BOLANDO レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bliv væk. Det tager en evighed for dem at sende din pakke, og du får den først efter flere klager. I mit tilfælde sendte de det forkerte, da de endelig kom i gang.

5つ星のうち5の評価

Tak for det hele - anbefaler jer til alle. Bedste advokater i lejeloven nogensinde. Den udlejer vendte da 180 grader så snart bolando kom ind i sagen. Depositum retur og huslejen nedsat

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

企業情報

1. 法律サービス

当該企業による記述

Få en gratis vurdering af din sag hos BOLANDO - din pålidelige partner inden for lejeretten. Vi er passionerede om at hjælpe lejere i Danmark, der står over for uretfærdig behandling fra deres udlejere. Vores mål er at sikre, at lejere kender deres rettigheder og opnår den retfærdighed, de fortjener. Lejere står ofte over for udfordringer som ulovlige huslejeopkrævninger, manglende tilbagebetaling af depositum og andre lejeretlige problemer. Det er især bekymrende at se, at mindst 33 % af lejerne i Danmark betaler for meget i husleje ifølge undersøgelser. Internationale studerende, der kommer til Danmark, er en særligt sårbar gruppe, da de ofte ikke er fortrolige med den lokale lovgivning på området. Vi hos BOLANDO forstår, at det kan være både dyrt og risikofyldt at søge professionel hjælp til at håndtere lejeretlige udfordringer. Derfor har vi udviklet en innovativ prismodel, der tager højde for vores klienters økonomiske bekymringer. Vores "no-cure-pay" model betyder, at du kun betaler en fast procentdel af den besparelse, vi opnår for dig. Hvis vi skulle stå uheldigt og tabe en sag, skal du ikke betale nogen form for salær til os. Dette giver dig mulighed for at få professionel bistand uden at bekymre dig om økonomiske risici. Vi er stolte af at have et team af eksperter inden for lejeretten, der er dedikeret til at forstå hver enkelt klients unikke situation. Vores samarbejde med advokater rundt omkring i Danmark giver os et stærkt lokalkendskab, hvilket er afgørende for at navigere i den komplekse lejeretlige verden. Desuden har vi adgang til en omfattende database med mere end 4000 lejeretlige afgørelser, der giver os den nødvendige indsigt til at yde den bedst mulige rådgivning til vores klienter. Vi vil være din støtte gennem hele sagsprocessen og stå ved din side, uanset hvilke udfordringer du står over for som lejer. Hos BOLANDO handler det ikke kun om at vinde sager; det handler om at sikre, at lejere får den retfærdighed og respekt, de har krav på. Kontakt os i dag, og lad os sammen arbejde mod en positiv løsning på dine lejeretlige problemer. Sammen kan vi skabe en mere retfærdig lejeret for alle.

まあまあ

Bliv væk

Bliv væk.

2026年5月7日

Bolando er guld værd

Bolando er guld værd! De hjalp mig ud af en meget bøvlet situation med udlejer, hvor jeg endte med at få slettet flere regninger og få penge tilbage jeg ikke kunne drømme om at komme i nærheden af. Virkelig rart at der ingen risiko er med deres koncept. Stor anbefaling herfra. Mange tak, virkelig!

2024年8月2日

Super god hjælp fra Bolando

Super god hjælp fra Bolando
Vi fik vores depositum tilbage udlejer og slettet en kæmpe regning som vi ikke aner hvordan vi skulle betale. Bolando har virkelig været vores redning. Det er smart med deres "betal kun hvis du vinder" koncept! Stor anbefaling herfra.

2024年7月8日

Kanon resultat

Kanon resultat, da jeg fik både depositum retur og en huslejenedsættelse. Rigtig flot service. Er yderst tilfreds Kærlige hilsner Mathilde!:-)

2024年6月10日

Kære Mathilde

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores arbejde.

Kundesupport
Mette Larsen

5つ星のうち5の評価

Bolando var med fra start til slut

Bolando var med fra start til slut. Jeg fik rigtig god vejleding af juristen om alle de spørgsmål jeg havde. Jeg er glad for at vi kunne få en fornuftig afslutning. De varmeste anbefalinger. Vh. Frank

2024年6月13日

Kære Frank

Kundesupport
Mette Larsen

5つ星のうち2の評価

Ghosted af BOLANDO

Jeg tog kontakt til BOLANDO da vi havde problemer med en tidligere udlejer. Vi fik i første omgang af vide at der var potentiale i forhold til vores sag - og at vi muligvis ville kunne få tilbagebetalt acontovarmebidragene samt en huslejenedsættelse.

Vi skulle blot besvare nogle spørgsmål fra BOLANDO hvorefter at de ville gå videre med det.

Jeg besvarede spørgsmålene som aftalt - og derefter hørte jeg aldrig fra BOLANDO igen. Jeg sendte endda en opfølgende e-mail senere hen som blot blev ignoreret; og har dags dato aldrig hørt fra dem siden at de ghostede os.

2023年8月25日

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra! Depositum retur og huslejen nedsat selvom vi er flyttet ud af vores lejlighed. Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres behandling. Yderst professionel og gode til at forklare reglerne så alle kan være med.

2023年8月7日
5つ星のうち5の評価

Mange tak for jeres hjælp

Mange tak for jeres hjælp.... Har lige set jeres beksed om alle. de penge jeg får tilbage fra min udlejer... Virkelig rart at få afsluttet denne sag. tak.

2023年7月29日

BOLANDO からの回答

Hej Lone! Det glæder os, at du har været glad for vores hjælp. Vi takker for den fine anmeldelse. :-) De bedste hilsner Sarah, BOLANDO support team

5つ星のうち5の評価

BOLANDO was a lifesaver for me

BOLANDO was a lifesaver for me! They helped me get my rent reduced retroactively and get my full deposit back when I moved out of my apartment in Denmark. I highly recommend their services!"

2022年12月8日

BOLANDO からの回答

Hi Lassie! We are delighted that you have been pleased with our assistance. We appreciate the kind review. :-) Best regards, Sarah, BOLANDO support team

Fantastisk

Fantastisk, super og behagelig kommunikation med advokaten.
Fremragende præstation og super god hjælp.
Vil helt klart anbefale dem 🤩👍🤩

2020年6月12日

BOLANDO からの回答

Hej Line! Det glæder os, at du har været glad for vores hjælp. Vi takker for den fine anmeldelse. :-) De bedste hilsner Sarah, BOLANDO support team

5つ星のうち5の評価

Faktisk hjælp og hurtig hjælp

Faktisk hjælp og hurtig hjælp. Kan bestemt godt anbefale dem til andre.

2020年5月14日

Hej Lotte!

Tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe. :-)

Willingness to help

I contacted Bolando to get an assessment of the mold in my apartment. Got answers within a few business days. They said I had no right for compensation and yet they still tried to help, offered other ways of how I could solve my problem. They sent me an email address and phone number I could call, which I could have easily googled myself. I appreciate their willingness to go that extra mile, even though there was not much they could do. Also, to see an English friendly danish website always makes my day.

2020年5月13日

Dear Veronika!

Thanks for the nice words. It was a pleasure to help you! :-)

Kind regards

Glad for resultatet

Glad for resultatet
I var flinke og gode til at håndtere sagen, så den blev afsluttet med et godt resultat. Rart med hjælp og updates i løbet af processen. Især når man ikke længere bor i DK og står med en masse udfordringer med ens udlejer. Så mange tak. Venlige hilsen Camilla.

2020年4月25日

Hej Camilla!

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at kunne hjælpe. :-)

5つ星のうち5の評価

En stor ros skal der lyde!

Jeg kontaktede BOLANDO, fordi udlejer havde beholdt vores depositum og i stedet sendt en stor efterregning. De var flinke til at forklare reglerne og vejlede os til, hvordan vi skulle forholde os til udlejers agressive adfærd. Det endte med, at vi fik hele vores depositum refunderet og at regningen blev slettet. Samtidig fik vi også yderligere penge refunderet, fordi udlejer åbenbart havde krævet for meget i husleje og forbrug. Vi har alt i alt haft en rigtig god oplevelse og skal især give en stor tak til Anders fra BOLANDO.

2020年4月8日

Hej Louise!

Det glæder os, at du har været glad for vores hjælp. Vi takker for den fine anmeldelse. Jeg har fortalt Anders om beskeden, og han er meget taknemmelig for rosen! :-)

5つ星のうち5の評価

God service, og virkelig god respons. Top professionelt, så en kæmpe anbefaling herfra.

2020年1月24日

Hej Jakob!

Tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe. :-)

These guys are worth it

These guys are worth it. They are the best in doing their job and I highly recommend them to everyone who has problem with their lease. They respond very fast and take actions as well. The advices and the help that they give you mean a lot for foreign students.

2019年12月2日

Hi Alin!

Thanks for the nice words. It was a pleasure to help you! :-)

Kind regards

Trustpilot エクスペリエンス