Goede site om (gebruikte) boeken te verkopen. Handig en eenvoudig om de benodigde gegevens in te vullen, zoals ISBN, titel, eventuele extra foto's. Gemakkelijk versturen dmv een QR code die je ontvan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verkopen verloopt soepel. Wat soms onplezierig is voor de verkoper is het feit dat de verkoper een prima boek zo snel mogelijk verzendt en dan bij de beoordeling van Sara(16 april 2026) staat dat pagi... ãã£ãšèŠã
Al meerdere tweedehands (studie) boeken aangeschaft via deze website voor interessante prijzen. De omschrijving van de kwaliteit van de boeken berust op vertrouwen in de aanbieder. Tot nu toe nog niet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeker een mooie en duidelijke app, alles is snel vindbaar. Alleen als verkoper valt de interesse enorm tegen. Ik heb een maand geleden 20 verschillende boeken aangeboden, waaromder recente uitgave, ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op Booknext.nl kan je tweedehands boeken kopen of juist verkopen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bevalt uitstekend
Het is een goed werkend systeem en je wordt zeer vriendelijk geholpen als je vragen hebt. Ik kan het zeker aanraden!
Positieve eerste kennismaking
Snel, goede communicatie, eerste kennismaking is heel positief
Snelle en goede levering.
Snelle en goede levering.
Ook dat je een berichtje van de verkoper krijgt dat ze het op de post gedaan hebben. Boek zag er keurig uit nog.
Aanrader!
Prima site om voordelig (studie) boeken te kopen. Werkt erg fijn en je proces kan je helemaal volgen. Tot nu steeds prima ervaring mee.
Opnieuw een prima afhandeling
Opnieuw een prima afhandeling van beide partijen. Binnen 3 dagen boek in goede staat in huis.
Een boek is niet binnen de gestelde termijn geleverd en ik kreeg mijn geld terug na 3 dagen zoals afgesproken. Kijk dat geeft vertrouwen.
Fijne app om boeken te kopen enâŠ
Fijne app om boeken te kopen en verkopen.
Heldere en prettige communicatie
Heldere en prettige communicatie, snelle levering door verkoper.
Topsite
Duidelijke website, snelle verwerking, veel optionele kopers, snele betaling
Snelle afhandeling
Snelle afhandeling
Eenvoudig aanmelden en invoeren.
Past helemaal in de nieuwe tijd
Het was super snel, goede prijs al had ik zelfs nog lager kunnen bieden, maar waarom zou ik voor een zo goed als nieuw boek voor een zacht prijsje. Daarnaast contact met degene die het mooie boek verkocht. Past helemaal in de nieuwe tijd van mens tot mens en niet middels een multinational mijn favoriete boeken kopen.
Perfect!
Duidelijke site voor koop en verkoop van boeken. Bij vragen per mail ook zeer snel een reactie. Prima afwikkeling na de transactie, niets dan lof!
Snelle respons en afhandeling.
Alles liep op rolletjes
goede ervaring
goede ervaring, mogelijk om onderlinge berichten uit te delen met verkoper is prettig!
veel technische kennis in het boek
Goede plek voor studieboeken
Goede plek om (gebruikte) studieboeken te kopen tegen realistische prijzen en de mogelijkheid om te onderhandelen.
Het feit dat jouw betaling pas uitbetaald wordt nadat je akkoord hebt gegeven is fijn, op die manier heb je toch zekerheid.
Makkelijk en duidelijk
De boeken zijn makkelijk op de site te plaatsen. Indicatie verkoopprijs wordt gegeven. Eenmaal match krijg je duidelijke informatie hoe en waar te versturen.
Geld wordt snel overgemaakt
Mijn eerste ervaring is erg goed
Mijn eerste ervaring is erg goed. Het boek heel snel ontvangen en in zeer nette staat. Echt een aanrader.
Het is een veilige manier om boeken teâŠ
Het is een veilige manier om boeken te verkopen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã