Snabbt och lÀtt att bestÀlla,kvitto direkt , information nÀr paketet skickades samt snabb uppföljning efter att paketet var hÀmtat. Vad betrÀffar produkten sÃ¥ Àr det den bÀsta solkrÀm vi nÃ¥gonsin an... ãã£ãšèŠã
Mycket nöjd med erans bemötande och snabba ryck, kommer garanterat tilbaka igen, detta var min 2 gÃ¥ng jag har bestÀllt. Servicen Àr alltid pÃ¥ topp och ni "yter" det "lille ekstra" som Àr sÃ¥ viktigt :)... ãã£ãšèŠã
Produkterna jag köper Àr vÀldigt bra och passar mig perfekt. Ger bra effekt av att sola sÃ¥ att jag inte sitter för lÀnge i solen, men jag blir brun ÀndÃ¥. Dessutom Àr de fuktighetsgivande vilket Àr vÀl... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering + en vareprÞve. Fik leveret en selvbruner der var meget svÊr at pÃ¥fÞre, skrev en lidt negativ anmeldelse, blev derefter kontaktet af firmaet som tilbÞd en rabat hvis jeg skrev en pÊn... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dag til dag levering, Sendes samme dag, hvis det er muligt.. Du har naturligvis altid 14 dages fuld returret. Fragt kr. 39.- til GLS pakkeshop, Gratis ved kÞb over kr. 499.-
Fredericiavej 432, 7080, BÞrkop, ãã³ããŒã¯
- +45 26215520
- info@blivbrun.dk
- www.blivbrun.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Snabb leverans och bra service
Har varit kund hos BlivBrun.dk i många år och Àr alltid lika nöjd, snabb leverans och bra service.
Kunne ikke gÞre det meget bedre :)
Super service, holder hvad de lover og mit produkt ankom som lovet..
KÞber helt sikkert gerne der igen.
Billigt og hurtigt
Billige vare og hurtig forsendelse ð
Kan anbefales ð
Super god
Det var nemt og det gik super hurtig og gode produkter som lever op til forventingerne
Super...
SÞgte efter en bestemt Solcrem fra Australien og fandt den her i Danmark hos BlivBrun.dk.
Bestilte cremen den ene dag og fik den leveret dagen efter - det bliver ikke meget bedre :-) Meget effektivt og god service :-)
Super nemt!
blivbrun.dk er en rigtig god hjemmeside. Bestil fÞr 14, og din vare kommer dagen efter. Det er super nemt og går rigtig hurtigt med at få varen ind af dÞren. Desuden vedlÊgger de en lille gave ved siden af det man har bestilt. Super fint!
Snabb leverans
Snabb leverans till Sverige och ett trevligt bemötande
Nemt at bestille og hurtig levering!
super
Hurtig ..precis levering ..ikke sidste gang jeg bestiller varer her
ALTID SUPER SERVICE
ALTID super service og kvalitet.
Og altid et godt rÃ¥d med pÃ¥ vejen hvis man ringer ð
Altid hurtig levering
Jeg handler altid med blivbrun.dk og har aldrig oplevet nogle problemer. Priser og service er helt addeles i orden. Kan varmt anbefales !
Super god service
Fantastisk god service . Og mega hurtig levering ð
Hurtig og effektiv..super
Hurtig levering.
Hurtig levering og god service.
Et sted jeg helt sikkert vil handle igen.
Tilfreds
hurtig levering, og en lille bonus med i pakken, I am happy
Fantastisk service
Altid fantastisk service. Super gode produkter.
Hurtig levering
Det har altid vÊret en glÊde at handle hos blivbrun, varen kommer nÊste dag og der altid en lille ekstra gave med. Varen lever altid op til mine forventinger. Handler altid mine solarie creme hos blivbrun ð