne have fået.
Vi har i dag kontaktet Alto og tilbehÞrssÊttet er nu på lager og skulle gerne blive sendt fra lager i dag eller i morgen.
Vi er meget kede af, at vi fÞrst nu bliver gjort opmÊrksom på, at du endnu ikke har fået alle varer og vi derfor ikke har haft mulighed for at undersÞge leveringstiden på restordren.
IfÞlge vores informationer fra Nilfisk ALTO har du modtaget pakken i dag. Vi beklager ventetiden.

Kundeservice

hurtig og nemt :-P

nemt og lige til, bestilte sÞndag og i havde afstend varen varen mandag, ikke jeres problem danske fragtmÊnd klokke lidt idet,
det er ikke sidste gang jeg handler her :-P

2011幎4月11日
自発的なレビュヌ

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.

Det produkt som jeg var ud efter fandtes i fÞrste omgang kun på firmasiden. Morgenen efter mit forespÞrgsel var produktet oprettet på privatsiden og kunne jeg ved hÊlp af medsendt link direkte bestille det. Overskuelig og intuitiv webshop og hurtig levering med mulighed for at tracke leverancen til egen dÞr.

2011幎4月7日

Supergod betjening

Jeg var lidt bekymret over, at der alligevel ikke kunne vÊre nogen hjemme, når min stÞvsuger kom. Jeg ringede til det opgivne telefonnr. og talte med en venlig dame. Hun undersÞgte, hvor pakken ville blive afleveret, og ringede straks tilbage. Jeg talte også med chauffÞren, som endda tilbÞd at komme igen senere på dagen. Det var nu nemmest for os selv at hente pakken på fragtcentralen. Men vi fik alt i alt en meget fin betjening og er meget tilfredse.

2011幎4月4日
自発的なレビュヌ

Absolut en effektiv og hurtig udfÞrelse

Vi har lÊnge haft noget besvÊr med at finde ud af, hvor man kunne kÞbe nogle gode neglebÞrster, der oven i kÞbet skulle kunne autoklaveres. Nu har vi modtaget 4 stk. som virker gode og effektive, og den fÞrste har vÊret i autoklaven uden at smelte og krÞlle sammen, så forelÞbig tegner det godt.

2011幎3月31日
自発的なレビュヌ

Super rådgivning. Levering nÊste dag.

Eneste minus: Fragtmanden gad ikke bÊre min stÞvsuger til 3. sal. Og jeg kan ikke selv. Måtte bede en nabo. Det var lidt tyndt, synes jeg. Men det er alene en kritik af fragtmanden. BilligstÞvsuger fungerer perfekt.

2011幎3月31日

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Det eneste jeg vil kritisere var, at der stod i materialet, at der ikke var stÞvsuger poser med sammen med stÞvsugeren. Det var der, så man behÞvede ikke at kÞbe jeres poser i forbindelse med kÞbet

2011幎3月28日