Boothurenamsterdam.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen jaar vele malen op enkele boten mogen vertoeven van Amsterdam Boats. Voor vele doeleinden weten zij keer op keer het neusje van de zalm te bieden. De boten zijn exclusief, intiem, hip, groot... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De snelle en vriendelijke service van boothurenamsterdam.com was top. Kwaliteit/prijsverhouding is prima. Alles is mogelijk en al onze wensen zijn vervuld. De schipper was ruim op tijd en wist zonder... もっず芋る

䌁業情報

1. ボヌト販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Snel, gemakkelijk en voordelig een boot huren in Amsterdam. Met 50+ boten, beste prijsgarantie, 1000+ bootbeoordelingen, gratis deskundig advies en geen reserveringskosten.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Prima geregeld!

Mokumverhuur had alles geregeld zoals afgesproken was. Nadat ik belde maar zonder resultaat, werd ik binnen 10 minuten weer teruggebeld. Positief!
Enige punt voor verbetering was dat de mensen aan de kade totaal geen idee hadden wie de boot had gehuurd en of ik al betaald had...

2013幎9月18日
5぀星のうち3の評䟡

plus en min

De plus was de service betreft regelen van kussens voor ons tochtje vanaf de Borneosteiger.
Een echt minpunt was dat ik zelf achter de terugbetaling van het restant vd borg aan moest, dat ik vervolgens 12 dagen na de tocht, ipv de afgesproken 5 dagen max, pas ontving. En vervolgens teveel terugbetaald kreeg, om dat weer terug te moeten storten.

2013幎9月17日
5぀星のうち5の評䟡

Service bestaat gelukkig nog!

Nu twee keer een boot gehuurd via het amsterdam boats en we zijn super tevreden! De reservering ging erg makkelijk en werden steeds goed geïnformeerd door Elisabeth (als ik haar naam nog weet) Aan boord hebben we lekker gegeten en de bediening was erg behulpzaam. Kortom: een aanrader! Wij komen volgend jaar hopelijk weer terug. Dank allemaal!

2013幎5月29日
5぀星のうち2の評䟡

Reservering erg slordig, verkeerde info

Direct na de aanvraag kreeg ik een bevestiging dat de aangevraagde boot beschikbaar was. Er werd om aanvullemde info gevraagd die ik per omgaande verzonden heb. De volgende dag krijg ik Bercht per email waarin de boot 2 uur later wordt aangeboden. Geen excuus of uitleg. Ik heb gelijk gebeld, het was natuurlijk de schuld van een collega. Erg vervelend en weinig begrip, ach ja de collega had de verkeerde knop ingedrukt.......

2013幎4月24日
Boothurenamsterdam.com ロゎ

Boothurenamsterdam.com からの回答

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Wij nemen deze zeker ter harte. Het helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Het is ons er alles aan gelegen om de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau te houden. Om deze reden verzonden wij u dan ook, in aanvulling op het telefoongesprek, het volgende bericht bericht:

Beste Astrid,

Bedankt voor je email.

Helaas zie ik net dat er aan onze kant een fout is gemaakt. Helaas hebben wij op deze datum de Anna Maria pas weer beschikbaar vanaf 20:30.

Mochten jullie besluiten om de boot vanaf deze tijd te huren dan kan ik een 20% korting op de boothuur aanbieden.

Mijn excuses voor het ongemak en verneem graag jullie reactie.

Met vriendelijke groet.

Natuurlijk is het vervelend dat u in eerste instantie onjuist bent geïnformeerd, en hebben daarvoor onze excuses voor aangeboden alsmede u voorgesteld met 20% reductie te varen. Wij vinden betreuren dan ook uw bericht en hopen desondanks de kans te krijgen u te overtuigen van onze kwaliteit. Zowel tijdens het reserveren als aan boord.

Er is inderdaad per abuis op de knop beschikbaar geklikt terwijl dit niet het geval was, waarvoor bij deze nogmaals onze excuses.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Bastiaan Peters

5぀星のうち3の評䟡

geen anwtoord op mijn vraag

Ik vroeg een prijsindicatie, en had daarvoor al tijd datum en aantal personen ingevuld.
Lijkt me duidelijk.
dan krijg ik een mail voor een officieel offerte en moet ik veel dingen weer opnieuw invullen..
Dat is te veel gedoe, ik ben met een aantal dingen bezig om een leuke dag te bedenken voor mijn vriendin..dan heb ik behoefte aan een snelle en duidelijke reaktie.

2013幎4月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス