nemt at finde rundt på hjemmeside og hurtig levering til Valby hvor jeg blev mødt med fin betjening
レビュアーのコメントを見てみましょう
Altid hurtig ekspedition, både via hjemmesiden og i butik. Personalet hilser venligt og er imødekommende og hjælpsomme. Der er mange lækre ting i butikken, både bøger, legetøj, kontorartikler og kreat... もっと見る
Bestilt bøger online til afhentning i butik. Der gik et par dage før jeg fik besked om at min bestilling var klar til afhentning. Jeg gik i et limbo og var usikker på om jeg skulle afvente besked elle... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte fire bøger til afhentning i Valby. Efter tre hverdage var alle fire bøger klar. Det tog ca 30 sek at bestille og 30 sek at afhente. Det kan ikke være nemmere.
企業情報
当該企業による記述
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
連絡先
Valby Torvegade 13, Spinderiet 18, 2500, Valby, デンマーク
- 36 17 10 17
ネガティブなレビューの 97%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
nemt at finde rundt på hjemmeside og…
Fin kundeservice
Hurtig levering til butik. Meget fin kundeservice tilbød indpakning hvis gave.
I placed an order 10 days ago
I placed an order 10 days ago, but I still haven’t received any information about whether it has been shipped or not. The complete lack of communication is quite disappointing. I even emailed the shop in Valby, where I’m supposed to collect the order, two days ago, but there has been no response from them either. This silence is really frustrating.

Bog & idé - Valby からの回答
Super oplevelse
god service
Simpelt
Altid høflig og profesionel betjening
Alt gik som altid glat og nemt fra…
Alt gik som altid glat og nemt fra bestilling til afhentning.
Fem stjerner
Fem stjerner til Bog & ide. Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos jer. Enkelt at finde jeres udbud på hjemmesiden. Og hyggeligt at senere hente varen i butikken i Valby :-)
Varen var tilgængelig som 'klik og…
Varen var tilgængelig som 'klik og hent', men efter jeg havde købt og betalt fik jeg en mail der oplyste "Forventet levering 1-3 hverdage ". Det var ikke det, jeg regnede med, når jeg nu bestilte en vare, der skulle kunne afhentes 1½km fra min bopæl.
(Varen blev så tilgængelig kort tid efter, men jeg var tæt på at afbestille, for så at hente den et andet sted)

Bog & idé - Valby からの回答
God kvalitet, bredt udvalg
God butik og ekspedition. Rimelige priser. God kvalitet, og bredt udvalg. Jeg har handlet der mange gange, også online, og det er altid upåklageligt godt.
👍
Trustpilot エクスペリエンス