Plejer at have en god oplevelse men denne gang ikke. HÞre ikke noget fra dem skriver ikke noget svar , ringe og får så en forklaring og pludselig kan varen komme
Det var en fin oplevelse men kÞbte en bog onsdag der udkom torsdag så havde selvfÞlgelig en forventning om den ville blive sendt torsdag og ankomme fredag men måtte lige vente en ekstra dag på den.
Min lokale B&I ligger i HolbÊk med lyse lokaler i to plan. KÊmpe udvalg, bla. a. engelske bÞger og meget kompetent service.
Hurtig at bestille, god konkret tracking og relevante informationer, og hurtig levering. Derudover er bogkÞb der understÞtter fysiske butikker altafgÞrende for mig - at browse fysiske bÞger kan bare... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
God samardspartner.
Det er mest e-bÞger vi kÞber her
Det er mest e-bÞger vi kÞber her, og det har altid fungeret perfekt
Der var blevet tildelt en forkert bogâŠ
Der var blevet tildelt en forkert bog til mig, men de var så sÞde dernede til at hjÊlpe med at få den rigtige.
Mangelfuld information om leveringstid
Jeg har ad 2 omgange bestilt bÞger på jeres hjemmesiden, uden at få at vide det var bestillingsvarer. Jeg går ud fra at når jeg bestiller på nettet, at de er i butikken og klar til afhentning senest dagen efter. Får fÞrst besked om at det er skaffevarer når jeg selv kontakter butikken.
Ãrgerligt nÃ¥r man skal bruge det til gave, og ikke fÃ¥r besked om forventet levering.
Jeg fik mine ting til tiden
Det der gjorde det til en god oplevelse var at jeg kunne hente de ting jeg havde bestilt og hvis der er sket en fejl så for man hjÊlp til at få rettet det igen . Så en god oplevelse
Alt var så fint!
Min ordre blev hurtigt beordret.
Det var en fin oplevelse menâŠ
Nemt hurtigt og overskueligt
Nemt at finde den Þnskede bog- hurtig levering - og overskueligt hjemmeside- passende mÊngde info ift mails undervejs i processen
Bestilte og betalte en bog via klik ogâŠ
Bestilte og betalte en bog via klik og hent, og fik aldrig bogen. De giver indtryk af, at en bog er pÃ¥ lager og kan kÞbes via klik og hent - men bogen er ikke pÃ¥ lager - herefter giver de skylden pÃ¥ de lokale butikker, som ikke kan levere en bog, de ikke har pÃ¥ lager. Det er det rene fup og svindel. Brug aldrig Bog og Idé via â Hent og Klikâ
B.H,
De havde skaffet 2 bÞger til mig og deâŠ
De havde skaffet 2 bÞger til mig og de var hurtig ekspedition. Tak Bog og Ide
Jeg kan varmt anbefale Bog & Ide pÃ¥ RosâŠ
Jeg kan varmt anbefale Bog & Ide pÃ¥ Ros Torv i Roskilde. Altid sÞd og kompetent behandling ð€©ð€©
God service og kvaliti.
For 8 dage siden bestilte jeg 6 bÞger.
For 8 dage siden bestilte jeg 6 bÞger.
Alle på lager. Forsat ikke hÞrt en lyd.
Webside accepteretikke adresse.
Så måtte bestille til collect.
Positivt at de pt ikke har trukket betaling.
Jeg fik er hjÊlpsom og megetâŠ
Jeg fik er hjÊlpsom og meget kvalificeret hjÊlp.
God vejledning og fantastisk service
God vejledning og fantastisk service. Hurtig ekspedition.