Bog & idé - Hellerup レビュー 98

4.4

Strandvejen 96, 2900 Hellerup, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Meget venlig og kompetent betjening både ift. køb af bog i butikken samt afhentning af bestilte bøger fra nettet. Derudover må min hund komme med indenfor og dét giver altid ekstra plusser

5つ星のうち5の評価

Meget fin service fra min Bog og Ide her i Hellerup. Skulle selv have hentet min pakke i forretningen , men var ikke i stand til det, men det skulle jeg ikke tænke på de ville komme med pakken når d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Fin pris, nem bestilling, hurtig og effektiv afhentning. Desværre har bogen hak i forsiden (1cm) og hjørnerne på bogen er alle sammen trykkede ind. Så jeg får nærmest indtrykket af at bogen ikke er ny... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 書店

当該企業による記述

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Strandvejen 96, 2900, Hellerup, デンマーク

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Jeg så en “skarp pris” på hjemmesiden

Jeg så en “skarp pris” på hjemmesiden. Gik i storm og kulde til en butik for at købe bogen der. Det viste sig, at jeg kun kunne købe bogen til den pris på nettet. Blev lidt oprørt over, at jeg ikke kunne få bogen til den samme pris i butikken. Begrundelsen var, at de enkelte butikker var selvstændige butikker.
Jeg gik hjem og bestilte bogen på nettet og hentede den 2 dage senere i den samme butik.
Det virker på mig som et ufleksibelt system for kunderne og bestemt ikke til fordel for den enkelte butik.
Er der en forklaring fra hovedsædet?

2026年2月6日

Bog & idé - Hellerup からの回答

Hej, tak for din anmeldelse.

Jeg forstår godt, at det kan virke frustrerende at se en skarp pris online og derefter opleve en anden pris i butikken – især når du har taget turen derned i storm og kulde.

Bog & idé er en frivillig kæde med selvstændige butikker, og derfor kan der forekomme prisforskelle mellem webshop og fysisk butik – både den ene og den anden vej. Webshoppen kører egne kampagner og onlinepriser, mens butikkerne selv fastsætter deres priser lokalt. Det er baggrunden for den forskel, du oplevede.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles mindre fleksibelt som kunde, når systemerne ikke er ens. Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre i forhold til, hvordan vi kommunikerer prisforskelle tydeligere.

5つ星のうち2の評価

Jeg købte en gave til jul

Jeg købte en gave til jul, hvor ekspedienten sagde at der var byttemærke på og at jeg ikke behøves beholde bon'en. Det viste sig så at ham der fik gaven kun kan bytte den til andet i butikken og ikke få pengene tilbage - så skulle de se bonnen. Det er jo normalt fair nok, men når hun nu EKSPLICIT havde sagt at jeg ikke behøves bruge den til noget, er det jo bondefangeri.

2025年12月27日

Bog & idé - Hellerup からの回答

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at situationen har været frustrerende, når der er givet en anden mundtlig besked i butikken end den løsning, der senere var mulig.

Et byttemærke giver mulighed for at bytte varen til en anden vare i butikken, mens en refundering af beløbet kræver, at bonen kan fremvises. Det er vigtigt, at den forskel bliver forklaret tydeligt ved købet, så der ikke opstår tvivl bagefter. I dette tilfælde lyder det desværre ikke til, at forventningerne er blevet afstemt ordentligt.

Din feedback er sendt videre til den pågældende butik, så de kan følge op internt og sikre, at informationen omkring bytte og returnering bliver formidlet mere klart fremover.

5つ星のうち3の評価

Har købt to bøger på nettet

Har købt to bøger på nettet
Hentet dem i den lokale Bog & idé
Det var nemt
Ved ikke hvad jeg ellers kan skrive i den anmeldelse jeg altid bliver bedt om at skrive
Og som jeg synes er så trættende

2025年11月7日

Bog & idé - Hellerup からの回答

Hej, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, selvom du synes, det kan være lidt trættende. Det forstår jeg godt. Det betyder alligevel meget for os at høre, hvordan oplevelsen har været, også når alt bare fungerer, som det skal.

Det er rigtig godt at høre, at afhentningen i butikken var nem og uden problemer. Vi arbejder hele tiden på at gøre processen så enkel som muligt, så det er rart at vide, at det har fungeret for dig.

Hvis du på et tidspunkt oplever noget, der ikke fungerer – eller hvis du har spørgsmål til en ordre – er du altid velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk
. Vi hjælper gerne.

5つ星のうち5の評価

Kundebetjening når den er bedst 🏆

Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Hermøder man altid skønne, friske, unge mennesker der vil (og kan) hjælpe, hvis man har brug for det.
En kundebevidsthed man faktisk ikke møder ret mange steder. Stor ros for det.

2025年8月9日
5つ星のうち1の評価

Jeg bor i Norge og forsøkte å bestille…

Jeg bor i Norge og forsøkte å bestille en bok som jeg ville hente under besøk til København. De hadde ikke boken inne og kunne ikke bestille den før den var betalt. Det var heller ingen måte jeg kunne forhåndsbetale fra Norge. Som mangeårig god kunde under lengre opphold i Danmark, er jeg utrolig skuffet over så dårlig kundeservice.

2025年5月6日

Kære Ingvard

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at det ikke lykkedes dig at gennemføre din bestilling fra Norge.

Vores webshop er desværre indstillet sådan, at der kræves både dansk telefonnummer og dansk betalingskort for at gennemføre en ordre – det skyldes tekniske begrænsninger i vores nuværende system, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, især for faste kunder som dig, der ofte besøger Danmark.

Vi er glade for, at du tidligere har haft gode oplevelser hos os, og det er bestemt ikke vores hensigt at skuffe dig. Din feedback er givet videre til vores team, så vi kan arbejde på at finde bedre løsninger for vores internationale kunder fremadrettet.

Hvis du igen får brug for hjælp i forbindelse med en bestilling, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – så vil vi gøre vores bedste for at assistere dig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。