Blomsterhuset Esbjerg レビュヌ 7

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

7件のレビュヌ

Vildledende pris og tvivlsom kundebehandling

Jeg plejer ellers at vÊre glad for at komme i Blomsterhuset, men min seneste oplevelse var ret kedelig. Det er altså ikke fair, at man sÊtter et skilt ved nogle tulipanlÞg, der står i kasser udenfor, hvor der tydeligt står "30 kr", hvorefter de inde i butikken tager 40 kr, for "det står jo på det lille prismÊrke, der er sat på plasticskjuleren". Det er muligt, men det er ikke den pris, man ser! Hvis I sÊtter et skilt med "30 kr." og tager 40 kr., og kunden brokker sig, så siger man: "Det er vores fejl, du får den naturligvis til den pris, der står på skiltet derude". Men det gjorde ekspedienten ikke. Han hÊvdede, at 40 kr. var den korrekte pris, og da jeg bad ham komme ud at kigge, sagde han, at "det havde han ikke tid til", men at han "nok skulle fjerne skiltet senere" - !
Ja, det er kun 10 kr., det drejer sig om, men det er princippet i det. Man lokker med én pris og tager en anden og nÊgter at lytte til kunden efterfÞlgende. Så vidt jeg ved gÊlder der i fx supermarkeder den regel, at den pris, der er oplyst, er den pris, kunden skal betale, uanset om det er en fejl fra butikkens side, det er fuldstÊndig ligegyldigt, for ellers kategoriseres det som vildledende markedsfÞring. Og så kan du sÊtte alle de prismÊrker under bunden, du vil, - steder, hvor man ikke lige ser dem, - og hÊvde, at tingene koster meget mere - det Êndrer ikke på, at din åbenlyse skiltning siger noget andet, og at det derfor selvfÞlgelig er den pris, kunden skal have den pågÊldende ting til. Og det hjÊlper slet ikke, at du nÊgter at gå ud og forholde dig til den prismÊrkning, butikken har lavet, men lover at fjerne det fejlagtige skilt senere!
Vildledning og dårlig behandling af kunden = ikke nogen god oplevelse, og det betyder, at man muligvis vÊlger butikken fra nÊste gang.

2026幎2月13日
自発的なレビュヌ

Så dårlig service og lÞgn

Ringer ned og bestiller 26 gule roser som kirken skal pyntes op med til min mor begravelse.
Der bliver ringet dagen after og jeg får fortalt der desvÊrre kun er kommet 20 blomster, det er okay.
Da jeg skal hente dem fÃ¥r jeg den besked at der kun er 17 gule roser🀬🀬🀬
Det er så dårlig stil da de viste på forhånd at det er til min mors begravelse.
Jeg kommer ALDRIG til at bestille noget som helst fra dem og vil råde folk der bestiller ikke at gÞre det ved dem!!!
Vil meget gerne give dem 0 stjerne da det var en så dårlig service og så trÊls oplevelse

2025幎7月9日
自発的なレビュヌ

Virkelig trÊls oplevelse på betjeningen

Jeg ville sÃ¥ gerne give 5 stjerner for det arbejde de laver er faktisk bare sÃ¥ smukt
. Men jeg har lige vÊret inde og bestille en opsats til vores vens begravelse, gav 1000kr og det var den bestemt ogsÃ¥ vÊrd. Men betjeningen var vanvittig dÃ¥rlig den dag. Da jeg ankom og spurgte ind til hvad jeg kunne fÃ¥ for prisen, viste hun mig en masse billeder, da jeg faldt for den ene og spurgte hvad den kostede svarede hun “det ved jeg ikke, men kan da godt regne pÃ¥ det hvis du Þnsker det” til det svarede jeg at det mÃ¥tte hun meget gerne. Det gjorde hun sÃ¥, og kom frem til at det var 1000kr. Derefter spurgte jeg til forslag pÃ¥ bÃ¥nd og hun svarede “det er jo ligesom op til dig selv” Jeg spurgte om hun havde forslag, og hun smÊkkede en seddel op med forslag uden at sige mere og virkede meget utÃ¥lmodig da jeg stod og lÊste dem igennem. Jeg spurgte sÃ¥ om vi kunne fÃ¥ vores 3 bÞrn samt min mands og mit navn pÃ¥, her svarede hun “sÃ¥ bliver det virkelig meget smÃ¥t og utydeligt” Her kom sÃ¥ en virkelig sÞd kollega og blandede sig “Der kan sagtens stÃ¥ 5 navne pÊnt” hun var sÃ¥ sÞd og smilende i modsÊtning til hende der betjente mig. Da det hele var slut og jeg havde mÃ¥tte pÃ¥pege, at hun selv om jeg havde stavet navnene, skrev to af dem forkert alligevel (her har jeg fuldt forstÃ¥else for, at hun kan have problemer sÃ¥som ordblindhed) derfor sagde jeg det meget sÞdt, nÊrmest snÊrede hun af mig og stregede meget hidsigt navnene ud og skrev dem rigtig oveni det hun havde streget over. Alt i alt en virkelig kedelig oplevelse, som sluttede MEGET uheldigt da hun afsluttede det hele med at sige “sÃ¥ mÃ¥ i have en super hyggelig dag pÃ¥ onsdag” Jeg var simpelthen i chok vi skulle begrave vores ven onsdag, det bliver jo sÃ¥ absolut ikke en super hyggelig dag” Jeg er sÃ¥ ked af den oplevelse, men endnu mere ked af ikke at kunne give stedet 5 stjerner men kun 3 stjerner. Men de laver virkelig de smukkeste buketter, sÃ¥ vil ikke give mindre, og behandlingen plejer at vÊre helt i top, men her trÊkker denne oplevelse virkelig ned til 3 stjerner.

2025幎4月28日
自発的なレビュヌ

Blomsterhuset er som solskin på en gråvejrsdag. 🌝

Jeg har lige haft en rigtig skÞn oplevelse hos Blomsterhuset i Gormsgade, Esbjerg.
Jeg fik i går en frygtelig trist besked om et pludseligt dÞdsfald. BisÊttelsen er allerede i morgen formiddag (lÞrdag). Så jeg gik lidt i panik, da jeg skulle have en bårebuket frem til tiden (bor i Nordjylland). Googlede mig frem til Blomsterhuset, hvor jeg fandt den fineste farverige buket og fik skrevet et kort. Men da jeg skulle tjekke ud lavede jeg selvfÞlgelig ged i den og blev bange for, at det hele forsvandt. Så med sved på panden, ringede jeg til Blomsterhuset og kom igennem med det samme.
Ekspedienten, hun var simpelthen så sÞd og hjÊlpsom. Jeg kunne nÊrmest hÞre hende smile igennem mobilen og tydeligt mÊrke, at hun var glad for at arbejde med mennesker og for sit job.
Det endte med, at hun fik styr på det hele, og oven i kÞbet ville sÞrge for leveringen i morgen.

TAK fordi du har gjort min dag bedre. Du gÞr en forskel

Til Alle:
Husk, det mindste man kan gÞre for andre mennesker, er at vÊre venlige og hjÊlpsomme. Det kan gÞre en stÞrre forskel end du aner.
#BeKind
#smil

2023幎9月8日
自発的なレビュヌ

UanstÊndig kunde og ordrebehandling.

UanstÊndig kunde og ordrebehandling.
Min mor fra Esbjerg ville overraske min kone pÃ¥ hendes fÞdselsdag. Hun bestilte derfor d. 29.01.22 en buket og betalte kr. 384, 00 til Blomsterhuset i Esbjerg for levering af den til min kone her i KÞbenhavn hvor vi bor pÃ¥ Bomhusvej 10,2.tv, 2100 KÞbenhavn Ø.
Men min kone fik desvÊrre aldrig buketten og den glÊdelige overraskelse det ville have vÊret.
Da vi klagede til SÞren i Blomsterhuset, så mente han fÞrst at det var Interfloras fejl. Han oplyste at han ville vende det med dem og afklare det. Han vendte aldrig tilbage.
Vi kontaktede derefter Interflora som fortalte os, at de ikke var part i det... At kundeforholdet var i forhold til Blomsterhuset og hvis nogen var ansvarlig var det dem.
Vi kontaktede derfor igen SÞren og Blomsterhuset i Esbjerg.
Nu mente SÞren så ikke lÊngere at det var Interfloras ansvar, men at buketten var leveret.
Den var godt nok IKKE leveret til os...pÃ¥ Bomhusvej 10,2.tv, 2100 KÞbenhavn Ø og ikke leveret til en adresse som min mor havde oplyst.
Men iflg. SÞren og Blomsterhuset så var buketten nu blevet stillet foran dÞren hos en underbo på Bomhusvej 10,1.th. kl. 16.33.
Og det måtte iflg. SÞren og Blomsterhuset vÊre godt nok til at ordren var udfÞrt, og til at Blomsterhuset intet ansvar havde.
Selvom levering ikke var sket til den korrekte adresse, selvom levering ikke var sket til en adresse som min mor/kunden havde oplyst... og selvom der ikke bor nogen med min kones navn på adressen. Hvilket et simpelt kig på navnetavlen i stuen ville have vist.
Underboen på Bomhusvej 1.th. har aldrig set eller modtaget buketten. Vi gik forbi underboens dÞr 7 minutter efter den påståede aflevering. Der var ingen buket foran dÞren.
Ting stilles jÊvnligt foran dÞrene her i opgangen uden problemer, fra zalando, post nord, de 4 årstider mv.
Min mor har IKKE oplyst underboens adresse/den adresse hvor buketten påståes at vÊre blevet sat foran dÞren.
Hvem der er nået frem til den forkerte adresse ved jeg ikke.
For herefter vÊlger SÞren og Blomsterhuset så ikke at besvare spÞrgsmål som jeg har fremsendt til dem. Og herunder spÞrgsmålet om hvem der har fundet frem til den forkerte adresse... En adresse som ikke var oplyst af min mor, hvilket der er vidner på.
SÞren har i sagen også oplyst at der var lagt et kort om leveringen i vores postkasse. Det var der så heller ikke og heller ikke i underboens postkasse. Det er også sigende at SÞren og Blomsterhuset i forbindelse med klagen, i papirerne efter telefonsamtale med mig gud hjÊlpe mig prÊsterer at notere at jeg/vi bor 1.th...selvom vi bor jo netop 2.tv...og lige netop ikke 1.th. hvor buketten påståes at vÊre leveret.
De mange fejl fra SÞrens og Blomsterhusets side, deres billige forsÞg på at skyde ansvaret fra sig.. deres ikke villen besvare spÞrgsmål.. og det faktum at ingen tog sig 2 minutter til bare at ringe til min mor, hvis man var i tvivl om hvad den rigtige adresse var... er i min verden rendyrket uanstÊndig og uacceptabel kundebetjening.
Jeg kan kun på det kraftigste råde folk til ikke at benytte en blomsterbutik med en sådan karakter af fravÊr af omhu og anstÊndighed.

2022幎3月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ