Skole taske til fÞrste skoledag. Vi har hjemmefra kigget online pÃ¥ tasker, priser og design, men Þnsker at stÞtte lokalt for at holde liv i byen. Vi ankommer til butikken i vores by, og skal bede pe... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt bog via Bog og Ide. GÞr det altid via boghandlen i Ringe. Det er en dejlig butik at komme ind i. ALTID imÞdekommende og hjÊlpsomme. KÞrer gerne fra Odense til Ringe, nÃ¥r det drejer sig... ãã£ãšèŠã
Let at bestille den Þnskede bog pÃ¥ Bog & ideâs hjemmeside. Her kunne jeg ogsÃ¥ se om bogen var pÃ¥ lager i den lokale Bog & idé. Det var den ikke, men bogen blev leveret til butikken, hvor den kunne hen... ãã£ãšèŠã
Fra jeg kÞbte bÞgerne on-line, har jeg fÃ¥r opdateringer hele tiden. Selvom bÞger kom fra 2 forskellige lagre, gik der kun 1 dag mellem leveringerne. At bÞgerne sÃ¥ ogsÃ¥ var pÃ¥ tilbud, gÞr jo bare det... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Altid venlig
Havde bestilt bog via Bog og Ide. GÞr det altid via boghandlen i Ringe.
Det er en dejlig butik at komme ind i. ALTID imÞdekommende og hjÊlpsomme. KÞrer gerne fra Odense til Ringe, når det drejer sig om bogklub eller andet, der er mulighed for at kÞbe
God - som forventet
Der er altid gode tilbud pÃ¥ bÞger,ogsÃ¥âŠ
Der er altid gode tilbud på bÞger,også den bog jeg kÞbte, var billigere end hos mange andre.
God service ð
Altid god service og altid kÊmpe udvalg.
Uanset hvad jeg mangler af spil, bÞger, papir og tusch sÃ¥ finder jeg det hos bog&ide ð€©
Skole taske til fÞrste skoledag.
Skole taske til fÞrste skoledag.
Vi har hjemmefra kigget online på tasker, priser og design, men Þnsker at stÞtte lokalt for at holde liv i byen. Vi ankommer til butikken i vores by, og skal bede personalet om hjÊlp ift pakke lÞsningen vi har fundet online. Det kan vi ikke få i butikken, de sÊlger kun til stykpriserne, og der kan derfor ikke samles en samlet pakke til favorabel pris. Da vi efterspÞrger råd ift ergonomi og stÞrrelse er der heller ikke meget hjÊlp at hente fra de ungarbejder der er tilstede i butikken.
Vi gik igen, uden en skoletaske fra den lokale butik, og har fundet andet sted at handle.
De havde varen på lager.
De havde varen på lager.
Hurtig levering
Spillet blev fint pakket ind i farver
Spillet blev fint pakket ind i farver, der passer til en dreng
Hurtig og nem betalingsmetode
Altid god service og hurtig levering.
Billigt og problemfrit.
Service!!!
Hurtig levering og god behandling kanâŠ
Hurtig levering og god behandling kan ikke lige huske ordrenum
En vare som ikke mange forretningerâŠ
En vare som ikke mange forretninger havde på lager, kunne jeg så bestille på hjemmesiden. Dejligt.