企業が回答しました
Super, vriendelijke dame die hart heeft voor haar webshop!! Ze maakt onwijs mooie bedrukte spullen, heeft kluiven en speelgoed voor je hond!! Snelle service, snelle reactie! Al met al gewoon een hele... もっと見る
企業が回答しました
Internetwinkel bestuurd door een vrouw met custom producten (veel handgemaakt) voor hond, kat en baasje. Een greep uit onze catalogus: Katoenen Honden Badjassen, Dierenpaspoorthoesje met eigen foto, gepersonaliseerde cadeautjes, foto producten, snacks voor honden en katten
Palestrinaplantsoen 364, 2555 SZ, Den Haag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik had de paspoort hoesjes al een tijdje op het oog en eindelijk een fotoshoot geboekt met mijn 2 meiden! Nu heb ik voor beide een mooi hoesje als ze naar de dierenarts gaan hoe leuk is dat!
In oktober een super slordig bedrukt product ontvangen. Oke, kan gebeuren want het is mensenwerk. Bedrijf pakte dit goed op en ik zou een nieuwe krijgen. Die betreffende kleur was echter niet op voorraad dus zou even duren, maar zodra het binnen was werd er een nieuwe opgestuurd. Inmiddels is het half januari en ik heb nogsteeds geen product ontvangen. Meerdere mails gestuurd, maar deze blijven volledig onbeantwoord.
Top service!
Heel erg blij met mijn bestelling. Leuke gepersonaliseerde producten en als je vragen hebt is de service TOP!
De kerstpakketjes werden snel opgepakt met de aanwijzingen en de ontvangende partij waren er super blij mee
Badjas
Al een tijdje op zoek naar een badjas voor onze hond. Vooral na het wandelen heeft zij het vaak koud. Alle badjassen die wij op internet tegen kwamen waren te groot voor haar.
De blije Huisdierenshop maakt ze op bestelling, dus passend. Daar maak je niet alleen huisdieren mee blij maar ook hun baasjes.
Denken mee. Mooie kwaliteit stof en de badjas zit degelijk in elkaar. Goede service.
Super snel de badjas ontvangen. Prachtig kwaliteit blijft mooi zitten. Echt geweldig en zelfs een klein presentje.
Ik geef het 5 sterren en bestel zeker weer bij deze site
De badjas is erg mooi geworden. Precies op maat. 6xl. Geborduurde naam erop is ook lekker stoer.
Mijn bestelling had ik snel in huis.
Snelle reacties kreeg ik op mijn vragen.
Ben erg tevreden over mijn artikelen.
Zeer behulpzaam, uitstekende kwaliteit, en een mooi verhaal achter het oprichten van de webshop. Niet goedkoop, maar wel goede prijs kwaliteit. De op maat gemaakte badjas met naam doet het nog steeds uitstekend, en is zo een geweldige oplossing voor de natte herfst en winter maanden.
(Als er een goede black Friday aanbieding komt, koop ik er nog eentje bij :D!)

Blije Huisdierenshop からの回答
Het badjasje die we hadden besteld was wat krap bij de nek. Toen een mail gestuurd met de vraag wat we het beste konden doen. We kregen heel snel antwoord terug: we mochten het badjasje terug sturen en ze gingen hem gratis wat verruimen. Het badjasje teruggestuurd en ontzettend snel ook weer binnen! Ontzettend goede service! Ik raad iedereen deze leuke site aan!

Blije Huisdierenshop からの回答
Super blij met de honden badjassen. Naam erop laten zetten. Snelle nette levering. Top

Blije Huisdierenshop からの回答
Super fijne communicatie. Kon ze ook gewoon bereiken met mijn vragen. Toen we de badjas binnen kregen waren we super blij en verrast! Het zat goed en we hadden aangegeven dat hij nog iets moest groeien in de breedte en daar hebben ze rekening mee gehouden. Wij zijn er blij mee en misschien in de toekomst dat we nog meer halen zoals dummys met naam (helaas waren die kleuren toen uitverkocht die we wilde🙈)

Blije Huisdierenshop からの回答
Ik had een honden kussen besteld deze was niet meer op voorraad en namen contact met me op dat ze die andere nog wel hadden mijn hond is er erg blij mee

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。