Bomers & Leenen | Stukadoors B.V. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend tevreden over Bomers & Leenen Afbouw. Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel. De communicatie verliep duidelijk, de planning werd netjes nagekomen en er werd heel netje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de 2e keer door Mario en team ons nieuwbouw huis laten aanpakken. Nog steeds de juiste kwaliteit voor een concurrende prijs, alles door ze laten doen, vloeren/trappen/deuren en zelf elektra en ni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden over Bomers en Leenen Stukadoors! Bomers en Leenen hebben bij ons de complete dakopbouw voorzien van stucwerk en we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Vanaf het ee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd tegen een goede prijs. Wij vonden wel dat de communicatie tijdens de werkzaamheden beter zou kunnen door wat betere en duidelijkere afspraken te maken. Hier mo... もっず芋る

䌁業情報

1. 挆喰塗り請負業者
  2. 建蚭䌁業
  3. 請負業者
  4. 画家
  5. 巊官

圓該䌁業による蚘述

Uw specialist voor al uw stukadoorswerkzaamheden latexspuiten spackspuiten www.topstucwerk.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Vanaf moment 1 een goed gevoel

Vanaf moment 1 een goed gevoel. Ze wisten mij gerust te stellen toen de bouw van onze woning uitliep. Ze veerden mee op mijn vragen en het resultaat van het spuitwerk is grandioos! Ook voor de 2 jonge mannen die dit gedaan hebben: top werk. Zo netjes gewerkt. Leuke, hardwerkende mensen!Wij zijn echt tevreden. Simone en Franck Jacobs, Tholen

2023幎6月13日
Bomers & Leenen | Stukadoors B.V. ロゎ

Bomers & Leenen | Stukadoors B.V. からの回答

Geniet ervan! Dank voor de prettige samenwerking!

Team Bomers & Leenen Stukadoors

Wat een vakwerk!!

Bömers & Leenen hebben ons hele nieuwbouwhuis gestuukt. Super strak werk en heel behulpzaam & flexibel. De plafondplint is echt een aanrader en het spuitwerk is heel strak gezet.

Tip: kies ook meteen een mooie pvc vloer uit als je bij Bömers & Leenen bent (Top-pvc)

2023幎3月31日
5぀星のうち5の評䟡

Strak werk en zeer flexibel

Wat hebben deze mensen hard gewerkt om onze nieuwbouwwoning voor ons klaar te maken. Super strak stucwerk, schilderwerk dat helemaal naar wens op kleur is toe passen. En vooral de strakke lijn tussen plafon en muur heeft ons al meermaals langdurig naar de muren doen staren.
Zeer grote mate van flexibiliteit, het huis moest af want we waren in verwachting van onze (inmiddels geboren) zoon.

Topwerk geleverd mannen!

2023幎3月31日

Een absolute aanrader!

Van begin tot einde ben ik tevreden hoe Bomers & Leenen te werk is gegaan. Fijn communicatie en super goed wek. In een adviesgesprek ben ik overtuigd te kiezen voor stucwerk in mijn nieuwbouwwoning en na 2 jaar ziet het er nog steeds top uit. Na 1,5 jaar waren er enkele mini scheurtjes die onlangs netjes zijn weggewerkt. Nog een pluspunt: ik heb ook mijn vloer en taatsdeur afgenomen bij de zusterorganisatie (top-pvc.nl), dus had maar 1 aanspreekpunt voor al deze zaken.

2023幎3月29日
5぀星のうち5の評䟡

Via e-mail goed bereikbaar, snelle reactie

Het bedrijf is via e-mail goed bereikbaar waarna meestal een snelle reactie volgt, bij ons zelfs tijdens het weekend. Bij opmerkingen over het uitgevoerde werk wordt er snel ingegrepen, en naar tevredenheid. Gewoon goed, betrouwbaar bedrijf. Thijs Wetemans, Nieuwstadt

2023幎1月2日

Top!

We vonden het best spannend om onze nieuwbouwwoning uit handen te geven voor stuc- en spuitwerk van wanden en plafonds. Zou het wel aan onze verwachtingen voldoen?? We kunnen achteraf zeggen dat de jongens van Bomers & Leenen onze verwachtingen vanaf dag 1 in alle opzichten hebben overtroffen! Er is werkelijk niets negatiefs te noemen. De communicatie, planning, flexibiliteit, deskundigheid, netheid, vriendelijkheid.. Wat een vakmensen! Ons huis is prachtig geworden en we genieten er elke dag van.. Mannen heel erg bedankt.. Jullie zijn toppers!

2023幎3月22日
5぀星のうち5の評䟡

Bomers en Leenen hebben ons aangenaam

Bomers en Leenen hebben ons aangenaam verrast met hun uitstekende werk. Ze hebben ons huis gestuct en geverfd en het resultaat is fantastisch! Vanaf het begin waren ze professioneel, vriendelijk en zeer meegaand met onze wensen. Het team werkte zeer efficiënt en schoon en leverde het werk op tijd af. De kwaliteit van het werk is geweldig en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. We zouden ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar stuc- en verfwerk van hoge kwaliteit. Bedankt Bomers en Leenen

2023幎3月7日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtig plafond en mooie wanden

Ons nieuwe appartement laten voorzien van stucwerk aan plafond en de wanden af laten werken met latex.
Bij de keuzes op een hele prettige manier geholpen. De vriendelijke mannen waren altijd keurig op tijd. Het werk is perfect en heel snel uitgevoerd. Een superstrak plafond en de wanden zijn eveneens heel erg strak afgewerkt en sommige voorzien van de afgesproken kleuren.
Wij zijn er heel erg blij mee.

2022幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

Het resultaat is in één woord geweldig!

Mijn nieuwbouw appartement heb ik alle wanden en plafonds laten stuken door Bomers en Leenen. Ook mijn vorige woning was van top tot teen perfect afgewerkt, vandaar dat ik voor deze opdracht gewoonweg niet verder gekeken heb. De kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend.
Heel prettig communicerend en meedenkend, zeker omdat in de planning veelvuldig geschoven moest worden door een verlate oplevering van het appartement. Het resultaat is in één woord geweldig!

2022幎11月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス