Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... もっと見る
企業が回答しました
Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... もっと見る
Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
8 grunde til at jeg vil handle med "Billigkoste" igen:
1) Pris: Super pris
2) Kvalitet: Varer i højeste kvalitet.
3) Hjemmeside: a) Varer beskrivelse på hjemmeside svarede til det jeg modtog. b) Bestilling og betaling var nemt og logisk.
4) Leveringskvalitet: Antal: Modtog det antal som var bestilt.
5) Leveringsservice; fint med track and trace.
6) Leveringshastighed: extrem hurtig levering.
7) Emballage: Varerne nåde frem uden beskadigelser.
8) Carriervalg: Postdk overholdt leveringsaftaler.
Overlegen service
Ualmindelig hurtig forsendelse. De korrekte fem bestilte varer ankom med tre forsendelser over tre dage, den første allerede mindre end 24 timer efter bestilling. Keep it up!
Fik en pakke tilsendt på baggrund af en misforståelse mellem os og Billigkoste. Returneret uden problemer og med god service.
Vi kan sagtens anbefale Billikoste.
Forventningsfuld.
Checkkede Billigkoste ud på en søndag. Det jeg ønskede var ikke i varesortimentet, men det løser firmaet på en super måde..med deres stykliste. Jeg skrive til firmaet, de besvarer promte om mandagen, med links til mine ønsket varer. Nu har jeg bestilt, varen er sendt og jeg håber at modtage pakken idag eller i morgen. Jeg startede søndag og idag er det torsdag...Dét ka' vi li' (-:
Hurtig ekspedition :-)
Enkel, hurtig og effektiv netbutik :-)
Et lille "men"... Syntes at det er lidt usmageligt at man som kunde kun bliver opfordret til at benytte Trustpilot, hvis man har en positiv oplevelse - ellers bedes man henvende sig til deres kundeservice......
Seriøst firma
Det er nemt at finde rundt på deres hjemmeside og de har de vigtigste stumper. Leveringen er hurtig....
Hurtigt og pålideligt
Mine varer blev leveret dag-til-dag, intet at udsætte her. "Håndterings/pakkegebyret" på kr, 40,- er dog lidt pebret, og kommer til at udgøre en ret stor procentdel af bestillingen hvis denne ikke er så stor.
Hurtig levering - super service
Varerne blev leveret lynhurtigt og den lille reklamation jeg havde blev håndteret perfekt.
God oplevelse
Nemt og bekvemt. God info undervejs.
En enkelt artikel var pludselig i retsorder men de have styr på hvornår den blev leveret og den kom inden for dette vindue.
Kan anbefales !
Super
Hurtig svar og hurtig betjening. Jeg havde svar på to min. Så bestilte jeg min vare og næste dag var den der. Den bedste betjening jeg har oplevet.
Det duer bare
Nem bestilling og betaling, varen sendt og modtaget i løbet af ingen tid.
Super, hver gang
Altid super service og hurtig levering.. Og så er prisen helt i bund.
Kan kun anbefales!!
God service - hurtig levering
Ingen problemer med bestilling/levering hos Billigkoste. Spg. til kundeservice blev svart hurtigt, venligt, og præcist.
Tilfreds!
Nemt at bestille og på trods af leveringsvanskelighed fra producentens side (Nilfisk), så har jeg fået super fin støvsuger (Nilfisk) og oplevet rigtig GOD kundeservice! Kan varmt anbefale virksomheden!!!
Nemt, hurtigt og pålideligt
Meget hurtig ekspedition.
Bestilte en Nilfisk støvsuger i går, fik den leveret idag.
Alt fra bestilling til levering virkede perfekt .
Fra bestilling til levering gik det helt gnidningsløst.
Fin og hurtig service
Har for første gang handlet med Billigkoste, da jeg stod og skulle bruge en vådsuger. Varen blev afsendt samme dag som jeg bestilte den og kom med fragtmanden dagen efter. Inden jeg bestlte ringede jeg for at høre lidt nærmere om en Nilfisk og fik en meget flink pige i telefonen. Det er et sted jeg handler igen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。