Nemt at bestille træpiller på hjemmesiden - varer i forskellige prisklasser - fik sms dagen før levering - utrolig flink chauffør der kørte pallen med træpiller på plads - kunne aflevere tomme træpall... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Gik helt smertefrit med bestilling. Ingen skjulte gebyrer. Levering blev leveret af super flink chauffør og kørt helt ind på grunden. Kvaliteten af træet er i top. Helt tætpakket og gode str på stykke... もっと見る
Bio-Brændsel leverer altid til tiden, tit meget hurtigere end lovet. De leverer præcist som man ønsker, og kører over perlegrus uden problemer. De giver besked dagen inden de kommer, og har al... もっと見る
God overskuelig hjemmeside nem at bruge. Hurtig levering. Fik 5 paller Træpiller leverer indenfor 5 hverdage og de blev stillet, uden skader, lige der hvor jeg havde skrevet, i bestillingen, at de... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bio-Brændsel Danmark salg af træpiller, træbriketter, spåner, tørv og pejsebrænde til private, det offentlige, stor forbrugere og en gros til forhandlerer. Levering af løse træpiller med blæsebil og tip, og fragt levering af pallevarer: træpiller mv.
Huginsvej 12, 4100, Ringsted
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Træpille med smuld, og danner slagge
Træpiller leveret med rigtig meget smuld, - og ved forbrændingen danner de tilmed slagger, - har nu aldrig oplevet at træpiller danner slagger.... det er bare ikke i orden......
det er altid godt at handle der jeg…
det er altid godt at handle der jeg henter selv mine piller og damen der over er altid rar og venlig
Dejligt sted at handle piller,kommer…
Dejligt sted at handle piller,kommer hurtigt. Fin service leveret til døren 5 *****
Hurtig levering uden problemer.
Sur mand der leverede
Sur mand der leverede, dårlig service, at man skal betale for mobilenhed der kan køre i småsten for at få leveringen i tørvejr. Det burde være en service til kunderne.
Super god service
Super god service. Rart at chaufføren kunne sætte pallerne på plads med det samme
Super service og god pris
Vi har for første gang bestilt træpiller hos Bio-brændsel Danmark, som vi har fået leveret her til morgen. Det har været en oplevelse af super service og hurtig levering, til en god pris. Stor ros til deres chauffør, som er meget serviceminded med et stort smil og så er han en af de bedste, jeg har set, til at køre lastbil.
Gode anbefalinger herfra.
God service og lige til døren
Varen kom hurtigere den lovet og…
Varen kom hurtigere den lovet og kvaliteten er som beskrevet på hjemmesiden.
Skal man benytte følge truck skal man huske at spørge ind til denne.
Vh. R.G. Nielsen
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - selvom de er lidt dyrere end gennemsnittet så vil jeg vælge dem pga den gode service. Der er helt styr på når man beder om hvordan de enkelte paller skal pakkes i bilen (vi bruger 2 størrelser af træpiller). Leveringen er med et meget højt service niveau.
Fantastisk god service og levering.
Fantastisk god service og levering.. havde givet 5 stjerner hvis prisen ikke var blevet skruet så meget op i år har de sidste 5 år kun købt piller her men syntes en pris stigning på 2 paller med 800 kr er meget og ikke pt efter andre leverandøre pga af pris.
Da jeg bruger ca 7 paller om året bliver det til nogle penge i længden.
Men der leveres altid som aftalt og pillerne er gode.
Hurtig levering af træpiller
Hurtig levering af træpiller, blev varslet dagen før, chaufføren fulgte anvisningerne jeg havde skrevet i ordren og stillede pallen præcis hvor jeg ønskede det. Alt klappede.
Fin kvalitet
Har handlet med dem i flere år nu, og det går rigtig godt, fin kvalitet og leveret helt ind i min garage, ingen problemer. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er at de denne gang ikke kunne overholde de 5 hverdags leverings frist de har på hjemmesiden. Ordren var lavet den 28-10-2018 og leveret den 06-11-2018, så 2 dags forsinkelse.
Super service - alle aftaler overholdes - leveringstider overholdes - fornuftige priser - god kvalitet
Bare i orden
Bare i orden. Leveret lige hvor jeg ville have det. Nem og hurtig handel og levering. Kan klart anbefales😆
jeg er godt tilfreds med både handel og levering …
jeg er godt tilfreds med både handel og levering til min adresse
nemt og hurtig
Trustpilot エクスペリエンス