Vi har brugt Boligassistancen en del gange og anbefalet dem til venner og familie. Man fÞler sig bare i gode hÊnder. Der er gennem hele forlÞbet fuldstÊndig styr pÃ¥ processen, og man fÃ¥r et godt... ãã£ãšèŠã
Nöel fra Boligassistancen yder en fantastisk professionel rÃ¥dgivning og gennemgang af alle dokumenter. Nöel tager service, grundighed og ordentlighed til et helt andet niveau, end nogen kunne forvent... ãã£ãšèŠã
- äžåç£å°éåŒè·å£«
- äžåç£è²æž¡å°éã®åŒè·å£«
- æ³åŸãµãŒãã¹
- äžåç£æ¥
- äžåç£æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og kÞbermÊgler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. BoligkÞber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret kÞberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skÞde og tinglysning. SÊlgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, kÞbsaftale og fuld sÊlger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret kÞber- og sÊlgerrådgivning ved boligkÞb og boligsalg - til fast pris, uanset kÞbesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgÞrende for berigtigelsen af Deres boligkÞb eller boligsalg. Danmarks fÞrende online skÞde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk
GrÞnnekildevej 21, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- post@boligassistancen.dk
- www.boligassistancen.dk
Vi har brugt Boligassistancen en delâŠ
Man fÞler sig bare i gode hÊnder. Der er gennem hele forlÞbet fuldstÊndig styr på processen, og man får et godt overblik. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Boligassistancen.
Ivan og Maria
Det er simpelthen den bedste ydelse viâŠ
Det er simpelthen den bedste ydelse vi nogensinde har fÃ¥et uden ekstraregning selv om det var en vanskelig handel. SÃ¥ var den faste pris stadig gÊldende. Meget, meget kompetent og var hele tiden opmÊrksom pÃ¥ alle dokumenter var korrekte. Kan varmt anbefalesð
Vi fÞlte os meget trygge i vores fÞrsteâŠ
Vi fÞlte os meget trygge i vores fÞrste boligkÞb med hjÊlp fra BoligAssistancen.
Vi kan varmt anbefale BoligAssistancen til boligkÞb og har allerede anbefalet dem til hele vores vennekreds.
Very professional, very fast responding.
Very professional, very fast responding. He helped me a lot by pointing out things I would never have been able to catch without him.
Nemmere bliver det ikke
Nemmere bliver det ikke - og til en super pris ð
Boligassistancen var gode til atâŠ
Boligassistancen var gode til at vejlede mig samt at holde mig opdateret i sagens forlÞb, hvilket var uvurderligt som fÞrstegangskÞber.
Endnu en gang har jeg rigtig vÊret gladâŠ
Endnu en gang har jeg rigtig vÊret glad for BoligAssistancens hjÊlp og vejledning. Denne gang med omskÞdning.
Absolut fantastisk advokat
Absolut fantastisk advokat. Super dygtig, prÊcis og hurtig på.
HjÊlpsom, hvis man har spÞrgsmål, eller stÞder ind i problemer.
Fantastisk pris til hvad man får, jeg er 100% tilfreds!
Fem stjerner er slet ikke nok!
Tusind tak, Noël, for en helt fantastisk oplevelse! Hele forlÞbet â fra start til slut â har fÞltes trygt og professionelt. Du har styr pÃ¥ alle detaljer, svarer hurtigt, er super struktureret og gÃ¥r langt ud over, hvad man kunne forvente.
Vi har allerede anbefalet dig til hele vores netvÊrk, for det er virkelig en fornÞjelse at mÞde en kÞberrÃ¥dgiver, der tÞr udfordre ejendomsmÊglere og stÃ¥ fast pÃ¥, at tingene skal gÞres ordentligt. Det er tydeligt, at du ved prÊcis, hvad du laver â og det skaber en enorm tryghed.
Kort sagt: Fremragende sagsbehandling, hÞj faglighed og Êgte engagement. Fem stjerner er slet ikke nok
Det er nu anden gang jeg har brugâŠ
Det er nu anden gang jeg har brug Boligassistancen og endnu en gang har Noel leveret en helt igennem fantastisk service. Her er i hvert fald tale om en mand der kan sit kram så man som kÞber ved at der er styr på tingene fra fÞrst til sidst.
Tusind tak for hjÊlpen
VÊlg dem til at håndtere jeres kÞb
Det er nu anden gang vi bruger BoligAssistancen og jeg har anbefalet dem videre til ALLE jeg har kunne
Man kan ikke finde en mere professionel, imÞdekomme og pålidelig advokat til at håndtere et bolig kÞb end jer
Stjerne 1
Altid hurtigt svar på mail
Stjerne 2
Utrolig dybtgående gemmen lÊsning af dukomenter for fejl og mangler samt faldgruber
Stjerne 3
Det blive forklaret så jeg (normalt mennske) kan forstå det
Stjerne 4
Holder styr på mÊgler så de ikke glemmer noget
Stjerne 5
Billige så man tror det er lyv men man får top service
I ville få 10 stjerner vis det var muligt
Super hurtig og professionelâŠ
Super hurtig og professionel assistance. TilgÊngelig både via mail og telefon.
Tredje gang jeg har benyttetâŠ
Tredje gang jeg har benyttet Boligassistancen og endnu engang er jeg ovenud tilfreds. Hurtige og kyndige svar. Nöel er knivskarp.
Noel Skaarup fra Boligassistancen
Noel Skaarup fra Boligassistancen, har igen vÊret en god og solid partner i Bolighandel. - Vi bruger kun Noel Skaarup Bolgassistancen, som vi har gjort de seneste 10 år i vores familie, og hver eneste gang, er der styr på sagerne, og til en overkommelig pris for excellent og professionel tilgang, og rådgivning. Det har sparet os for mange unÞdige udgifter - her er grundighed en selvfÞlge.
En ener i branchen
Noel er en ener i denne branche.
Han har styr på hver eneste detalje og hjÊlper hans kunder helt til dÞrs - vi er så glade for at have fået ham anbefalet!
Han er berygtet i ejendomsmÊgler branchen for hans grundighed. VÊlg boligassistancen hvis du vil have styr på dit nÊste kÞb.
TÃ¥lmodig og god service
Vi har haft et rigtig godt samarbejdeâŠ
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Noël, som har bistået os gennem hele bolighandlen. Han har vÊret både professionel, grundig og imÞdekommende, og vi har fÞlt os trygge og godt vejledt i alle faser af forlÞbet.
Selv da sagen blev kompliceret med hensyn til fejl og mangler, oplevede vi en rolig og kompetent håndtering fra hans side.
Vi giver vores bedste anbefalinger og takker for et trygt og tillidsfuldt forlÞb.
â Maria og Dawei
Super service
Har brugt BoligAssistancen to gange i forbindelse med et hussalg, hvor jeg ikke brugte ejendomsmÊgler, og begge gange har servicen vÊret i top. Mails er blevet besvaret og opfÞlgning sendt både tidligt og sent.
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse. God support hele vejen gennem processen.
Meget tilfredse med BoligAssistancen
Vi har vÊret yderst tilfredse med BoligAssistancens sagsbehandling, rådgivning og hÞje serviceniveau. Det kan vi kun anbefale andre at gÞre brug af også. Så mange tak for hjÊlpen til kÞb af vores nye sommerhus.