レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Diskriminerende og dårlig service. Først får jeg kæmpet mig igennem kontooprettelse og så fortæller systemet mig, at de ikke kan sende 5 kg hele rugkerner til Ærø !!?? Skriver til dem hvorfor de ik... もっと見る

企業情報

1. スーパーマーケット
  2. オーガニック食品店
  3. オーガニック ショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Online salg af økologiske vare.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Torsdag er en god dag

Vi har fået torsdagskassen næsten hver uge i over et år. Hver eneste torsdag får vi et mindre vognlæs utroligt velsmagende grøntsager, som vi henter lokalt uden skyggen af besvær. Skyhøj kvalitet til ufatteligt rimelige penge. Af og til tilføjer vi kød og andet fra shoppen, altid i lige så høj kvalitet. Torsdag er altid en god dag takket være Birkemosegaard.

2025年9月11日

Birkemosegård Restaurant

Et dejligt uhøjtideligt spisested med veltillavet og smukt anrettet mad fra egne marker - kokken Sheila Avila kan sit kram. Begrænset men fint udvalg af vine. Vi har besøgt stedet to gange denne sommer, og begge gange fået skøn mad og oplevet imødekommende og god service. Vi kommer igen.

2024年7月19日

Top kvalitet af grøntsager

Fik i dag leveret 3 kasser forskellige grøntsager fra Birkemosegaard.
Kvaliteten var bedre end det, jeg normalt køber selv i Irma: friske, spændstige grøntsager og frugter.
Nu skal jeg lige have gnavet mig igennem mængden og så handler jeg helt sikkert der igen!

2023年3月25日
5つ星のうち5の評価

Jeg har været meget tilfreds kunde i 3…

Jeg har været meget tilfreds kunde i 3 år og køber stort set kun grøntsager fra Birkemosegaard. Fik friske artiskokker for et par uger siden, som jeg aldrig har smagt bedre. Generelt har grøntsagerne en længere holdbarhed i køleskabet (selvfølgelig skal de pakkes ind ordentligt), Æbler, pærer og appelsiner er virkelig gode. Køber også ofte kylling og hakket oksekød som har en rigtig god kvalitet - selvom det selvfølgelig kommer på frost. Forårsrullerne er også fast bestilling om torsdagen, dem kan alle lide.
Få styr på afhentningsstederne rundt i København, og så er det ikke nogen udfordring. Jeg har ikke oplevet problemer med leveringerne og jeg bruger også nogle gange søndagslevering direkte til mit sommerhus. Tak til alle medarbejderne for at give et godt alternativ til supermarkeder.

2023年2月8日

Skuffet vegetar!

Hårde kartoffler.
Jord i salaten.
Betaling af ekstra vinmenu som vi ikke fik.
Lang ventetid på maden.

Som vegetar fik jeg en forret med følgende.

Starter.squash, Agurk, rødbder og andet grønt.

Forret. Agurk tartar.

Hovedret. Grillet squash og salat.

Til den pris vil jeg ikke mene at der skal serveres agurk og squash til alle måltiderne. Det er simpelthen ikke godt nok.

Overall var oplevelsen skuffende og bordet fik serveret sejt kød og her var undskyldning at det er økologisk og fra et specielt sted på dyret.
Stykkerne skulle gæsterne skærer i små stykker.
Kartofflerne er hårde som sten, og her var undskyldningen at det er Jesper som synes de skal serveres på den måde. Det kunne lige så godt være hoppebolde man tyggede i.

Kan ikke anbefale noget som helst udover naturvinen og udsigten.

2022年8月28日

Under al kritik!!!!

Vi var hos Birkemosegaard Køkken for første gang sidste sommer og havde den bedste oplevelse! Mad, vin og personale var helt fantastisk!
Derfor var det med stor glæde, at vi igen i år bookede et bord til hele familien.

Desværre var vores oplevelse på Birkemosegaard denne gang ikke tilnærmelsesvis lige så god som sidste år, faktisk vil jeg tillade mig at skrive det hele var under al kritik!

Da vi ankommer til restauranten bliver vi mødt at et utroligt distræt personale, hvilket også resultere i, at der ved hver ret mangler en tallerken..
Vi har i selskabet en vegetar, som vi har gjort opmærksomme på for over to måneder siden. Han får til starter, agurk og squash, til forret 4 skiver agurk og hovedret squash (som ingen smag havde) dette betalte vi samme pris for, som de ikke vegetariske menuer. Dette syntes vi er helt urimeligt, da de ikke vegetariske menuer indeholder kød og fisk.

Til hovedret blev vi informeret om at kødet var økologisk og havde en del tekstur, vi sad 7 mennesker som næsten ikke kunne tygge halvdelen af kødet. Den ene skive var okay, den anden kunne ikke tygges. Vi påpegede at det var svært at tygge både under og efter hovedretten. Da vi var færdige med hovedretten, blev vi informeret om at vi skulle skære kødet i små bidder. Dette skulle måske fortælles ved præsentation af maden og måske der i det hele taget skulle serveres kød der ikke var så svært at tygge?

Nogle af kartoflerne var så hårde at vi ikke kunne stikke gaflerne i og vi kunne derfor kun spise de mindste af dem (de mindste var ikke udkogte, de var med et godt bid hvilket var lige efter vores smag). Dette påpegede vi også og blev fortalt at sådan skulle de være, dette var Jespers ønske….?

bladbederne var der så meget sand i, at næsten hele retten var uspiselig.
Vi informerede også om dette og der blev sagt ok, men ikke tilbudt en ny tallerken uden sand…

Da vi når til desserten mangler der igen en tallerken.. Vi syntes også det ville være en god ide at informere om, at der er sten i de kirsebær, som var i rødgrøden.

Til sidst har vi kigget vores regning igennem og kan se der er taget betaling for vin vi aldrig har fået, som vi ikke kan få pengene retur for… Trods utallige mails samt opkald.

Vi syntes hele oplevelsen var helt igennem urimelig (prisen taget i betragtning) og vi prøvede at påpege problemerne undervejs, men blev hele tiden mødt af ‘”det var sådan det skulle være”….

2022年8月20日
5つ星のうち1の評価

Diskriminerende og dårlig service.

Diskriminerende og dårlig service.
Først får jeg kæmpet mig igennem kontooprettelse og så fortæller systemet mig, at de ikke kan sende 5 kg hele rugkerner til Ærø !!?? Skriver til dem hvorfor de ikke kan sende med GLS eller PostNord som andre kan, og får bare svaret "desværre".
Det er jo ikke en fragtmand der skal udbringe 5 kg, og GLS og PostNord udbringer faktisk pakker til ikke-brofaste øer, så det er virkelig en diskriminerende opførsel og beslutning.
Understøt ikke dette firma økonomisk, som tvangsvrider handelsbetingelser for kunder i Danmark.

2021年2月16日

Forsinkelser og dårlig service

Virkelig dårlig service, men et fantastisk produkt!! Med Birkemosegård har jeg det dobbelt. Jeg har endnu ikke handlet på webshoppen eller fået Torsdagskassen uden at det har voldt mig problemer og tidsspild. Om det så er kommunikation, sure opstød i telefonen eller absurde forsinkelser ved Pick-up-stederne.
Det er vildt synd, for jeg er kæmpe fan af produkterne og værdigrundlaget.
Kære Birkemosegård, hvordan kan det her blive bedre?
Kh. Tobias

2020年10月2日
5つ星のうち1の評価

Det var da noget seriøst hejs

Det var da noget seriøst hejs. Jeg gik på hjemmesiden, og fandt mine varer og gik så til bestilling. Her kommer problemerne, jeg skal oprette en konto for, at spare tid på fremtidige køb... Ok godt så, jeg prøver 4 gange, da systemet ikke godkender, at jeg ikke er en robot. Da det endelige lykkedes, kommer der ingen en bekræftelsesmail, så jeg kan ikke godkende min nye smarte, spare tid, på fremtidige køb konto, køb der aldrig bliver til noget, for jeg kunne ikke få en konto, så det har taget mig Ca 20 min. at konstatere at jeg ikke kommer til at købe noget som helst, men jeg sparede ikke tid! Det er sku ikke smart det system. Nå men fandt og bestilte mine varer et andet sted på 5 min.

2020年5月5日
5つ星のうち5の評価

Der er kun én ting jeg fortryder

Der er kun én ting jeg fortryder; at jeg ikke har handlet her før...
Jeg har i dag modtaget varer for første gang og kan allerede nu konstatere, at jeg ELSKER Birkemosegaard!!!
Jeg bestilte lidt af det hele for at se kvaliteten, og jeg må sige at jeg sjældent har set så lækre grøntsager og frugter - og det siger ikke så lidt, for jeg lever primært af grøntsager og har efterhåndet prøvet en del forskellige steder.
Det er helt sikkert hos Birkemosegaard, jeg fremover køber mine grøntsager!

2020年1月8日
5つ星のうち5の評価

Supergode produkter og rigtig fin service

Har i dag for første gang modtaget mine varer fra Birkemosegaard.dk, og jeg må sige, at jeg kun har positive erfaringer med at handle med dem. Jeg har både haft skriftligt og telefonisk kontakt med dem i forbindelse med min bestilling, og der har altid være en virkelig god service og venlighed.

Jeg havde bl.a. bestilt nogle forskellige grøntsager som f.eks. deres egen hjemmedyrkede dild, persille og forårsløg, som bare duftede og smagte skønt.
Jeg havde også bestilt en større mængde korn, og selv om det var tungt at slæbe op til tredje sal, så var der ikke andet end smil og venlige ansigter, da de kom for at levere varerne.
Alle varerne var i virkelig god kvalitet, og et bundt dild eller persille var bestemt ikke som dem man køber i supermarkederne, men derimod nogle ordentlig store bundter - virkelig lækkert.
Et virkelig godt sted at gøre sine indkøb, hvis man godt vil købe økologiske og biodynamiske produkter af høj kvalitet - og priserne er også meget rimelige og konkurrencedygtige.

Det er absolut ikke sidste gang jeg gør mine indkøb der :-)

2013年7月28日

Bedste økologiske landbrug/butik i Danmark

Vi har handlet hos Birkemosegaard i 16 år og vi er altid tilfredse med varerne. Vi får de skønneste økologiske og biodynamiske varer leveret lige til hoveddøren. Vi køber både grønsager, kød, fjerkræ, div. mel, pølser, leverposteje, frugt, honning osv.
Hjemmesiden er fint bygget op og nem at handle på.
Vi kan virkelig anbefale Birkemosegaard! Du får bedre og sundere og mere velsmagende varer og samtidig skåner du miljøet for giftstoffer og giver produktionsdyrene et bedre liv!
Prøv det endelig, du fortryder det ikke!!

2012年1月30日

レビューの対象になっている企業の方へ