Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nærmest alle slags bøger til afhentning (mod betaling selvfølgelig). + God kundeservice + Mange bøger +... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig nemt at bestille online og hente det i butikken. Der gik et par timer og så havde jeg mulighed for at hente min click and collect ordre ved kassen. Det er meget nemt og en god løsning hvis... もっと見る
Det er let at bestille hos Bog&Idé Mange forskellige ting at købe, hurtig og let betaling online og så kan man ovenikøbet få det leveret hjemme eller i en pakkeboks. Godt tilfreds med produktet
Bestilte mandag 3 ting. Onsdag bliver jeg ringet op at de mangler en af tingene og at den måske kommer fredag. Onsdag, 9 dage efter bestilling tager jeg i butikken uden at have modtaget besked o... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, デンマーク
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altid godt udvalg af hver sin kategori…
Altid godt udvalg af hver sin kategori og hver sin smag og behag
Bog & ide
Der er altid en god service og de er søde til at hjælpe en og bruge til på det
God kommunikation og nemt at bestille…
God kommunikation og nemt at bestille en bog før udgivelse
Tog dem 8 dage om bare at sende den til…
Tog dem 8 dage om bare at sende den til gls
Det viste sig at bogen var blevet sat…
Det viste sig at bogen var blevet sat ned i pris - ingen problemer med at få de 50 kr retur som jeg havde betalt for meget
Elsker at handle i bog og ide
Elsker at handle i bog og ide. Altid et godt udvalg og en god service.
Jeg savner et bredt udvalg!
Butikskæden hedder Bog & Idé, men hvilken idé ligger der bag at drive boghandel med så få bøger på hylderne?
Bog & Idé satser åbenbart kun på kommercielle bøger, der ligger i store stakke. Ja, de sælger åbenbart. Men hvad med os andre, der gerne vil læse noget andet og i bedre kvalitet? Det finder man godt nok ikke meget af i deres butikker! Kort sagt: Jeg savner et BREDT udvalg af litteratur!
Nemt og ordentligt
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtigt besked om af hentning i butikken
Høflig og smilende medarbejder
Jeg bestilte en bog på deres hjemmeside og kunne hente den i butikken hurtigt derefter. Dejligt, at der endnu er fysiske butikker i byen :-)
Click and collect
Det er meget nemt og en god løsning hvis man har travlt efter arbejde og hurtigt mangler noget. Kan varmt anbefale!
Jeg synes det er en god butik med…
Jeg synes det er en god butik med rigtig god service i hvert fald i Hjørring og jeg synes også at det er en god hjemmeside at bestille fra der er efter min mening hurtig levering 😊
Altid super god service og i vores…
Altid super god service og i vores lokal afdeling er der faktisk en ung mand der ved rigtig meget om skønlitteratur, hvilket er det jeg er mest interesseret i.
Nem at bestille online
Nem at bestille online - hurtigt klar til afhentning i butik med superservice i Aalborg Storcenter.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。