Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nÊrmest alle slags bÞger til afhentning (mod betaling selvfÞlgelig). + God kundeservice + Mange bÞger +... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
altid en god oplevelse hos jer i Bog ide får altid et svar når man spÞrger om i har denne bog man gerne vil lÊse, har i den ikke så prÞver i altid at skaffe den så mange tak til jer.
Venlig ekspedient der lynhurtig fandt min bestilling ( 2 bÞger). Da det er en gave pakkede hun dem ind. Altid venlige og hjÊlpsomme ekspedienter i butikken i Silkeborg
Hurtig klar til afhentning. Men levering var ikke mulig, så jeg måtte betale 24 kr oveni, for at parkere 10 minutter i Bruuns Galleri.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har kÞbt en e-bog for 3 dage siden
Jeg har kÞbt en e-bog for 3 dage siden, men ikke fået den endnu. Jeg har skrevet til kundeservice, men de har heller ikke svaret endnu.
Hurtig og enkelt
Nemt at bestille bÞger
Nemt at bestille bÞger
LÞste problemet
Lidt problemer med ordren, men efter et par mails frem og tilbage med en venlig dame lykkedes det ð
Venlig ekspedient der lynhurtig fandtâŠ
God og overskuelig hjemmeside og hurtigâŠ
God og overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Jeg bestilte og betalte for tre bÞgerâŠ
Jeg bestilte og betalte for tre bÞger men modtog kun to af dem
Jeg sendte så en kopi af fÞlgeseddel hvor der stod at I kun havde levet to ud af tre
Det var gav mig ikke den sidste bog
Så sendte jeg to billeder et af hvad de to bÞger vejer samt et af hvor man kan lÊse hvad pakken med bÞger vejede
FÞrst derefter fik jeg lovning på at jeg ville få sendt den manglende bog
Jeg fÞler mig lidt som om at I ikke helt tror på kunden
Det gÞr ikke ligefrem noget godt for at man skal handle hos jer
Har bestilt nogle bÞrnebÞger tilâŠ
Har bestilt nogle bÞrnebÞger til afhentning i butik (i Glostrup). Meget hurtig besked om afhentning, meget venlig betjening.
Ãv iplevelse
Har kÞbt en lydbog men stadig ikke fundet ud af hvordan jeg hÞrer den det er alt for besvÊrligt at finde ud af
Hurtig og smertefri ekspedition.
Hurtig og smertefri ekspedition.
God service i butikken
God service i butikken, men synes websiden bÞr oplyse, hvis varen ikke er i butikken, men skal bestilles hjem.
Hurtig og prÊcis
Hurtig og prÊcis
Og fedt at man kan betale med mobil pay
Lever op til forventningerne
At varen jeg bestilte var på lager, og afsendelsen skete med deg samme.
Service der er hurtig
altid en god oplevelse hos jer i BogâŠ
God og hjÊlpsom betjening
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹