Super oplevelse, hjÊlpsomme, kom med gode råd Meget venlige og hÞflige, havde god tid, det var meget positivt
Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 sÃ¥ effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfÞlgende tilbehÞr over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra BilligkosteÂŽs side (Anders Schmolke). Vil... ãã£ãšèŠã
Nem og overskuelig hjemmeside der gÞr det nemt at se hvad der fÞlger med produktet og hvad man kan kÞbe som tilbehÞr. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkÞb, som blev be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.
Albuen 28, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- +45 75 50 58 72
- info@billigkoste.dk
- www.billigkoste.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Alt OK
Alt var OK. Bestilling over nettet, ordrebekrÊftelse straks via e-mail, lÞbende orientering om pakning og afsendelse og tracknummer til postdanmark og hurtig levering med pakke-posten. Ingen fejl i pakkens indhold. Alt OK!
Kunne vÊre meget bedre
Jeg måtte, en uge efter bestillingen, spÞrge om hvor varerne blev af. FÞrst da blev varerne sendt.
Jeg havde endvidere krydset feltet "Må stilles" af, med angivelse af, man måtte stille pakken 3 etager lÊngere nede i samme opgang. Dette skete ikke. I stedet stod den foran min egen dÞr.
Der skal her indskydes at jeg pt. er på ferie og kun en tilfÊldighed gjorde at pakken blev opdaget.
Det fremgik i Þvrigt af ordrebekrÊftigelsen, at man ville levere den på flexadressen.

Billigkoste.dk / Kappersagentur ããã®åç
Hurtig levering
Vi bestilte et rÞr(svanehalsen) til vores Nilfisk Extreme 210 om tirsdagen og havde det med posten allerede onsdag formiddag...Sådan!
Super fedt og tak for det. så kan der stÞvsuges videre fra hvor vi kom til...;-)
Thomas
Ikke leveret som bestilt.
Jeg har bestilt hÞjtryksrenser med tilbehÞr(terressevasker,kloakrenser,roterende bÞrste mm) til en samlet pris på kr. 2.499,00 incl moms.
Jeg får leveret en hÞjtryksrenser uden tilbehÞr til denne pris.
Det er jeg meget utilfreds over.

Billigkoste.dk / Kappersagentur ããã®åç
Handel med billigkoste,er nemt og hurtigt :)
Du bestiller den ene dag,og en til to dage efter er varene fremme.
Så kan det ikke vÊre nemmere,og priserne er også OK.
hurtig og nemt :-P
nemt og lige til, bestilte sÞndag og i havde afstend varen varen mandag, ikke jeres problem danske fragtmÊnd klokke lidt idet,
det er ikke sidste gang jeg handler her :-P
Fantastisk
Billig - hurtig og god betjening.
Pakken stod ved dÞren dagen efter bestilling.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Det produkt som jeg var ud efter fandtes i fÞrste omgang kun på firmasiden. Morgenen efter mit forespÞrgsel var produktet oprettet på privatsiden og kunne jeg ved hÊlp af medsendt link direkte bestille det. Overskuelig og intuitiv webshop og hurtig levering med mulighed for at tracke leverancen til egen dÞr.
Supergod betjening
Jeg var lidt bekymret over, at der alligevel ikke kunne vÊre nogen hjemme, når min stÞvsuger kom. Jeg ringede til det opgivne telefonnr. og talte med en venlig dame. Hun undersÞgte, hvor pakken ville blive afleveret, og ringede straks tilbage. Jeg talte også med chauffÞren, som endda tilbÞd at komme igen senere på dagen. Det var nu nemmest for os selv at hente pakken på fragtcentralen. Men vi fik alt i alt en meget fin betjening og er meget tilfredse.
Helt igennem ordenligt.
Det er en helt igennem ordenlig og hurtig og fin behandling af min ordre.
Jeg har kun ros til firmaet.
Absolut en effektiv og hurtig udfÞrelse
Vi har lÊnge haft noget besvÊr med at finde ud af, hvor man kunne kÞbe nogle gode neglebÞrster, der oven i kÞbet skulle kunne autoklaveres. Nu har vi modtaget 4 stk. som virker gode og effektive, og den fÞrste har vÊret i autoklaven uden at smelte og krÞlle sammen, så forelÞbig tegner det godt.
Med venlig hilsen
Super rådgivning. Levering nÊste dag.
Eneste minus: Fragtmanden gad ikke bÊre min stÞvsuger til 3. sal. Og jeg kan ikke selv. Måtte bede en nabo. Det var lidt tyndt, synes jeg. Men det er alene en kritik af fragtmanden. BilligstÞvsuger fungerer perfekt.
Levering dagen efter
Jeg bestilte en stÞvsuger om eftermiddagen. NÊste dag var den der med posten. Hurtigere kan det vist ikke gÞres!
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Det eneste jeg vil kritisere var, at der stod i materialet, at der ikke var stÞvsuger poser med sammen med stÞvsugeren. Det var der, så man behÞvede ikke at kÞbe jeres poser i forbindelse med kÞbet
Billigt, effektivt og hurtigt
Prisen var rigtig, og varerne blev leveret hurtigt. Absolut anbefalelsesvÊrdigt
Rigtig god betjening
Der bliver givet omgående besked om levering og der er tjek på tingene så det er bare helt OK
har kun sjÊldent fået en så perfekt betjening så hurtigt
kan ikke vÊre bedre