2.3

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

Een kadobon gehad van Boek en blad.

Een kadobon gehad van Boek en blad.
Na de slechte revieuws gekeken wat er mis ging.
De site was snel gevonden en de codes lukten ook direct. Saldo direct opgehaald. Viel niet tegen.
Het zoeken was inderdaad lastig maar uiteindelijk met redelijk wat geduld toch een boek aangeschaft.
De boeken zijn inderdaad wat duurder dan in de winkel en de verzendkosten die je betaald is ook wel bijzonder maar wel keurig mijn boek binnen 2 dagen ontvangen. Geef daarom 3 sterren.
Maar snap de frustratie bij andere bezoekers van de site van Boek en Blad.
Het zoeken vergt heel veel geduld.

2026幎2月3日

Ze negeren Europese wet

Ze negeren het Europese herroepingsrecht. Ondanks dat het digitale product niet is gedownload, weigeren ze terugbetaling en proberen ze je af te poeieren met een cadeaubon van €10, wat nauwelijks de verzendkosten dekt. Zeer klantonvriendelijk en juridisch discutabel.

2025幎12月29日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een draak van een website

Wat een draak van een website. Zoekfunctie werkt niet: je krijgt nauwelijks hits als je zoekt op titel of auteur. Het enige wat werkt: zoek het boek op op Bol.com en kopieer daar het ISBN, plak dat in het zoekveld op de website. Verder zijn de portokosten hoog (3,95 voor het 1e boek, en 5,95 bij 2 of meer boeken.) E-books zijn 1,50 duurder dan elders. Een website voor mensen met heel veel geduld...

2025幎12月28日
5぀星のうち1の評䟡

Succes met het vinden van jouw titel😂

De site is gemaakt om cadeaubonnen te verkopen. Als je een boek wilt kopen dan begint de ergernis. Het assortiment is om te janken en de zoekfunctie om te huilen.
Ik krijg het gevoel dat ze ergens een container hebben gekocht voor weinig en de inhoud proberen te verkopen online.
Ik heb een cadeaubon gehad en hier ingewisseld. Mijn 1e keus hadden ze niet. Mijn 2e, 3e, 4e, 5e en 6e keus ook niet😭

2025幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een irritante website...

We hadden een kadobon gekregen van werk... denk oooh leuk ga hem even inwisselen... Website werkt gewoon niet. Duurt heel lang om te laden, en wanneer je de codes van je kaart hebt ingevoegd blijft die ook maar laden. Daarnaast is het aanbod zeer weinig. Hoef hier dus nooit meer een cadeaubon van!

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte site en slecht aanbod

Slechte site en slecht aanbod: de zoekfunctie werkt niet goed, de filters werken niet goed, sorteren op schrijven doet het doet.

Je kan niet zoeken op enkel en alleen echte boeken. Het grootste deel van het aanbod zijn luisterboeken.

Ik wilde van het kerstgeschenk van mijn werk een cadeaubon voor deze site kopen, maar zoek wel wat anders uit.

2025幎12月9日

waardeloos

Een boek/blad bon kado gekregen.Nou dat is geen aanrader.Voor elk boek dat je besteld moet je verzendkosten betalen.Als ik via bol.com bestel betaal ik ,bij besteding boven de 20 euro, geen verzendkosten .Toen dacht ik misschien kan ik de bon ook in een boekwinkel besteden maar dat kan niet,je kunt uitsluitend online bestellen.Kortom een waardeloos kado

2025幎3月11日
5぀星のうち5の評䟡

Probleemloos

Door de voorgaande reviews op TP en een andere site was ik niet helemaal gerust op een goede afloop. Vandaag echter na 3 dagen zijn mijn 5 boeken bezorgd die ik via een bon van de werkgever met een kleine bijbetaling heb besteld. Zonder problemen en met duidelijke communicatie is mijn bestelling van begin tot eind vlekkeloos verlopen gelukkig.

2025幎5月22日

Zeer slechte site

Zeer slechte site. Via werkgever een boekenboncadeau gekregen. Ben al meer dan een week bezig om twee boeken te kopen. Eerst wordt gevraagd je 19 cijferig kaartnummer in te vullen en de security code. Dan zou je het het tegoed kunnen zien wat op de kaart staat. Hierbij gaat het al mis. Het icoontje blijft maar draaien, er gebeurd niets. Dus via winkelmandje geprobeerd, bank gekozen, vermelding dat de code al gebruikt is. E-mail gestuurd voor contact, eerst een bericht we hebben uw vraag ontvangen via boekenbladkado.nl. Vervolgens ontvang ik een foutmelding, e-mail provider geweigerd?! Nu opnieuw geprobeerd, gelijk via winkelmandje, de knop om af te rekenen doet het niet. opnieuw code’s ingevoerd, ik kan niet afrekenen

Goede verdienste van dit bedrijf, €50 euro verdient, ook van een collega kreeg ik hetzelfde door, daar lukte het ook niet bij. Dat zijn er pas twee bij wie het niet lukt €100 euro verdient

2025幎2月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ