Super service ! Bestilte min cykel online og fik den leveret kort tid efter, samlet og det hele.
Jeg er medlem af Aaars Cykelklub og i den forbindelse har jeg lÊrt butikken BLVD Bikes at kende, for nogle Ã¥r tilbage. Erwin og Alex har igennem alle Ã¥rene leveret en superservice. Det hele kulminered... ãã£ãšèŠã
Jeg var den 12-05-2026 pÃ¥ besÞg ved BLVD Bikes i Aars. Her blev jeg mÞdt af Alex, som gav en service og oplevelse af en held anden verden. Han var super serviceminded samt god til guide mig igen... ãã£ãšèŠã
Overordnet tilfreds med virksomheden, men det jeg kÞbte var noget bras. Relativ hurtig afsendelse og modtagelse - er dog set en del hurtigere, men alt i orden. Dog forvirrende fragtpriser, hvor man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BLVD BIKES - vi elsker cykler! Vores team af uddannede cykelentusiaster, elsker at vejlede og nÞrde i alt fra hverdagscykler til det nyeste cykelgear. Uanset om du besÞger vores webshop eller i vores 540 m² store butik, gÞr vi os umage for at finde det rigtige til dig - hverken mere eller mindre. Vi tror på Êrlig rådgivning, ordentlig service og cykler, der passer til det liv, du lever. Har du spÞrgsmål fÞr, under eller efter dit kÞb, så er vi altid klar til at hjÊlpe. Tak fordi du kigger forbi.
Industrivej 1, 9600, Aars, ãã³ããŒã¯
- info@blvdbikes.dk
- www.blvdbikes.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Overordnet set tilfreds
Overordnet tilfreds med virksomheden, men det jeg kÞbte var noget bras.
Dog forvirrende fragtpriser, hvor man kan vÊlge gratis fragt eller GLS til 75 kroner. Cykler er gratis fragt, men så bÞr systemet fjerne muligheden for gratis fragt ved tilbehÞr.
KÞbte et fendersÊt til en cykel (500 kr+ fragt) hvor den ene bolt dog knÊkkede og har ikke set dem andre steder, så har måtte lave en grim lappelÞsning.

BLVD BIKES ããã®åç
Hurtig levering samt rigtig fin supportâŠ
Hurtig levering samt rigtig fin support på telefonen
Ikke sidste gang jeg handler der
Kan kun anbefales
God service på mail, hurtig levering og super fin cykel til vores sÞn
Kan anbefales
Fik en super god behandling selvom jeg kÞbte en cykel fra deres outlet⊠meget imÞdekommende og oplysende omkring detaljerne⊠vil klart anbefale dem og handler gerne der igen ð
Venlig og imÞdekommende personale somâŠ
Venlig og imÞdekommende personale som fandt den hel rette mountainbike til mine behov.
God guide til vedligeholdelse af driveline. KÞbte desuden også hjelm og sko i sammen omgang.
De lavede en super skarp pris pÃ¥ det hele ð
Tak for handlen ð
Jeg har fÃ¥et serviceret og ombygget minâŠ
Jeg har fået serviceret og ombygget min racercykel hos Alex og Erwind et par gange. Super god service og gode priser. BemÊrkede at Alex er super Êrlig ved at anbefale at jeg nÞdvendigvis ikke havde brug for et produkt ifm vejledning om mine behov. Fik en gratis punkterings spray med ud af dÞren, fordi jeg skulle vente fem minutter på at cyklen var klar.
Har kÞbt 3 cykler hos Aleksej og ErwinâŠ
Har kÞbt 3 cykler hos Aleksej og Erwin samt fået serviceret flere cykler deroppe.
Alle oplevelser har vÊret gode hos dem:)
Havde en SUPER god oplevelse
Havde en SUPER god oplevelse, da jeg skulle kÞbe en ny gravelcykel. Jeg fik kyndig vejledning og fik den helt perfekt gravelcykel til mit behov og så samtidig til en rigtig konkurrence dygtig pris ! 5 ud af 5 !
Super god kundeservice!
Super god kundeservice!
God rÃ¥dgivning og lÊkker stor butik ð
Har kÞbt racercykel
Har kÞbt racercykel. Absolut super service og fin cykel