䌁業情報

1. 刃物店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. 手工芞品

圓該䌁業による蚘述

BladeVision to specjalistyczny sklep z japońskimi mieczami i bronią białą, tworzony przez pasjonatów japońskiej kultury i rzemiosła. W naszej ofercie znajdują się ręcznie wykonywane katany, wakizashi oraz inne tradycyjne miecze, przeznaczone zarówno dla kolekcjonerów, osób trenujących sztuki walki, jak i na wyjątkowy prezent. Stawiamy na wysoką jakość wykonania – nasze miecze powstają z wyselekcjonowanej stali (m.in. T10), z dbałością o detale, wywaÅŒenie i estetykę. Wszystkie produkty wysyłamy z magazynu w Polsce, dzięki czemu realizujemy zamówienia bardzo szybko – nawet w ciągu 12 godzin. ZaleÅŒy nam na uczciwej obsłudze, rzetelnym doradztwie i zadowoleniu klientów na kaÅŒdym etapie zamówienia. Opinie naszych klientów są dla nas waÅŒnym źródłem rozwoju i motywacją do dalszego doskonalenia oferty.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Idealne miejsce do zakupu swojej 1 katany!

Stosunkowo dość długo szukałem odpowiedniego miejsca ÅŒeby ocenić ten sklep ale myślę ÅŒe to jest odpowiednie. Gorąco polecam na początku 100% wsparcie sklepu przy małych problemach z paczką - w inpoście oczywiście nic się nie dowiedziałem (oni chyba sa szkoleni ÅŒeby tylko zbyć dzwoniącego z problemem) sklep wszystko wyjaśnił momentalnie i paczka dotarła cało.

Katana którą zamówiłem jest REWELACYJNA - zdjęcia nie oddają kunsztu wykonania za tą cenę nie ÅŒałuję ani 1 wydanej zł. Nie są to repliki tylko ich własny projekt w porozumieniu z dostawcami w Korei Południowej. Te miecze nie naśladują ÅŒadnych innych. KaÅŒdy ma swoją własną duszę. KaÅŒdy miecz ma swój własny certyfikat przychodzi w pięknie zdobionym pudełku, z futerałem i stojakiem.

Gorąco polecam!

2026幎5月13日

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie tak szczegółowej recenzji. Cieszymy się, ÅŒe po długich poszukiwaniach to właśnie nasz sklep okazał się tym właściwym miejscem na zakup Pana pierwszej katany.

To dla nas ogromna satysfakcja słyszeć, ÅŒe nasze wsparcie przy wyjaśnianiu sytuacji z przesyłką okazało się pomocne. Wiemy, jak stresujące potrafią być komplikacje logistyczne, dlatego zawsze staramy się brać pełną odpowiedzialność za drogę zamówienia do klienta – cieszymy się, ÅŒe paczka dotarła bezpiecznie!

Słowa o „własnej duszy” naszych mieczy to dla nas największy komplement. Projektując nasze modele we współpracy z rzemieślnikami, stawiamy właśnie na unikalność i kunszt, którego faktycznie często nie oddadzą same zdjęcia. Miło nam, ÅŒe docenił Pan równieÅŒ oprawę w postaci certyfikatu, zdobionego pudełka i stojaka – wierzymy, ÅŒe taki oręŌ zasługuje na godną ekspozycję.

Niech ta i kolejna katana słuÅŒy Panu jak najlepiej! Zapraszamy ponownie w przyszłości - dla stałych klientów zawsze oferujemy bardzo korzystne rabaty.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Blade Vision

Rewelacyjny sklep

Rewelacyjny sklep! Obsługa na najwyÅŒszym poziomie, szybka realizacja zamówienia i świetna jakość produktów.

2026幎2月9日

Blade Vision からの回答

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, ÅŒe jakość naszych produktów oraz szybkość realizacji spełniły Pana oczekiwania. Pasja do kunsztu płatnerskiego i zadowolenie klientów to dla Blade Vision priorytet. Zapraszamy ponownie!

5぀星のうち5の評䟡

Super sprzedawca o naturalnej empatii

Super sprzedawca o naturalnej empatii bardzo pomocnej przy wyborze odpowiedniego miecza do potrzeb nabywcy. Wyrób jest perfekcyjnie wykonany, zachowując wszystkie walory katany samurajskiej ,estetyki rzemiosła kowalstwa z zachowaniem historii i duchowości.
Zadowoli kolekcjonerów jak i do treningu cięć(tameshigiri )są to w pełni funkcjonale miecze !
Sam posiadam dwie katany i wakizashi , miałem dostęp do szerokiej oferty więc mogę coś w tym temacie napisać.

2025幎10月24日

Blade Vision からの回答

Bardzo dziękujemy za tak dogłębną i pasjonującą opinię! Niezmiernie cieszy nas, ÅŒe docenił Pan nie tylko kunszt rzemieślniczy naszych mieczy, ale takÅŒe ich duszę i pełną funkcjonalność w treningu tameshigiri.

Fakt, ÅŒe jako posiadacz dwóch katan i wakizashi z naszej oferty tak wysoko ocenia Pan ich jakość, jest dla nas najlepszą rekomendacją. DołoÅŒymy wszelkich starań, by nasze kolejne propozycje równie mocno satysfakcjonowały tak świadomych kolekcjonerów. Do zobaczenia przy kolejnych projektach!

Kupiliśmy tu juÅŒ 3 katanę z tego sklepu

Kupiliśmy tu juÅŒ 3 katanę wszystkie ze stali T10 , na początku zaczynałem od jednego bambusa - mniej więcej o średnicy 10cm po pół roku tą kataną jestem w stanie przeciąć dwie sztuki jednym cięciem.
Ale katany polecam po pół roku intensywnego uÅŒytkowania dalej spełniają swoje działanie.
Przy zakupie 2 i 3 bardzo fajne , indywidualne rabaty

2025幎8月1日

Blade Vision からの回答

Szacunek za postępy w treningu! Przejście od pojedynczego bambusa do dwóch sztuk jednym cięciem to najlepszy dowód na to, ÅŒe nasze katany ze stali T10 to nie tylko eksponaty, ale w pełni funkcjonalne narzędzia dla wymagających.

Cieszymy się, ÅŒe zaufał nam Pan przy wyborze aÅŒ trzech egzemplarzy – to dla nas ogromne wyróŌnienie. Indywidualne podejście do stałych klientów to u nas standard, bo wiemy, ÅŒe pasja do mieczy często przeradza się w piękną kolekcję.

Życzymy dalszych sukcesów w doskonaleniu techniki i wytrwałości w drodze wojownika.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。