レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft samarbejde med BJ Computers i min virksomhed i + 10 Ã¥r og samarbejdet skal fortsÊtte - bedste anbefalinger herfra. Med venlig hilsen Adm.direktÞr, HD(A) Torben Larsen TMCTelem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bj computers giver hurtig og nem handel. Brian fandt hurtig ud af mit behov i valg af ny pc. EfterfÞlgende levering var pc'en klar i lÞbet af fÃ¥ dage og kÞreklar da jeg modtog denne. Selv da jeg h... もっず芋る

Vi har brugt BJ computers en del Ã¥r nu. De er super professionelle og vi fÃ¥r hjÊlp med det samme nÃ¥r vi stÃ¥r med et problem. Altid klar med at finde den rette lÞsning til os. Sidst har de hjulpet med... もっず芋る

og jeg havde ikke lavet backup... Brian fik reddet mine billeder, video af ungerne og genskabt mine arbejdsmapper. Siden har han stÃ¥et for opdateringer, service og opsÊtning af netvÊrk - NÃ¥r man er et... もっず芋る

䌁業情報

1. テクニカル サヌビス
  2. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  3. コンピュヌタ サヌビス
  4. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス
  5. 䞭叀パ゜コン店

圓該䌁業による蚘述

BJ Computers Total leverandÞr af it-lÞsninger til private & erhverv. Salg, Service & Support. BJ Computers leverer tryghed inden for IT. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsÊtte jeres behov til den IT lÞsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og Þkonomisk rigtig IT drift for jeres virksomhed uanset stÞrrelse.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

Smil og god service

Jeg har kÞbt en bÊrbar pc hos BJ Computers. Fra da jeg trÃ¥dte ind i butikken blev man mÞdt med smil og god service. Jeg blev stillet en masse spÞrgsmÃ¥l for at prÊcisere hvad jeg havde brug for. Nu er jeg kommet hjem med en super god skole pc og sÃ¥ er den ogsÃ¥ bÊredygtig. Whats not to like. 5 stjerner herfra 🙂

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

God service - hver gang !!!

Har kÞbt en del stationÊre PC'er ved BJ Computers.

Hvis der har vÊret det mindste, så er det blevet fixet uden problemer (BlÊseren var i stykker på den sidste - den blev skiftet Þjeblikkelig)

God service og rimelige priser - Det er ikke Bilka man handler i... Her får man faktisk rådgivning som man kan bruge :-)

Helt klart min "PC Pusher"

2025幎5月1日

Professionel og hurtig hjÊlp

Vi har brugt BJ computers en del år nu. De er super professionelle og vi får hjÊlp med det samme når vi står med et problem. Altid klar med at finde den rette lÞsning til os. Sidst har de hjulpet med at opsÊtte ny dankort terminal fra Verifone samt sat testmaskiner op for os til brug i synshallen. Vi kan kun give BJ Computers vores klare anbefaling. Med venlig hilsen DK-Bilsyn Horsens ApS

2025幎11月6日

Mega godt sted

Mega gode råd, hold og general stemning hos BJ computers.
Et dejligt sted at få hjÊlp fra.

2025幎10月14日

BJ Computers からの回答

Du er meget velkommen. Vi hjÊlper gerne.
/Brian

Jeg har altid fÃ¥et god hjÊlp og

Jeg har altid fået god hjÊlp og vejledning, når jeg har kontaktet dem
Med div. IT spÞrgsmål, vejledning om rette gaming computer og selv hjÊlp med udskiftning af skÊrm m.m. på min iphone. 5 * herfra.

2025幎8月1日

BJ Computers からの回答

Hej Camilla, mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe med både support, rådgivning og reperationer.
/Brian

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service, enda til en god pris.
5 stjerner herfra.

2025幎10月20日

BJ Computers からの回答

Hej Kim, Mange tak. Ja store som små projekter kan have stod betydning.
Sig endelig til en anden gang

Super hjÊlp

Ringer til Bj computer og får en super god behandling og hjÊlp til netvÊrksproblem❀

2025幎10月23日

Hej Margit
Mange tak. Det er altid sjovt at hjÊlpe med lÞsninger der ikke altid er lige ud af boxen. Det er godt at hÞre at du godt kÞrende igen.
/Brian

Jeg har haft samarbejde med BJ

Jeg har haft samarbejde med BJ Computers i min virksomhed i + 10 år og samarbejdet skal fortsÊtte - bedste anbefalinger herfra.

Adm.direktÞr, HD(A)
Tlf. 70235212
Mobil 20245212

2025幎10月16日

Hej Torben
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi glÊder os til at fortsÊtte samarbejdet 10år mere

Jeg havde problemer med min tlf

Jeg havde problemer med min tlf. de kiggede på den og sagde den var for gammel at ofre noget på. De ville gerne sÊlge mig en IPhone 7. Det ville jeg ikke, da min tlf. kan hvad den skal.
Jeg fik på mail en faktura på 2450kr for en tlf. og 1/4 times arbejde. Jeg gik ind og betalte 300kr i arbejdslÞn.
Senere fik jeg 2 rykkere på henholdsvis 300kr og 300+100kr i rykkergebyr.
Desuden fik jeg en mail om, at mine id oplysninger var brugt til en IPhone 7.
Stadig synes jeg 300 kr for ingenting er meget👎

2022幎9月21日

SkyhÞj timelÞn

Jeg kom om med min computer, hvor kun en computer stÞd arm var gået i stykker. Jeg fortalte at jeg gerne ville have et tilbud på hvad det ville koste.
Hvor han efterfÞlgende 1 uge efter sender et tilbud på 3.900 kr. jeg besluttede at kÞbe en helt splinterny model, som var identisk. Hvor bj computers 2 uger efter opkrÊver 600 kr hvor et tilbud?

Hvordan kan det vÊre jeg skal betale deres timelÞn sol er på 1.200. Også os betale for et tilbud?

Anbefaler ingen dette sted.

2022幎6月9日
自発的なレビュヌ

De tager penge for at give dig et

De tager penge for at give dig et tilbud. Det har jeg ikke set fÞr.
Timepriserne er skyhÞje.

Jeg kommer der ikke mere

2022幎6月7日

Hej Bjarke.
Vi er kede af din oplevelse. Vi tager ikke penge for tilbud.

Vi bestrÊber os på, at give vores kunder en god service og klar besked. Dette gÞr sig også gÊldende i din sag. Vi forventningsafstemmer med din sÞn om både pris og hvad der skal ske fÞr, under og efter.

Også om sagens videre forlÞb efter fejlfinding. Vi hÞrer desvÊrre ikke fra jer og må til sidst lukke og fakturere sagen efter aftale.

VI Þnsker dig held og andet steds.

BJ Computers.

ikke en sÊrlig pÊn kÞbsoplevelse

selve handlen var en blanding af onlinehandle hvor jeg blev inspireret til kÞb. En misledende fejl i annonce og en salgsperson der kom til at love varen bedre end hvad den i virkeligheden var.

Salgspersonen tilbyder dog selv helt frivillig at rette op.. MEN...

Da vi igen henter computeren er kabinet og kÞlersystem det samme og vidst nok også hukommelse og drev, men selve computeren er slet ikke lÊngere af kÞbte mÊrke, men et mÊrke som for mig som kunde er ringere da den ikke lÊngere kan benyttes til det formål hvorpå den blev kÞbt.

FÞrstehånds oplevelsen med ejeren blev en uberettiget virkelighedsfjern overfusen som allermest mindede om et paranoia forsvar med beskyldninger som forkert tidslinie, uoverensstemmelse med salgsforlÞb og tilbud.
svar- tilbud de selv vel at mÊrke tilbyder som jeg aldrig fra start bad om og ej heller aldrig har underskrevet var godkendt og som går stik imod hvad jeg som kunde Þnskede og kan bruge.

Ejer påstand: jeg var for langsom til at reklamere, en hel måned.
svar - Reklamationen blev foretaget på dateret email på selve faktura dagen, altså sammme dag som handlen blev foretaget,

Ejer påstand: afviste at bruge en nÞdlÞsning imens.
svar - En NÞdlÞsning havde vÊret dejlig, hvis ikke det var fordi at, arbejde med opfindelser og data der ikke må installeres på fremmede udstyr ikke er smart at installere på låneudstyr. Jeg har aldrig beklaget mig over deres nÞdlÞsning, men takkede pÊnt af da det ikke ville vÊre relevant da vi netop ikke kunne bruge den til det vi skulle benytte computer til uden at vi kompromiterer sikkerheden bag projektet.

Ejer påstand: mulighed for at bruge computeren efter kÞb
svar - som jeg så ikke kunne for det ville vÊre brud på datasikkerheden omkring opfindelsen da computeren jo var tilbudt oprettet og skulle afhÊndes til tredie person, så ville alt brug vÊre uden logik da det ville kompromiterer sikkerheden bag projektet.

Ejer: opfordrer til dialog på effektiv vis
svar- jeg er ikke med om han mener at jeg skal tie og finde mig på plads og bare acceptere hvad jeg slet ikke har bedt om fra start og lade mig mislede af annonce og ord, eller om han mener jeg skal udtrykke mig klart i spyttet, i såfald er det hermed gjort med denne anmeldelse.

hele handlen fÞltes som en langtruken pine, hvor jeg som kunde fÞlte mig misledt, tvunget, mistÊnkliggjort, ligegyldiggjort, verbalt overfaldt, nedgjort og trådt på.
Det er nok det der bedst beskriver hvad jeg fÞler om denne kÞbsoplevelse.

Det startede som en fÞrste handel med en fejl i en online annonce og en salgsperson der misinformerede mig til at varen var bedre end hvad den i virkeligheden var.

det endte op med en helt anden computer fabrikat end den der blev kÞbt ud fra den vildledende online annonce og den misledende varefakta da de blev spurgt ind omkring begrÊnsninger/styrke og bekrÊftede den bedre end hvad fakta i virkeligheden var.

Da jeg blev misledt til at kÞbe en ringere computer end bekrÊftet oplyst, der så nu er udskiftet med en computer af anden fabrikant end annoncerede bestilte og betalte trods de udtrykkelig godt ved ikke kan bruges, samholdt med at de lod den misledendende fejl figurere på siden lÊnge efter de var gjort opmÊrksom herpå, så er det mig meget svÊrt at stole på BJ-Computer i et niveau hvor jeg overhovedet kan garantere for noget der minder Êrlighed og dermed kan jeg ikke anbefale BJ-Computers til nogen.

Når man handler i corona tiden og ikke kan undersÞge varerne ordenlig, så er det bittert at erfare at man ikke kan stole på salgspersonens ord som er den eneste vejledning man har og man kommer hurtig og meget uheldigt til at fÞle det som de udnytter situationen bevidst til at komme af med lidt ekstra varer som de ellers ikke har kunne.

De lÞb fra deres egne ord og lovninger og brÞd landets love og det til trods for, at der ingen beklagelse, ingen krav og helt uden opfordring var fra min side fra start. Jeg bad kun om en bekrÊftigelse på at porten manglede

men de fik deres penge, tjent på uÊrlig vis.. jeg fik en rigtig.. rigtig.. Rigtig dårlig lokalhandelsoplevelse,

computeren, ja den kan som oplyst den ikke bruges og kan stå og samle stÞv.

Jeg fik en dårlig opleverlse og ingen brugbar vare.

2021幎12月9日

BJ Computers からの回答

Vi er ikke enige i din udtalelse og mangel på konstruktiv dialog. Vi kommentere ikke yderligere

inkompetente og meget uprofessionelle

inkompetente og meget uprofessionelle! fÞrst fik min virksomhed en printer der ikke kunne printe i farve. Så fik jeg en anden printer de så ikke kunne finde ud af at installere ordenligt. De fik aldrig nogensinde lÞst problemet, men jeg fik til gengÊld lov til at betale for det! Tillykke til BJ computers - i har nu mistet 2 virksomheder som kunder.

2018幎8月21日

prof og reel

hos bj com får du altid prof rådgivning og fair behandling har handlet med bj com fra start og har altid fået super behandling og til den rigtige pris kan varmt anbefales kim fallesen

2012幎8月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。